Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen dr a git canım bekleme bence moralini de yüksek tutşARkadaşlar adetim 2 gün geçti test yaptım hamileyim ama yine ters giden bişeyler var kahverengi akıntılar çok korkuyorum
Akşama gidicem canım dua edinHemen dr a git canım bekleme bence moralini de yüksek tutş
çok sevindim canım inş yerleşme kanamasıdır hiç bi sorun yoktur iyi haberlerle gel inş doktordanAkşama gidicem canım dua edin![]()
AMİn canımçok sevindim canım inş yerleşme kanamasıdır hiç bi sorun yoktur iyi haberlerle gel inş doktordan![]()
Hayirli olsun insallah gebeligin sagliklidir canm.moralini bozma hemen.normal gebelikte de oluyor kahverengi akinti.ARkadaşlar adetim 2 gün geçti test yaptım hamileyim ama yine ters giden bişeyler var kahverengi akıntılar çok korkuyorum
İnşallah canım ilk sana haber vereceğim çünkü senin şu anda hissettiklerini çok iyi anlıyorumCanım umarım bu ay tutar, bana da umut olursun. Eğer sen gebe kalırsan ben de klomen kullanacağım
Amin canım inşallah bu kez sağlıklıdır beta 280 çıktı doktor iyi gibi gözüküyo iki gün sonra tekrar bakalım dedi progestaran iğne ,ilaç coraspirin hepsini verdi bakalım tedirginim kimyasala bile razıyımHayirli olsun insallah gebeligin sagliklidir canm.moralini bozma hemen.normal gebelikte de oluyor kahverengi akinti.
Kimyasal falan bosver tatlim.umarim sagliklidir da saglikla kucagina alirsin bu kez.Allah'im ônce bizim gibi hic evladi olmayanlara nasip etsin.sonra da ikinci üçuncu vs.isteyene.ben gecen yil mayista ilk gebeligime hamileydim ve hafif lekelenmem olmustu çok kisa sürmustu ama bir gun kadar.normal rahim içi bir gebelikti.o da düsuk oldu sonrasinda.progestan coraspin falan kullaniyordum.doktor sagliksiz gebelik demisti önune geçemiyoz dusuklerin demisti.sonrasinda dis gebelik yasadim bu kis iste malum.simdi de yine beklemedeyiz.sen de icini ferah tut bir rahatla.hayatta bazi seylerin önüne geçemiyoruz.kendimizi yirtsak da olacagina variyor.iyi dusun ki iyi olsun.olumsuz düsunmeyelim hemen.Allah tamamina erdirsin gebeligini.Bize de tekrardan hamile kalmayi nasip etsin ama saglikli:)Amin canım inşallah bu kez sağlıklıdır beta 280 çıktı doktor iyi gibi gözüküyo iki gün sonra tekrar bakalım dedi progestaran iğne ,ilaç coraspirin hepsini verdi bakalım tedirginim kimyasala bile razıyım![]()
Aynı şeyleri yaşamışız bendede 10 haftalık rahim içi sonra dış genelik şimdide dış gebelilmiş gibi geliyor hala akıntım var, ağrımda düşük yapıyomuş ağrısı gibi..çok zor bir imtihan sanada banada birgün anne olmak nasip olue inş ama umutlarım tükenmek üzereKimyasal falan bosver tatlim.umarim sagliklidir da saglikla kucagina alirsin bu kez.Allah'im ônce bizim gibi hic evladi olmayanlara nasip etsin.sonra da ikinci üçuncu vs.isteyene.ben gecen yil mayista ilk gebeligime hamileydim ve hafif lekelenmem olmustu çok kisa sürmustu ama bir gun kadar.normal rahim içi bir gebelikti.o da düsuk oldu sonrasinda.progestan coraspin falan kullaniyordum.doktor sagliksiz gebelik demisti önune geçemiyoz dusuklerin demisti.sonrasinda dis gebelik yasadim bu kis iste malum.simdi de yine beklemedeyiz.sen de icini ferah tut bir rahatla.hayatta bazi seylerin önüne geçemiyoruz.kendimizi yirtsak da olacagina variyor.iyi dusun ki iyi olsun.olumsuz düsunmeyelim hemen.Allah tamamina erdirsin gebeligini.Bize de tekrardan hamile kalmayi nasip etsin ama saglikli:)
