Cnm dis gebelikte malesef gogus ve omuz agrisi oluyor bicak saplanir gibi nefes aldikca bicak batiyor sanki o yuzden dedim korkma ani bir durum olunca anlarsin zatenkasik agrisi var aksamlari da sırtım agriyor.ve başim agriyor.ne demek ki bu belirtiler tirstim suan
anladim cnm.bahsettigin gibi bi batma durumu olmadi.cok sagol bilgi icinCnm dis gebelikte malesef gogus ve omuz agrisi oluyor bicak saplanir gibi nefes aldikca bicak batiyor sanki o yuzden dedim korkma ani bir durum olunca anlarsin zaten
Rica ederim ins iyi sonuclar alirsin dua edecegim sanaanladim cnm.bahsettigin gibi bi batma durumu olmadi.cok sagol bilgi icin
amin cnmRica ederim ins iyi sonuclar alirsin dua edecegim sana
Canim hemen cok iyi bir hastane ve doktora git.benimde ayni durum oldu.doktor dis gebelik oldugunu anlayamadi bekletti.zaten az artmadan dis gebelik oldugu belli.RAbbim sagligina biran once kavustursun ve saglikla yeni hamilelik ve dogumlar nasip eylesin.Merhabalar 27 eylül de opu yapıldı 1 ekimde 2 tane embriyo transfer edildi 13 eylül de beta hcg 70 çıktı hemşire umutsuz konuştu normal değere göre düşük dedi iki gün sonra 193 2 gün arayla 360 a yükseldi her şey normal çok güzel ilerliyor gebeliğin dedi hemşire 2 gün sonra sabah bel ve karın sancısıyla uyandım leke vardı apar topar hastaneye gittik ultrasonda bir şey görülmedi beta hcg 1783 çıktı dr değerin güzel dedi eve gönderdi progestan , clexane devam 2 gün sonra belimde adet sancısı gibi sancı oldu bu sefer kanama başladı hastaneye gittim düşük yaptığımı söylediler beta 587 ye düşmüştü 3 gün arayla zar içinde parmak büyüklüğünde parça düştü bebek düştü dedim doktor beta istedi 1 hafta sonrası için 827 ye yükselmişti 2 şer gün arayla 1083 ve 1273 e yükseldi kanamam devam ediyor hala dr kesin dış gebelikte demiyor ultrasonda bir şey görünmüyor diyor böyle bir şey yaşayan oldu mu arada belimde sancım oluyor
Yarın test yaptıracağım iğne pazartesi yapıldı 1 hafta değerler artar sonra düşüşe geçer dediler doktor ultrasonda göremiyor tüp bebek merkezine gidiyorum yani tedavi gördüğüm merkeze off yarın başka dr a gitsem mi pazartesi günü yurt dışına çıkacağım orda kan testlerine devam ederim diye düşündümCanim hemen cok iyi bir hastane ve doktora git.benimde ayni durum oldu.doktor dis gebelik oldugunu anlayamadi bekletti.zaten az artmadan dis gebelik oldugu belli.RAbbim sagligina biran once kavustursun ve saglikla yeni hamilelik ve dogumlar nasip eylesin.
Canim dis gebelik surecinde hastaneye yakin olman lazim.Allah korusun ani bir duruma sebebiyet verecek bir hamilelik cesidi.ben doktorum yuzunden tupumden oldum.igne ile insallah sonuca ulasirsin.ama mutlaka rahim filmi cektir cok iyi bir yerde.cekilmeden hamile kalma.saglikli gunler.Yarın test yaptıracağım iğne pazartesi yapıldı 1 hafta değerler artar sonra düşüşe geçer dediler doktor ultrasonda göremiyor tüp bebek merkezine gidiyorum yani tedavi gördüğüm merkeze off yarın başka dr a gitsem mi pazartesi günü yurt dışına çıkacağım orda kan testlerine devam ederim diye düşündüm
Merak ettim durumun nasil oldu umarim iyi haberler vardiramin cnm
Simdi gordum bu yazini galiba hersey yolunda oylemiAğlayasım geliyo umutlanmak inan ki istemiyorum onu kaybedebilirim heran benim içimde şuan ama doğru yeri bulabildi mi kuzum napıyo şuan çok merak ediyorum..Umutluyum evet ama duygularımın ayağı hep frende elimde değilBu arada inşaAllah benim ki normaldir ve inşaAllah ben doğum yapmadan seninde güzel haberlerini alır sevinirim.
Canim gecmis olsun ben uc kez oldum igne doktor uc aydan sonra dedi benim hcg sifirlandi ama henuz adet olmadim.Arkadaslar dış gebelikten sonra ne zaman adet oldunuz? Benim hcg 70 e düştü Bu ay adet olmadım daha..ara ara adet sancısı gibi agrilarim var.. birde ne kadar korunmak gerekiyor.. bu surecten sonra siz neler yaptınız. .hiç beklemek istemiyorum ama kemoterapi iğnesi oldum 2 kez...
Teşekkür ederim cevabın için. . Rahim filmi çekilecek misin? Bazıları gerekli olduğunu söylüyor..Canim gecmis olsun ben uc kez oldum igne doktor uc aydan sonra dedi benim hcg sifirlandi ama henuz adet olmadim.
Valla cekilenler genellikle hamileligi normal olmus. Cekilmeyen buyuk bir cogunluk tekrar dis gebelik gecirmis. Buna bakarak cekilmek istiyorum ama kendi doktorum da gerek yok dedi bilmiyorum suan. Ya sen?Teşekkür ederim cevabın için. . Rahim filmi çekilecek misin? Bazıları gerekli olduğunu söylüyor..
Valla cekilenler genellikle hamileligi normal olmus. Cekilmeyen buyuk bir cogunluk tekrar dis gebelik gecirmis. Buna bakarak cekilmek istiyorum ama kendi doktorum da gerek yok dedi bilmiyorum suan. Ya sen?
normal adet,n gelene kadar canımKızlar dış gebelikte kanamanız kaç gün sürdü benim 20 ekimde kanamam başladı hala devam ediyor bu kanama ne zaman bitecek
canım sen flimden ne zaman sonra gebe kaldınTeyzemin gelinide dis gebelik gecirmisti benden sonra aramizda ki tek fark kendisi daha onceden normal gebelik gecirip cocugunu kucagina almisti hicbir sorun yokken yinede boyle durumlar oluyor suan oda hamile 8 aylik hemde dualarimda olacaksiniz kardesim rahim filmini cektirmeniz cok iyi olur eger istanbulda iseniz radyomar radyotemgibi bir merkez vardi goruntuleme cihazlari dijitalmis tavsiye eden cok fazla kisi vardi
canım sen flimden ne zaman sonra gebe kaldın
Canim uc adet bekle.cnku vucuduna ilac aldin.ben ameliyat oldum doktor ilac olsaydi uc adet korunma vercektim ama ameliyat oldugun icin ilk adetten sonra nezaman hazir hissedersen basla dedi.tabi ben ikinci kaybim oldugu icin belirsiz sureli cocuk olayini dondurdm malesef istemeyerekArkadaslar dış gebelikten sonra ne zaman adet oldunuz? Benim hcg 70 e düştü Bu ay adet olmadım daha..ara ara adet sancısı gibi agrilarim var.. birde ne kadar korunmak gerekiyor.. bu surecten sonra siz neler yaptınız. .hiç beklemek istemiyorum ama kemoterapi iğnesi oldum 2 kez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?