- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
Merhaba 2010da dış gebelik gecirdim kanama başladığından kapali ameliyat oldum tupumu almadilar 2012de normal yolla kizim oldu gecen ay tekrar bebek istedik ama beta hcg 16ile başladı 340a cikti kanamalar vs derken düştü az çıktı doktorum kurtaj kararı verdi kurtaji yaptik beta hcg ogunden beri dusuyor en son cumartesi 20 oldu doktorum artik hersey yolunda dedi patolojide plesental bişey çıkmadı doktorum cok kucuk bi gebelikte bebekle igili seyler bulunmayabilir dedi bu konuda burda kapandi ama son muayenede bence 2 ay bekle ve karar verdiğinde gel film cekelim dedi doktor zaten kizimin olmasina da pek inanamadi cunku ameliyat olmustum ve Tüpum yapisik olmaliydi ona göre cok moralim bozuldu nettede arastirinca bende suphelendim dis gebelik ve bu son olayda artik neydi bende bilmiyorum dusukmu disgebelikmi ne oldum bilmiyorum acaba film sart mi dis gebelik yaşadım diye tupum tikali olabilirmi offff
Çok geçmiş olsun canım
İlk dış gebelikten sonra 2 yıl olmadı mı bebeğin yoksa korundun mu.
Çünkü bnm normal yolla olmuyor aşılama oldum öyle hamile kaldım nasıl mutlu oldum ama çok kısa sürdü dış gebelik yaşadım ve artık korkuyorum aşılama yaptırmaya normal yolla olur mu bilmiyorum.