çok sağol cevabın için.. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın...Canim uc adet bekle.cnku vucuduna ilac aldin.ben ameliyat oldum doktor ilac olsaydi uc adet korunma vercektim ama ameliyat oldugun icin ilk adetten sonra nezaman hazir hissedersen basla dedi.tabi ben ikinci kaybim oldugu icin belirsiz sureli cocuk olayini dondurdm malesef istemeyerekkanaman beta sifirlanana kadar surebilir.sifirlandigindan emin olana kadar aman diyim kontrolleri aksatma.ayrica rahim filmi cekilmeden hamile kalma.RAbbim sanada banada isteyen herkesede saglikli omurlu evlatlar nasip eylesin insAllah.Amin
Aa ne güzel o stresi yasamamissin sağ salim kucağına alırsın insallahCanim ben cektirmeye karar verdigimde kadin doguma gittim ben daha rahim filmi cektiremeden surpriz yapti bebegim..
Aa ne güzel o stresi yasamamissin sağ salim kucağına alırsın insallah
benimki kimyasal gebelikmis cnm.son yaptirdigim testte sonucum 3 cikti.sonra da normal adet oldum hala sürüyorMerak ettim durumun nasil oldu umarim iyi haberler vardir
Cok gecmis olsun iNs bi dahaki sefere guzel haberler alirsin ama sukur ki dis gebelik degilmisbenimki kimyasal gebelikmis cnm.son yaptirdigim testte sonucum 3 cikti.sonra da normal adet oldum hala sürüyorkısmet bir dahaki denemeye
Simdi gordum bu yazini galiba hersey yolunda oylemi
Bazıları hcg az artarsa dış gebelik diyo bazısı yüksek olursa dış gebelik diyo, dış gebelik belirtileri neler acabaCanim hemen cok iyi bir hastane ve doktora git.benimde ayni durum oldu.doktor dis gebelik oldugunu anlayamadi bekletti.zaten az artmadan dis gebelik oldugu belli.RAbbim sagligina biran once kavustursun ve saglikla yeni hamilelik ve dogumlar nasip eylesin.
HCG dış gebelikte orantısız artar.. Bazı bayanlarda dediğiniz gibi çok fazla artıyor ama genelde az az artar bununla birlikte tüpte gerilme olduğunda anormal bir kanama başlar kahverengidir ve baya koyudur..Tek taraflı ağrıdan dolayı oturamaz hale gelir insan.. Ben dış gebelik yaşadığımda beta hcg değerim 23 tü ve yoğun bir kanamam vardı ama bazılarında bu değer daha da artınca kanama başlar kötü birşeydir kısacası kimse yaşamasınBazıları hcg az artarsa dış gebelik diyo bazısı yüksek olursa dış gebelik diyo, dış gebelik belirtileri neler acaba
anladim cevabnz için teşekkürler, benimde kan testim77 cikti adetim iki gün gecti cuma keseye bakilcakta korkuyorm dış gebelikse falan diye o yüzden belirtileri merak edyorumHCG dış gebelikte orantısız artar.. Bazı bayanlarda dediğiniz gibi çok fazla artıyor ama genelde az az artar bununla birlikte tüpte gerilme olduğunda anormal bir kanama başlar kahverengidir ve baya koyudur..Tek taraflı ağrıdan dolayı oturamaz hale gelir insan.. Ben dış gebelik yaşadığımda beta hcg değerim 23 tü ve yoğun bir kanamam vardı ama bazılarında bu değer daha da artınca kanama başlar kötü birşeydir kısacası kimse yaşamasın
Yaşamadan önce bilmiyordum ben dış gebeliğin nasıl bişey olduğunu ama siz aklınıza getirmeyin böyle şeyleri ben yaşadığımdan bu gebeliğimde çok ağladığım ve üzüldüğüm gecelerim oldu ama Rabbim güldürdü sizinde gönlünüze göre versinanladim cevabnz için teşekkürler, benimde kan testim77 cikti adetim iki gün gecti cuma keseye bakilcakta korkuyorm dış gebelikse falan diye o yüzden belirtileri merak edyorum
Amin canım insAllah Allah isteyen herkese sağlıkli hamilelik nasip etsin hayirlisiyla sağlıklı dünyaya getirebilmeyi nasip etsin İnsAllahYaşamadan önce bilmiyordum ben dış gebeliğin nasıl bişey olduğunu ama siz aklınıza getirmeyin böyle şeyleri ben yaşadığımdan bu gebeliğimde çok ağladığım ve üzüldüğüm gecelerim oldu ama Rabbim güldürdü sizinde gönlünüze göre versin
Arkadaslar dış gebelikten sonra ne zaman adet oldunuz? Benim hcg 70 e düştü Bu ay adet olmadım daha..ara ara adet sancısı gibi agrilarim var.. birde ne kadar korunmak gerekiyor.. bu surecten sonra siz neler yaptınız. .hiç beklemek istemiyorum ama kemoterapi iğnesi oldum 2 kez...
Mavi mart sizinle hemen hemen aynı şeyleri yasamisiz siz rahim filmi cektirdiniz mi. Neden tüp bebek dedi doktorunuz? Bizde bunu atlatalim tedaviye başlamak istiyoruz bakalım bize neler diyecekler.Arkadaslar dış gebelikten sonra ne zaman adet oldunuz? Benim hcg 70 e düştü Bu ay adet olmadım daha..ara ara adet sancısı gibi agrilarim var.. birde ne kadar korunmak gerekiyor.. bu surecten sonra siz neler yaptınız. .hiç beklemek istemiyorum ama kemoterapi iğnesi oldum 2 kez...
Merhaba arkdaslar ameliyat oldumsag tupum alindi 4 cm disa dogru buyuyen miyom vardi oda alindi acik ameliyat oldum sol tupumde tikaliymis benim tek sansim tup bebek sanirim agrilarim cok fazla allah kimseye dusurmesin bu duruma
Cok sağol kardesim 26 yasindayim hayirlisi boyleymis yapcak bisey yok 1 sene dinleneyim sonra karar vericez esimle hayirlisi boyleymis cok uzuldum ama yapcak bisey yokCanım çok üzüldüm geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın yaşınız nedir?
Birde üzülmeyin Allah var Rabbim ol deyince tüpleri bağlı olanlar bile hamile kalıyor..Beklemek istemezseniz tüp bebekte sonuçlar gayet güzel oluyor artık..Rabbim sabrını arttırsın kardeşim tüpler zamanla açıldığı da oluyormuş belki ilki tüp bebek olur ikincisi sürpriz yapar sana inşaAllah
ben daha rahim filmi çektirmedim.. hcg nin sıfırlanmasını bekliyorum. haftaya tekrar gidicem.. ben doktoruma artık beklemek istemediğimi söyledim.. 2 kaybım vardı bir de dıs gebelik olunca oda tüp bebek deneyebilirsin dedi.. ama bilemiyorum o süreci de düşününce çok stresli geliyorMavi mart sizinle hemen hemen aynı şeyleri yasamisiz siz rahim filmi cektirdiniz mi. Neden tüp bebek dedi doktorunuz? Bizde bunu atlatalim tedaviye başlamak istiyoruz bakalım bize neler diyecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?