Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Çok sağol.akşamdan bir şey yememen gerektiği ni dr söylüyor mu
Evet bana demisti yeme içme diye.su bile içmiyosun.anestezi sirasinda sikinti çikarabiliyormus bir sey yiyip icmek.senin iyiligin için.hadi hayirlisi.umarim tuplerin iyidir.açiktir insallah.

Ben rahim filmi çektirdikten sonra çok sık tuvalete gitmeye başladım geceleri saat başı kalkıyorum bir de aşırı su içiyorum günde birkaç bardak su içen ben 4 şişe su içiyorum ve kana kana sende byle birşey oldu mu neden olabilir acaba
Hayir canm bende olmadi boyle bir sey.ben film cektireli 1.5 ay oldu ama dedigin seyler yok bende.eskisi gibi yani.idrar yollari enfeksiyonu olmayasin canm? Ürolojiye bir görün istersen

merhaba kızlar gecen yıl dış gebelik açık ameliyat oldum henüz hamile kalamadım aranızda benim gibi olan varmı yada hamile kalan nekadar sürede hamile kaldınız?

merhaba kızlar gecen yıl dış gebelik açık ameliyat oldum henüz hamile kalamadım aranızda benim gibi olan varmı yada hamile kalan nekadar sürede hamile kaldınız?
Geçmiş olsun canım ben varım. Geçen sene Ağustos'ta sağ tüpüm patladı acil ameliyatla alındı ama laparoskopi ile oldum. Üç ay korunduk.4 aydır çalışıyoruz, Hala hamile kalamadım. Senin tüpün duruyor mu?

Kızlar ne olur umudunuzu kaybetmeyin bende dış gebelik geçirip tüpü alındıktan 3 ay sonra hamile kalanlardan biriyim şimdi 4 aylık bi kızım war Allah'a binlerce şükür her gece duamdasınız sizler Rabbim hayırlısyla sizlerede nasip eder inş
Amin canim.Insallah Allah bize de nasip edecek.Allah bagislasin kizini da :) mutlu sona ermissin ne mutlu sana:)

Merhaba geçen yıl mayıs ayında dış gebelik yaşadım sol tüpüm patladığı için alındı 4 ay korunma süresi sonrası Aralık da tekrar hamile kaldım

Kızlar dışgebelik sonrası hsg de rahimde yapışıklık çıkmıştı 2 doktor a gösterdim ikisi de ameliyat demişti tavsiye üzerine bir doçent doktora gittim bunun için ameliyata gerek olmadığını yapışıklığın bebeğin tutunduğu yerin alt kısmında olduğunu söyledi.Seni ameliyat edersek boşuna kesmiş oluruz hiç gerek Yok dedi.Tüplerinizde yapışıklık yok ise rahim içindeyse Eğer yapışıklık tabiiki nerede olduğu da önemli hemen doktorunuza itimat edip ameliyat olmayın deneyimli birkaç dr a daha gösterin ayrıca folbiol kullanıyordum ben folikasit için onu da hemen kesti içeriği Yüksek olduğu için artık hastalarımıza bunu önermiyoruz yüksek mg folikasitin iyibirşey olmadığını söyledi folicus plus verdi bilginize

Kızlar tekrardan merhaba.anestezili dahil filmi çeken arkadaşlar rahîm filminden önce hazırlam nasıl oluyor yani tamamen soyulduktan sonra mi anestezi yapılıyor ve sonrasında üzerimiz giyili mi oluyor.benim hayatımda hiç böyle bir şey olmadı bu sorum çok komik bulunabilir ama ben ona göre nasıl davranmalıyım yanımda ne götürmeliyim fikir verirseniz çok sevinirim
muzmus rahim filmini çektirdin mi?

