arkADAŞLAR ÖNCELİKLE GEÇMİŞOLSUN HEPİMİZE
ben mart ayında dış gebelik yaşadığımı anladım..
mayısta kendiliğinden düştü..
iki ay oldu korunmuyomda sizce ne zaman tekrar hamile kalırım..:26::26::26::26:
Herkese merhaba. Ben de 8 Temmuz'da dış gebelik geçirdiğimi öğrendim ve ertesi gün hastaneye yattım. Bhcg 4.700 lerdeydi. Ilk doz iğneyi vuruldum. bugün 5. Günüm hala hastanede kalıyorum kontrol altındayım. Bugün değerim 5400 lere çıkmış. 2 güne kadar 2. Doz iğne yapılacak mı ameliyata mı gireceğim belli olacak. Sancılarım düne kadar çok fazlaydı. Allah kimseye yaşatmasın çok zor çok acılar çektim inşallah bir dahaki sefere normal gebelikler yaşarız herkes için dua ediyorum.
arkADAŞLAR ÖNCELİKLE GEÇMİŞOLSUN HEPİMİZE
ben mart ayında dış gebelik yaşadığımı anladım..
mayısta kendiliğinden düştü..
iki ay oldu korunmuyomda sizce ne zaman tekrar hamile kalırım..:26::26::26::26:
Merhaba canım. Hiç üzülme aynı şeyleri harfiyen bende yaşamıştım ve etrafımda soracak kimselerde yoktu. Fakat sana yaşadığım zamandan birşey söyleyeyim de sende rahatla. İğne vurulduktan sonra değerin yükselmesi çok çok normal bunu sakın unutma. Çünkü doktoruma sormuştum bende iğne'yi vurulduktan sonra yükselmesi normal midir diye, oda gayet tabi iğnenin etkisiyle yükselecek ve daha sonra düşmeye başlayacak dedi. Yani düşmez diye korkma bir kaç güne değerlerin düşmeye başlayacak. Çıktı diye de çekinme hatta sana bir link vereyim orada bütün yaşadıklarımı unutmadan yazmaya çalışmıştım.Hatta birçok doktorla konuşup kaleme almıştım:) Taze bilgilerle :)) sende oku daha da rahatlarsın eminim. :) http://www.chat.gen.tr/dis-gebelik-ve-tedavileri.html
Ben zamanında çok aradım da yükselmesi normal midir dış gebelikten sonra vurulan iğnede cevap bulamamıştım. Çok şanslısın ki senin cevabın hazır burada. İnş bundan sonra sağlıklı bir gebelik yaşarsın sakın üzülme.
Not: Hastane pisikolojisi çok başka dün gibi hatırlıyorum. O kadınları görünce hiç bebeğin olmayacak gibi geliyor. Hatta gebe kalmaktan bile korkmaya başlıyorsun ama inan bana bunların hepsini yaşadık biz zamanla geçti, geçecek.. :)
Merhaba canım. Hiç üzülme aynı şeyleri harfiyen bende yaşamıştım ve etrafımda soracak kimselerde yoktu. Fakat sana yaşadığım zamandan birşey söyleyeyim de sende rahatla. İğne vurulduktan sonra değerin yükselmesi çok çok normal bunu sakın unutma. Çünkü doktoruma sormuştum bende iğne'yi vurulduktan sonra yükselmesi normal midir diye, oda gayet tabi iğnenin etkisiyle yükselecek ve daha sonra düşmeye başlayacak dedi. Yani düşmez diye korkma bir kaç güne değerlerin düşmeye başlayacak. Çıktı diye de çekinme hatta sana bir link vereyim orada bütün yaşadıklarımı unutmadan yazmaya çalışmıştım.Hatta birçok doktorla konuşup kaleme almıştım:) Taze bilgilerle :)) sende oku daha da rahatlarsın eminim. :) http://www.chat.gen.tr/dis-gebelik-ve-tedavileri.html
Ben zamanında çok aradım da yükselmesi normal midir dış gebelikten sonra vurulan iğnede cevap bulamamıştım. Çok şanslısın ki senin cevabın hazır burada. İnş bundan sonra sağlıklı bir gebelik yaşarsın sakın üzülme.