Çok üzüldüm canım başka birkaç doktora daha git görüş iyice araştır ben .Banada rahim filmi çektirme gerek yok dedi bu ay hanile kalmasaydım. Çektirecektim ama kalmış bulundum.İnşallah başka bir yolu daha vardır en son çaren tüp bebek olmalı.Birkes daha denemeden önce başka doktorla görüşArkadaşlar merhaba daha önce buraya yazmistim2 kez dış gebelik geçirdim ben sonunda doktorlar gerek yok deseler de rahim filmi çektirdim dün,çok kötüyüm dünyam yıkıldı resmen doktorun dedikleriyle,tiplerinden sıvı biraz geçti fıskiye gibi aktı,tüplerin görünmüyor her ikisi de,bu tarz durumlarda laparoskopi ile tüpler açılıyor ama seninkiler in açılacağını sanmıyorum almak lazım tüp bebek Dr belki tutar yapabilecek birşey yok dedi ve beni istdaki Bülent tıraş a yönlendirdi dünden beri çok kötüyüm bayılacaktim tansiyonum çıktı birden,benim gibi durumda olan var mı ne yaptınız sizler bu durimda,bir de dünden beri her iki tarafında da bu ferahlama hissediyorum kasiklarda,hsgden sonra tüpler biraz acilabiliyormus doktor dene demedi ama bir kez daha mı denesem
Tesekkur ederim birkaç doktora daha soracağım bakalım ya da bir kez daha denesemmi diyorum ben hemen hamile kalıyorum şükür ama bu filmi çektirmeden denemeyeyim tekrar demiştimÇok üzüldüm canım başka birkaç doktora daha git görüş iyice araştır ben .Banada rahim filmi çektirme gerek yok dedi bu ay hanile kalmasaydım. Çektirecektim ama kalmış bulundum.İnşallah başka bir yolu daha vardır en son çaren tüp bebek olmalı.Birkes daha denemeden önce başka doktorla görüş
İnşallah canım ilk sana haber vereceğim çünkü senin şu anda hissettiklerini çok iyi anlıyorum
Bence çnce doktorlarla görüş derim canım.Bende hemen kalıyorum doktor ciddi bir tıkanıklık olsa hamile kalmalta zorlanırdır falan demişti valla şimdi korktum senin mesajdan sonraTesekkur ederim birkaç doktora daha soracağım bakalım ya da bir kez daha denesemmi diyorum ben hemen hamile kalıyorum şükür ama bu filmi çektirmeden denemeyeyim tekrar demiştim
Umut fakirin ekmegidir be kuzum.hemen umutsuz olmamaliyiz ben de çok çok zor gunler gecirdim. Ilk dusugum rahim içi oldugu icin kurtaj olmam yetmisti ama bu dis gebelik beni çok yipratti bir ay boyunca iki gune bir kan vermekten ve kaygi icinde yasamaktan delirmek uzereydim gôzlerimde yas kalmamisti aglamaktan artik.zor çok zor bir imtihan Allah'im yuzumuzu güldursun bizim de tez zamanda.umarim gebeligin sagliklidir canm.sagliksiz gebeliklerin tekrarini yasamamak dilegiyle...bu arada dis gebeliginin uzerinden kaç ay geçti canm?Aynı şeyleri yaşamışız bendede 10 haftalık rahim içi sonra dış genelik şimdide dış gebelilmiş gibi geliyor hala akıntım var, ağrımda düşük yapıyomuş ağrısı gibi..çok zor bir imtihan sanada banada birgün anne olmak nasip olue inş ama umutlarım tükenmek üzere![]()
dış gebelik benide mahvetti kan vermekten kollarım mosmor olmştı artık canım ağlama krizleri falan sonra işe girdim çalışıyorum çok şükür istediğim biryer oldu o arada 5 ay korundum sonra tekrar denedik bu 6. Ayımdı yine kaldım işte ama düşürüyorum şuanda progestana rağmen kanamam arttı yarın tekrar kan vericem kimseye söylemedim göğüslerimdeki hassasiyet yok oldu bugün galiba hcgm iyice düştü yarın dananın kuyruğu kopar tekrar ikigün sonra kan ver dicek muhtemelen ondada dış gebelikmi belli olur çok kötü sınanıyoruz allahım sabır versin tükendi umutlarım artıkUmut fakirin ekmegidir be kuzum.hemen umutsuz olmamaliyiz ben de çok çok zor gunler gecirdim. Ilk dusugum rahim içi oldugu icin kurtaj olmam yetmisti ama bu dis gebelik beni çok yipratti bir ay boyunca iki gune bir kan vermekten ve kaygi icinde yasamaktan delirmek uzereydim gôzlerimde yas kalmamisti aglamaktan artik.zor çok zor bir imtihan Allah'im yuzumuzu güldursun bizim de tez zamanda.umarim gebeligin sagliklidir canm.sagliksiz gebeliklerin tekrarini yasamamak dilegiyle...bu arada dis gebeliginin uzerinden kaç ay geçti canm?