Kızlar tekrardan merhaba.anestezili dahil filmi çeken arkadaşlar rahîm filminden önce hazırlam nasıl oluyor yani tamamen soyulduktan sonra mi anestezi yapılıyor ve sonrasında üzerimiz giyili mi oluyor.benim hayatımda hiç böyle bir şey olmadı bu sorum çok komik bulunabilir ama ben ona göre nasıl davranmalıyım yanımda ne götürmeliyim fikir verirseniz çok sevinirim
Seninle aynı zamanda dış gebelik geçirmiştik ben geçen ay rahim filmi çektirdim ki o kadar korkmama rağmen Şişli echomar da anestezi olmadan çektirdim hiçbirşey hissetmedim muayene olmaktan çok daha kolaydı çeken bayana"ne zaman sıvı vereceksiniz kendimi hazırlıyım"dediğimde sıvıyı verdik bak tüplerden geçti bile bitti dedi.bu kadar kolay olacağına ben bile inanmadım Eğer istanbuldaysan hiç boşuna anestezi alma vücuduna umarım sonucun da güzel çıkar

Seninle aynı zamanda dış gebelik geçirmiştik ben geçen ay rahim filmi çektirdim ki o kadar korkmama rağmen Şişli echomar da anestezi olmadan çektirdim hiçbirşey hissetmedim muayene olmaktan çok daha kolaydı çeken bayana"ne zaman sıvı vereceksiniz kendimi hazırlıyım"dediğimde sıvıyı verdik bak tüplerden geçti bile bitti dedi.bu kadar kolay olacağına ben bile inanmadım Eğer istanbuldaysan hiç boşuna anestezi alma vücuduna umarım sonucun da güzel çıkar
Canım benim adetim gecikti yani geçen cuma olmam gerekiyordu o yüzden dr gidemedim adet olmayı bekliyorum.evet seninle aynı zamanda dış gebelik geçirdik şimdi sen ne yapacaksın dr bu şekilde gebelik deneyebilirsin dedi mi

Bunu hic sormadım doktora ama tekrar hamile kaldığıma göre sıkıntı yoktur heralde digerinde
Çünkü benim ameliyat sırasında bakmışlar dierine sıwı wermişler belkide ben bu kadar çabuk bu yüzden hamile kaldım diorum hep çünkü Ameliyatdan 3 ay sonra korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım

Canım benim adetim gecikti yani geçen cuma olmam gerekiyordu o yüzden dr gidemedim adet olmayı bekliyorum.evet seninle aynı zamanda dış gebelik geçirdik şimdi sen ne yapacaksın dr bu şekilde gebelik deneyebilirsin dedi mi
Evet hsg sonrası rahimde yapışıklık çıktı 2 doktora gösterdim ameliyat dedi tavsiye üzerine başka bir doktorla görüştüm ameliyata gerek yok normal gebelik için sıkıntı yok rahimdeki yapışıklık gebeliğin geliştiği yerde değil boşuna operasyon yapmış oluruz Rahmi de seni de yormanın anlamı yok dedi fakat deneme için 3 adet geçir dedi şuan 2.adetim 1 ay sonra denemeye başlayacağız nasipse sende durumlar ne hayatım?

Evet hsg sonrası rahimde yapışıklık çıktı 2 doktora gösterdim ameliyat dedi tavsiye üzerine başka bir doktorla görüştüm ameliyata gerek yok normal gebelik için sıkıntı yok rahimdeki yapışıklık gebeliğin geliştiği yerde değil boşuna operasyon yapmış oluruz Rahmi de seni de yormanın anlamı yok dedi fakat deneme için 3 adet geçir dedi şuan 2.adetim 1 ay sonra denemeye başlayacağız nasipse sende durumlar ne hayatım?
Ben bugün regl oldum
Canım ben yeni regl oldum üçüncü gün gel demişti hormon testi yapacak galiba sonra da hsg için çağıracak onu adet bitince canım işte öyle.evet senle aynı gidiyoruz ama dr bana 2 ay korunma vermişti Rabbim inş en kısa zamanda sağlıklı gebelikler yaşatır bize.senin adına çok sevindim bu arada canım tez zamanda güzel güzel haberler inş

Back