Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Arkadaşlar merhaba bende 2bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim bir de dış gebeligim var. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.Bugün nette gezerken bir blog denk geldi. Sizinde okumanızı isterim gebelik kayıpları diş gebelikler ve birçok gerçek başarı hikayeleri var.http://www.melinasmom.com

Arkadaşlar merhaba bende 2bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim bir de dış gebeligim var. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.Bugün nette gezerken bir blog denk geldi. Sizinde okumanızı isterim gebelik kayıpları diş gebelikler ve birçok gerçek başarı hikayeleri var.http://www.melinasmom.com
Bende instagram da takip ediyorum merve ozturk şimdi kızına kavuşma hikayesini yazdı kitabı çıktı yeni "seni beklerken " diye aldım okuyorum kendimi görüyorum öyküsün de bu kadının benimde 1 dış gebelik 1 düşük 1 kimyasal gebelik var umudumu asla yitirmeden yoluma devam ediyorum inşallah bizlerde anne olacaz

Bende instagram da takip ediyorum merve ozturk şimdi kızına kavuşma hikayesini yazdı kitabı çıktı yeni "seni beklerken " diye aldım okuyorum kendimi görüyorum öyküsün de bu kadının benimde 1 dış gebelik 1 düşük 1 kimyasal gebelik var umudumu asla yitirmeden yoluma devam ediyorum inşallah bizlerde anne olacaz
Evet Merve özturk harika bir insan.bizlerle benzer seyleri yasamis biri.onda kendimizi bulmamiz normal.ben de almayi düşünüyorum kitabini.Allah insallah bize de nasip edecek tipki ona ettiği gibi.benim de bir düşük düsukten sonra da bir dis gebeligim var.çok zor bir süreçten geçtim.ocak ayinda sonlandi dis gebeligim.ve bu süreçte eşimin saçinda beyazlar oluşmaya basladi biliyor musun?ben kendimden bahsetmiyorum bile.32 yaşında esim.1 tane beyazi yoktu saçinda.o benim esimken bu kadar etkilendiyse bu süreci yasayan biz kadinlarin işi gerçekten çok zor.Allah hepimize sabir versin.bir de saglikli çocuk insallah tez zamanda...

Evet Merve özturk harika bir insan.bizlerle benzer seyleri yasamis biri.onda kendimizi bulmamiz normal.ben de almayi düşünüyorum kitabini.Allah insallah bize de nasip edecek tipki ona ettiği gibi.benim de bir düşük düsukten sonra da bir dis gebeligim var.çok zor bir süreçten geçtim.ocak ayinda sonlandi dis gebeligim.ve bu süreçte eşimin saçinda beyazlar oluşmaya basladi biliyor musun?ben kendimden bahsetmiyorum bile.32 yaşında esim.1 tane beyazi yoktu saçinda.o benim esimken bu kadar etkilendiyse bu süreci yasayan biz kadinlarin işi gerçekten çok zor.Allah hepimize sabir versin.bir de saglikli çocuk insallah tez zamanda...
Ben dış Gebeliği 2014 temmuzda geçirdim çok korkmuştum iç kanamayla ameliyata alındım o psikolojiyi atlatmak çok zor oldu gerçekten zor sonraki hamılelığimde hep içimde dış gebelik korkusu vardı ama şimdi şimdi atlattım bu korkuyu dış gebelik takip altında olduğumuz zaman erken fark edilince korkulacak boyuta gelmeden sonlanabiliyor artık kendimi buna inandırdım o yüzden artık dış gebelikten ziyade bende hamile kalırsam yine beni bebeğim terk eder mi psikolojisi var Rabbimin imtihanı buda bizlere ne yapalım elbet birgün bizde gülümseyerek evlat kokusu alacaz insallah

Evet hsg sonrası rahimde yapışıklık çıktı 2 doktora gösterdim ameliyat dedi tavsiye üzerine başka bir doktorla görüştüm ameliyata gerek yok normal gebelik için sıkıntı yok rahimdeki yapışıklık gebeliğin geliştiği yerde değil boşuna operasyon yapmış oluruz Rahmi de seni de yormanın anlamı yok dedi fakat deneme için 3 adet geçir dedi şuan 2.adetim 1 ay sonra denemeye başlayacağız nasipse sende durumlar ne hayatım?
Canım selam bugün dr gittim haftaya cuma kısmetse rahîm filmini çekileceğim. Dr um bir ayda dış gebelikte vurulan o iğne var ya vücuttan atılır.gebelik ne senin ne de bebek için bir risk oluşturmaz dedi.çok büyütülecek bir ilaç değil dedi.o yüzden sen rahîm filmini çekindin ya rahîm filminden sonra gebe kalma olasılığı yüksek diye duymuştum o yüzden hari sen de bebek istiyorsan korunma bence ben iki ay koruntuğuma çok pişman oldum

İğne oldum canım değer 600 lere kadar çıktı şimdi yeni yeni 200 lerde bitsinde kurtulayım diye bakıyırum kollar yine mosmor kan vermekten :KK43:
Offfff geçmiş olsun canim benim ya.benim de evet kollarim mosmordu her ikisi de artik kan vermekten.iyi bari düşmüş degerin.tez vakitte atlatirsin umarim.Allah'im yüzümüze baksin ne diyeyim.o bahsettigin dua Sübyan duasiymis canm.bizim gibilerin okutmasi gerekiyormus bunu.bence okutmaliyiz belki de vesile olur bir sonrakine yasamayiz Allah'in izniyle canim.kendine iyi bak.yeni seyler ogrenirsem bilgi veririm sana da.

