- 16 Ocak 2013
- 664
- 131
- 323
3 haftadayim..bbi hafta once 82,7 cikti doktor haftaya sifirlnir dedi bugun kan verdim yarin belli olck.iliski hkinda hic bisey demedii yaaaadeğerlerinin tamamen düşmesi kaç hafta sürdü.. benim iğne yapılalı 10 gün sonrası 5200 den 2772 ye düştü..
Ya. Bisey sorcam arkadaslar.dis gebelikten kac gun sonra cinseelik olur
Dis gebelik yasadim ve 9000lerdensadece bir igne ile degerleim dustu
değerlerinin tamamen düşmesi kaç hafta sürdü.. benim iğne yapılalı 10 gün sonrası 5200 den 2772 ye düştü..
Doktoruna bağlı canım o benim 3 haftada değerim sıfırlandı 4.hafta regl oldum. Reglinin 3. günü gel dedi gittim tamamen temizlenmiş dedi alttan baktı yine.. İster HSG çekin ister çalışmaya başla sana bırakıyorum dedi. Ama ilk regl ye kadar yasaktı... sende dr lan konuş
Çok rsikliymiş iğneyle iyi düşmüş.. benim 6000 e düştüğünde ameliuyat oldum.. Allah birdaha yaşatmasın
Benim tamemen sıfırlanması 3 hafta sürdü 4. hafta regl oldum
Bide ben igne vurulduktan 2 gun sonraregl oldumBugun gitim ve 12,0 falsn dusmus..doktorum degismis o yuzdn erkekti utandm ya...hersey normal sifir olmssini gormemz lazm dedi...evet cok rskliydi ama sukur dustu.gecmis olsun sizede...
Anladim cnm bilgin icin sagol..peki bu donem icinde yani degerler dusene kadar iliskiye girmem mi gerekiyo.12,o da suan...iğne vurulduktan sonraki regl değil.. kanama.. biraz önce doktorumla konuştum.. değerin sıfırlanmadan regl olmazsın. değerin sıfırlandıktan bir ay sonra olur dedi ilk regl.. benim de değerim 5202 den bugün 1052 ye düşmüş. iğne yapılalı 13. gün bugün.
Cok zor bi surec yaiğne vurulduktan sonraki regl değil.. kanama.. biraz önce doktorumla konuştum.. değerin sıfırlanmadan regl olmazsın. değerin sıfırlandıktan bir ay sonra olur dedi ilk regl.. benim de değerim 5202 den bugün 1052 ye düşmüş. iğne yapılalı 13. gün bugün.
Anladim cnm bilgin icin sagol..peki bu donem icinde yani degerler dusene kadar iliskiye girmem mi gerekiyo.12,o da suan...
herkese merhaba bende temmuzda dış gebelik geçirmiştim.hcg 1500lerdeyken iç kanamayla ameliyata alındım tüpüm hasar görmemiş almadı doktorum.3 ay korunma vermişti 3 ayın sonunda kontrole gittim herşeyim sağlıklı çıktı korunmayı bırakabilirsin dedi.ama bebek sahibi olmayı çok istememe rağmen tekrar dış gebelik yaşarım korkusuyla korunmayı bırakamıyorum benim gibi olanlar var mı nasıl kurtulacam bu psikolojiden
canım çok geçmiş olsun inşallah 3. de sağlıklı bi gebeliğin olur.bende doktoruma hsg çektirmem gerekiyo mu diye sordum ama senin tüplerin sağlıklıydı gerek yok dedi.bilmiyorum doktorumu dinlesem mi başka doktora daha mı gitsem.dış gebelik yaşadıgım hamileliğimde korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kalmıştım şimdide hemen hamile kalabilecek miyim dış gebelik bunuda etkiliyo mu?canım bende senin gibi açık ameliyat geçirdim dr um tüpümü almadı 5 ay korundum sonra aynı tüpten 2.nci dış gebelik geçirdim onu da ilaçla sonlandırdık 3 ay sonrası hsg çekildim tüpüm açıkmış bi sıkıntı görmediler ban yine de pes etmiycem Rabbim inşallah aynı acıyı yaşatmasın bu tüple 3. deneme olacak inşallah olacağı varsa olur her seferinde olacak die bişi yok. ben dr una danışıp bi hsg çekilip tüpün durumuna baktırmanı öneririrm cnm.
canım çok geçmiş olsun inşallah 3. de sağlıklı bi gebeliğin olur.bende doktoruma hsg çektirmem gerekiyo mu diye sordum ama senin tüplerin sağlıklıydı gerek yok dedi.bilmiyorum doktorumu dinlesem mi başka doktora daha mı gitsem.dış gebelik yaşadıgım hamileliğimde korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kalmıştım şimdide hemen hamile kalabilecek miyim dış gebelik bunuda etkiliyo mu?
amin canım inşallah hepimize nasip etsin rabbiminşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsn. bana da dr um gerek olmadığını söylemişti ama başka bi dr a göründüm bi prof dr a o da çektirmem gerektiğini söyledi. yine de sen bilirsn. hamilelik şansını arttırdığını da bildiğim için çektrdm pişman diilm. bende ilk dış gebelkten sonra korunmayı bıraktıktan sonra 3. ay hamile kalmıştım. inşallah çok beklemeyiz zaman ne gösterir bilemeyz Rabbim çok beklemeden sağlıklı bi gebelk yaşamayı nasip etsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?