Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

çok sağol cevabın için.. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın...

Arkadaşlar biraz özel mi olacak iğrenç mi olacak bilmiyorum ama bir soru sormak istiyorum..
methotrexate sonrası parça gidiyor kan gidiyor ....daha sonraki aylar da böyle normal adet kanamasında giden bir top (kan pıhtısı) diğer aylarda bazen 4-5 top bi an da gidiyor ya da hiç gitmeden adet bitiyor.. sadece sızıntılarla felan...
bu şekilde olan var mı yoksa bende başka sorun mu var.. yaşadığım yer sağlık sektöründe ölü..o yüzden ha deyince gidemiyorum..çalışıyorum ve izin almam sorunlu...ve de hiç çocugum yok ve kocam çocuk istiyor (bende)
6 ay geçti dış gebelik sonrası.. şimdi başlasak sizce nasıl olur tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum..(doktora git kontrol etsin harici cevap yazarsanız sevinirim).

geçen sene aralık ayında ben de dış gebelik geçirdim.iç kanama ile acil ameliyat oldum ve sol tüpüm alındı.açık ameliyat olduğum için 1 adet dönemi korunduk.direk tüp bebek istedim ondan sonra.çünkü 2 senede sayısız tedavi ve hüsran.mayısta bulunduğum ilde tüp bebeğe adım attım ancak yumurta kalitesizliğinden transfer aşamasına geçemedik.eylülde başka ilde yeni tedaiye başladık.ohss riskine karşı embriyolarım donduruldu ve 3 kasımda 1 tane transfer edildi.şu an hamileyim.salı günü keseyi göreceğiz allahın izniyle.
eğer uzun süredir tedavi görüyorsanız ve dış gebelik sebebiyle tüplerinizden birini kaybettiyseniz maddi imkanınız varsa tüp bebek deneyin.

Bazıları hcg az artarsa dış gebelik diyo bazısı yüksek olursa dış gebelik diyo, dış gebelik belirtileri neler acaba

Bazıları hcg az artarsa dış gebelik diyo bazısı yüksek olursa dış gebelik diyo, dış gebelik belirtileri neler acaba
HCG dış gebelikte orantısız artar.. Bazı bayanlarda dediğiniz gibi çok fazla artıyor ama genelde az az artar bununla birlikte tüpte gerilme olduğunda anormal bir kanama başlar kahverengidir ve baya koyudur..Tek taraflı ağrıdan dolayı oturamaz hale gelir insan.. Ben dış gebelik yaşadığımda beta hcg değerim 23 tü ve yoğun bir kanamam vardı ama bazılarında bu değer daha da artınca kanama başlar kötü birşeydir kısacası kimse yaşamasın

anladim cevabnz için teşekkürler, benimde kan testim77 cikti adetim iki gün gecti cuma keseye bakilcakta korkuyorm dış gebelikse falan diye o yüzden belirtileri merak edyorum

anladim cevabnz için teşekkürler, benimde kan testim77 cikti adetim iki gün gecti cuma keseye bakilcakta korkuyorm dış gebelikse falan diye o yüzden belirtileri merak edyorum
Yaşamadan önce bilmiyordum ben dış gebeliğin nasıl bişey olduğunu ama siz aklınıza getirmeyin böyle şeyleri ben yaşadığımdan bu gebeliğimde çok ağladığım ve üzüldüğüm gecelerim oldu ama Rabbim güldürdü sizinde gönlünüze göre versin

Amin canım insAllah Allah isteyen herkese sağlıkli hamilelik nasip etsin hayirlisiyla sağlıklı dünyaya getirebilmeyi nasip etsin İnsAllah

Merhaba arkdaslar 8 haftalik hamileyim malesef kese gelismedigi icin kurtaj oldum doktor patalojiye yolladi ve dis gebelik oldugu anlasildi simdi yarin ameliyat olucam hem disgebelik hemde miyom var bende onu alicaklar cok korkuuorum bu konu hakkinda bilgi sahibi olan var mi ?ayrica bnde hic dis gebelik belirtileri olmadi kese gelismediginden kurtaja alindim of icim icimi yiyio

Selam araniza yeni katıldım. Bende dış gebelik geciriyorum 2 düşük buda 3. bende herkes gibi üzgünüm, ama inancımi yitirmemeye çalışıyorum, burada çok güzel haberleri de okudum inşallah hepimizin mutlu sonla sonuçlanır bu acıları. Ben iğne oldum şimdilik düşüşte benim sormak istediğim kitle duruyor HCG değerim salı günü 142 di HCG sıfırlanıp kitle kalır mi yada ne olur. Doktora sordum vücudun nasıl temizleyecek bilmiyoruz bekleyeceğiz diyo.

Mavi mart sizinle hemen hemen aynı şeyleri yasamisiz siz rahim filmi cektirdiniz mi. Neden tüp bebek dedi doktorunuz? Bizde bunu atlatalim tedaviye başlamak istiyoruz bakalım bize neler diyecekler.

Merhaba arkdaslar ameliyat oldum sag tupum alindi 4 cm disa dogru buyuyen miyom vardi oda alindi acik ameliyat oldum sol tupumde tikaliymis benim tek sansim tup bebek sanirim agrilarim cok fazla allah kimseye dusurmesin bu duruma

Merhaba arkdaslar ameliyat oldum sag tupum alindi 4 cm disa dogru buyuyen miyom vardi oda alindi acik ameliyat oldum sol tupumde tikaliymis benim tek sansim tup bebek sanirim agrilarim cok fazla allah kimseye dusurmesin bu duruma

Canım çok üzüldüm geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın yaşınız nedir?
Birde üzülmeyin Allah var Rabbim ol deyince tüpleri bağlı olanlar bile hamile kalıyor..Beklemek istemezseniz tüp bebekte sonuçlar gayet güzel oluyor artık..Rabbim sabrını arttırsın kardeşim tüpler zamanla açıldığı da oluyormuş belki ilki tüp bebek olur ikincisi sürpriz yapar sana inşaAllah

Cok sağol kardesim 26 yasindayim hayirlisi boyleymis yapcak bisey yok 1 sene dinleneyim sonra karar vericez esimle hayirlisi boyleymis cok uzuldum ama yapcak bisey yok rabbim boyle bi sinav verdi bize artik

Mavi mart sizinle hemen hemen aynı şeyleri yasamisiz siz rahim filmi cektirdiniz mi. Neden tüp bebek dedi doktorunuz? Bizde bunu atlatalim tedaviye başlamak istiyoruz bakalım bize neler diyecekler.
ben daha rahim filmi çektirmedim.. hcg nin sıfırlanmasını bekliyorum. haftaya tekrar gidicem.. ben doktoruma artık beklemek istemediğimi söyledim.. 2 kaybım vardı bir de dıs gebelik olunca oda tüp bebek deneyebilirsin dedi.. ama bilemiyorum o süreci de düşününce çok stresli geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…