Inş cnm.Şu mübarek günlerde Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

Canım selam bugün dr gittim haftaya cuma kısmetse rahîm filmini çekileceğim. Dr um bir ayda dış gebelikte vurulan o iğne var ya vücuttan atılır.gebelik ne senin ne de bebek için bir risk oluşturmaz dedi.çok büyütülecek bir ilaç değil dedi.o yüzden sen rahîm filmini çekindin ya rahîm filminden sonra gebe kalma olasılığı yüksek diye duymuştum o yüzden hari sen de bebek istiyorsan korunma bence ben iki ay koruntuğuma çok pişman oldum
Doğru söylüyorsun hayatım aklımı karıştıran şey her doktor farklı birşey söylüyor 3 farklı doktora gittim hepsi başka başka şeyler söyledi senin doktorunun söylediğini söyleyen de oldu 1 ay daha bekle diyende.hsgden sonra hamilelik olasılığı 3 ay daha yüksek oluyormuş onu bende okudum sitelerde.sen ne yapacaksın Hsgden sonra hemen başlayacakmısın denemeye?

Doğru söylüyorsun hayatım aklımı karıştıran şey her doktor farklı birşey söylüyor 3 farklı doktora gittim hepsi başka başka şeyler söyledi senin doktorunun söylediğini söyleyen de oldu 1 ay daha bekle diyende.hsgden sonra hamilelik olasılığı 3 ay daha yüksek oluyormuş onu bende okudum sitelerde.sen ne yapacaksın Hsgden sonra hemen başlayacakmısın denemeye?
Evet canım ben korunmayı bırakacağım inş.dr um bir ayda ılacın etkisi vücuttan gidiyor dedi

Kızlar nasılsiniz sorun vardı net te giremedim uzun zamandır çok şükür toparlandim doktor bi adet geçirince denemeye başla demişti geçen ay oldum adet bu ay 4 gün geçti adetim adetime 3 gün kala 4 yaptim 0.28 çıktı yok dediler ama nette böyle olup yüksel en varmis aklım da yine deli sorular

Ben bu sefer brokoli kürüyle başlayıp soğan la devam edip sonrada aslan pençesi içmeyi düşünüyorum. Aynı ay hsg çektireceğim. Ben bu kadar uğraşırken eşim boş durmasın diye belki spermler kalitesizdir ondanda olmuş olabilir dedim keçiboynuzu yediriyorum kuru kuru :halay::KK50: bi kaç yesin bakalım hem belki faydasıda olur. Özü nasıl bişi bu arada pekmez falan gibi mi

Merhaba
Siz kürleri bitirip hsg çektirdiniz mi?
Son durumunuzu paylaşır mısınız?
Bende şuanda brokoli içiyorum.
Siz fayda gördünüz mü?

Teşekkür ediyorum

İğne oldum canım değer 600 lere kadar çıktı şimdi yeni yeni 200 lerde bitsinde kurtulayım diye bakıyırum kollar yine mosmor kan vermekten :KK43:
Çok geçmiş olsun tatlım inşallah en kısa sürede hayırlı netice alırsın.Sanırım ikinci dış gebeliğin değil mi ilkinden sonra ne kadar zamanda hamile kaldın peki yani ikinci kaldığın mı dış gebelik oldu?bazen o kadar korkuyorum ki tekrar kalırsam aynı acıları yaşayacağım diye umarım en kısa sürede değerlerin sıfırlanır da kurtulursun

Ben dış Gebeliği 2014 temmuzda geçirdim çok korkmuştum iç kanamayla ameliyata alındım o psikolojiyi atlatmak çok zor oldu gerçekten zor sonraki hamılelığimde hep içimde dış gebelik korkusu vardı ama şimdi şimdi atlattım bu korkuyu dış gebelik takip altında olduğumuz zaman erken fark edilince korkulacak boyuta gelmeden sonlanabiliyor artık kendimi buna inandırdım o yüzden artık dış gebelikten ziyade bende hamile kalırsam yine beni bebeğim terk eder mi psikolojisi var Rabbimin imtihanı buda bizlere ne yapalım elbet birgün bizde gülümseyerek evlat kokusu alacaz insallah

O psikolojiyi atlattiktan sonra hamile kaldım ve bebeğim yine beni terketti... Ama umutluyum :)

Bu ay korunamayacağını söylemiştin ya merak ettim :)
Haaa anladim:) evet nisanda korunmayi birakacagimi söylemiştim.malum benim 3 ay oldu zaten.canm evet adet günümü bekliyorum su anda.daha var gelmesine.bakalim hayirlisi.zaten artik hemen hamile kalayim gözüyle bakmiyorum.birak birkac ay geç olsun ama saglikli olsun...bu sagliksiz gebelikler zaten bizi yipratti degil mi?Rabbim hepimize tez zamanda sagliklisini yasatsin insallah.sende durumlar nasil?

Back