İğne yapıcak değeri geçenlerin hepsinin hcgesi çok sağlıklı ikiye katlamiş olanlar canim mesela 10000 hcg felan yani ama hergün ikiye katlamis ondan dr onu anlayamiyor cunku hcge saglikli ama kese yok hcge bi kere geriledigi zaman bi daha sağlıklı artması mümkün değil ya yerinde seyirir yada çok az artar benim ki 650 çıktı sonra tam 2 hafta 60 düştü ve bi haftada 80 ve 70 diye plato çizdi ama ne yükseldi ne düştü İğnenin bazı yan etkileri var alabilirsen serum işte çünkü direk çok yakıyor benim canım biraz tatlı

( bende mide bulantısı yaptı bide 3 gün kasık ağrısı biraz fazla ağrıdı benim ama bünyem hassas birazda belki ondan kaynaklanmistir dr söyledi ama ben o kadar agriycagini düşünmemiştim ama en azından çok şükür kazasız belasız atlattım inşallah sende altatirsin İğnenin tüpü kapamasi olamamış çünkü ilaç sadece vücutta kötü huylu kitleleri yok eden bi ilaç oluşumu durduruyormus hatta geçen gün bi sitede bi dr erken teşhis edilen ve igneyle sonuçlanan dış gebelikte tüp tıkanmaz ve dış gebelik tekrar etme durumu çok azdir demisti