Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Benim kanamam başlamıştı laparoskopik ameliyat oldum tüpe fazla zarar vermemiş almadık dedi.. Korunmama gerek olmadığını istediğim zaman çalışma yapabileceğimi söyledi.. Bence içini ferah tut

Bana 3 ay korun dedi açık ameliyattı diye sanırım.daha 28 gun oldu rüyamda bile dış gebelik tekrarlamış görüyorum hala bu psikoloji bi gitse artık ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim dun gece çok agrim oldu.. Ama güçlü adetbsancisi gibi. Tam doktora gidecektir ki düşük yaptim. Ama doktorum düşük olamayacagini kanama olduğunu söyledi. Diş gebelikte düşük olmuyor mu arkadaşlar? Ama ben ne gördüğüme çok eminim..

İşter bünyeden bünyeye de değişiyor.. Birde açık olduğundan dolayı olabilir.. Hakkımızda hayırlısı...

Son düzenleme:

Canim ben dis gebelikte dusuk olmuyor diye biliyorum. Benim diger arkadaslarin aksine pek fazla agrim olmadi degerlerim de dusmeye baslamisti 260 a kadar dusmustu son gun ama iceride serbest sivi gordukleri icin kanamadan suphelendiler. ameliyat oldum ve cok fazla kanamam varmis. Sol tupum alindi. Insallah hic sikintin olmaz ama lutfen dikkat et. Allah tekrarini yasatmasin hic kimseye.

peki değer sifirlandiginda risk bitmis oluyor mu acaba .. İyice kafam karisti

peki değer sifirlandiginda risk bitmis oluyor mu acaba .. İyice kafam karisti
Evet değer sifir oldugunda bitmis oluyor. Sadece deger sifirlanana kadar dikkat etmek gerekiyor. Beni bir hafta oyaladilar degerin zaten yuksek degil bu buyuklukte kanama olmaz diye. Agrim da pek yoktu.

Evet değer sifir oldugunda bitmis oluyor. Sadece deger sifirlanana kadar dikkat etmek gerekiyor. Beni bir hafta oyaladilar degerin zaten yuksek degil bu buyuklukte kanama olmaz diye. Agrim da pek yoktu.

Anladim canim tesekkur ederim iline.. Umarim sifirlanir.. Sana da geçmiş olsun

7. Gün degerim 649 olmuş.. Çok az düşmüş gibi geldi.. Hayirlisi bakalim [/QUOTE]
Canim bayagi bi dusus olmus ama benim bildigim onemli olan tekrar yukselme olmamasi. Doktorun ne dedi peki tekrar ne zaman bakilacak?

7. Gün degerim 649 olmuş.. Çok az düşmüş gibi geldi.. Hayirlisi bakalim
Canim bayagi bi dusus olmus ama benim bildigim onemli olan tekrar yukselme olmamasi. Doktorun ne dedi peki tekrar ne zaman bakilacak?[/QUOTE]

Daha gorusmedim canim aksam gorusucem doktorumla. Çok şükür yükselme olmadi.. 2000-1042-649 diye gitti... İnşallah düşer ya.. Offf

Canim bayagi bi dusus olmus ama benim bildigim onemli olan tekrar yukselme olmamasi. Doktorun ne dedi peki tekrar ne zaman bakilacak?

Daha gorusmedim canim aksam gorusucem doktorumla. Çok şükür yükselme olmadi.. 2000-1042-649 diye gitti... İnşallah düşer ya.. Offf[/QUOTE]
Bence guzel dusuyo dengesiz bi dusus veya sabitlenme olmamis. Sifirlanacak insallah sikma hic canini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…