Çok üzüldüm ya hakikaten ne büyük sınavmış üst üste böyle olması. Çok zor bunun üstesinden gelmek Allah sana güç versin inş Rabbim büyük gebelik sağlıkla devam ederdış gebelik benide mahvetti kan vermekten kollarım mosmor olmştı artık canım ağlama krizleri falan sonra işe girdim çalışıyorum çok şükür istediğim biryer oldu o arada 5 ay korundum sonra tekrar denedik bu 6. Ayımdı yine kaldım işte ama düşürüyorum şuanda progestana rağmen kanamam arttı yarın tekrar kan vericem kimseye söylemedim göğüslerimdeki hassasiyet yok oldu bugün galiba hcgm iyice düştü yarın dananın kuyruğu kopar tekrar ikigün sonra kan ver dicek muhtemelen ondada dış gebelikmi belli olur çok kötü sınanıyoruz allahım sabır versin tükendi umutlarım artık![]()
Canım bence bu alanda çalışan bi Prof a felan git eğer böyle bi durum varsa o daha iyi yönlendirir bence ihmal etmeArkadaşlar merhaba daha önce buraya yazmistim2 kez dış gebelik geçirdim ben sonunda doktorlar gerek yok deseler de rahim filmi çektirdim dün,çok kötüyüm dünyam yıkıldı resmen doktorun dedikleriyle,tiplerinden sıvı biraz geçti fıskiye gibi aktı,tüplerin görünmüyor her ikisi de,bu tarz durumlarda laparoskopi ile tüpler açılıyor ama seninkiler in açılacağını sanmıyorum almak lazım tüp bebek Dr belki tutar yapabilecek birşey yok dedi ve beni istdaki Bülent tıraş a yönlendirdi dünden beri çok kötüyüm bayılacaktim tansiyonum çıktı birden,benim gibi durumda olan var mı ne yaptınız sizler bu durimda,bir de dünden beri her iki tarafında da bu ferahlama hissediyorum kasiklarda,hsgden sonra tüpler biraz acilabiliyormus doktor dene demedi ama bir kez daha mı denesem
Çok gecmis olsun canm benim ya.madem düsuruyorsun umarim dis gebelik degildir.kimyasal olsa bari.kendiliginden sonlanir.Allah'im tez zamanda yüzlerimizi güldürsun ne diyeyim.sen i$e girmi$sin çalisiyosun.ben ise meslegimi birakma asamasina gelmistim bu sorunlar yüzünden.belki dedim çalismayip evde otursam daha mi iyi olurdu...artik hicbir sey gôzümde kalmamisti.i$yerimde de dedikodumu yapiyorlardi çunku.çok sikilmistim insanlarin lafindan sôzünden.halimizi sadece biz yasayanlar anliyoruz.disaridakilere anlatmak çok güç.bir de dedikoducu i$ arkadaslari olunca hepten çekilmez oluyor.bir tanidigim tam üç kere düsuk yapti hem de 4 aylik oluyordu onunkiler.cinsiyetlerini bile ogreniyordu düsün.Adiyaman Menzil denen bir yere gitti.orada Dua edilmis tatlim.ve bir daha hamile kaldi ama bu sefer dogurdu simdi iki aylik kizi var.aklinda bulunsun gitmek istersen .ben de gitmeyi dusunuyorum bizim gibiler her yolu denemeliyiz Dua her kapiyi açarmis canim.dış gebelik benide mahvetti kan vermekten kollarım mosmor olmştı artık canım ağlama krizleri falan sonra işe girdim çalışıyorum çok şükür istediğim biryer oldu o arada 5 ay korundum sonra tekrar denedik bu 6. Ayımdı yine kaldım işte ama düşürüyorum şuanda progestana rağmen kanamam arttı yarın tekrar kan vericem kimseye söylemedim göğüslerimdeki hassasiyet yok oldu bugün galiba hcgm iyice düştü yarın dananın kuyruğu kopar tekrar ikigün sonra kan ver dicek muhtemelen ondada dış gebelikmi belli olur çok kötü sınanıyoruz allahım sabır versin tükendi umutlarım artık![]()