Not: Hastane pisikolojisi çok başka dün gibi hatırlıyorum. O kadınları görünce hiç bebeğin olmayacak gibi geliyor. Hatta gebe kalmaktan bile korkmaya başlıyorsun ama inan bana bunların hepsini yaşadık biz zamanla geçti, geçecek.. :)
aralık ayında dış gebelik ameliyatı geçirip ara verdikten sonra bu ay hamile olduğumu yazmıştım. ne yazıkki değerlerim yükselmedi ve dün önce kürtaj oldum. değerler yine düşmedi dr dış gebelik teşhisi koydu. iğne tedavisine geçiyorum. psikolojim çok bozuldu artık dayanamıyrum
Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum ve acını yüreğimde hissediyorum Allah yardimcin olsun bu günlerde geçecek elbet napalim elimizden birsey gelmiyor. ..senin için dua edicem Allahım sana ferahlık versin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese merhaba. Ben de 8 Temmuz'da dış gebelik geçirdiğimi öğrendim ve ertesi gün hastaneye yattım. Bhcg 4.700 lerdeydi. Ilk doz iğneyi vuruldum. bugün 5. Günüm hala hastanede kalıyorum kontrol altındayım. Bugün değerim 5400 lere çıkmış. 2 güne kadar 2. Doz iğne yapılacak mı ameliyata mı gireceğim belli olacak. Sancılarım düne kadar çok fazlaydı. Allah kimseye yaşatmasın çok zor çok acılar çektim inşallah bir dahaki sefere normal gebelikler yaşarız herkes için dua ediyorum.
Damla çok teşekkür ediyorum ilgine ve paylaşımına. Değerlerin yükseleceğini Dr um da söylemişti. beklemedeyiz şuanda. Ağrılarım hafiflediği için daha rahatım çok şükür. İnşallah bu yaşadıklarımızı çabucak unutur sağlıklı gebelikler yaşarız en kısa zamanda
aralık ayında dış gebelik ameliyatı geçirip ara verdikten sonra bu ay hamile olduğumu yazmıştım. ne yazıkki değerlerim yükselmedi ve dün önce kürtaj oldum. değerler yine düşmedi dr dış gebelik teşhisi koydu. iğne tedavisine geçiyorum. psikolojim çok bozuldu artık dayanamıyrum
Adına çok üzüldüm. Napalım kaderimizde bunlar var ki yaşıyoruz. Umarım bir an önce saglıklı bir gebelik yaşarsın canım. Bu arada 2 ci dış gebeligin mi oldu bu?
geçmiş olsun canım ben de ocak ayında değerim 3600 iken iç kanama geçirdim ve ameliyatla tüpüm alındı. öncesinde iki doz iğne yapıldım ama fayda vermedi ve ameliyattan çıktığımda doktoruma ilk dediğim neden daha önce ameliyat etmediniz dedm ağrılarım öncesinde çoktu ameliyat sonrasında çok rahatlamıştım. şimdi tek tüple gebelik için uğraşıyorum. ki böyle hamile kalan çok insan var morelini bozma bunu veren allah bizi sevindirir de inşallah. iyi olmaya bak bir an önce ve morelini yüksek tut hayırlısıyla anne olacağız inanıyorum
Evet canim malesef bu ikinci ayni tüp. Bu arada simdi ignemi vuruldum artik beklicez
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kabul Merhaba canım. Şu çörek otu bal ve tarçın karışımını sen ne kadar hangi saatlerde ve hangi ölçülerde kullanmıştın? Tam ölçüleri nelerdir, günde kaç kaşık sıcak suyla mı kullandın birde Kaç gün kullandın düzenli saati saatine mi kullanmamız gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?