günaydın anlatınca belki hatırlayanlar olur ben ekim sonu kasım başı gibi aslında kasım ayında dış gebelik yaşadım.doktor ilaç vermedi değerlerim düştüğü için kendiliğinden sonlanıyor dedi. beş gün hastanede gözetim altında tuttu doktor.ama sağ tarafımdakı yani kasığımdaki ağrı hiç geçmedi.mart ayında hamile olduğumu öğrendim daha yeni yani ama yaklaşık 3 gündür aynen dış gebelikte oğluduğu gibi sağ tarafıma çok kötü sancı giriyor, sağ tarafıma yatamıyorum sağ bacağımda çekme oluyor sanki.
ya o kadar tuhaf bir ağrı ki anlatamam kasık diyorum ama kasık ağrısı değil aslında sağ tarafımda zonklayıcı bir ağrı. ayrıca göbeğimede ağrı giriyor ara ara.ben şimdi çok korkuyorum yine dış gebelik mi yaşıyorum diye inananın doktora gitmeye korkuyorum şimdi 2 gün arayla tekrardan kan testi isteyecekler aynı işlemleri yaşamak beni çok üzüyor.böyle bişey olabilirmi yani 4 ay araylar üst üste dış gebelik yaşanırmı.
ayrıca çarşamba günü doktorda randevum var.
Kendi kendine sonlandı benimki ilaç felan kullanmadım o yüzden biraktim bu ay korunmayı sizin nasil sonlandi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım benimde 4 haftalık 3gün önce kanamayla düşük yaptım hcg değerim düştü.canım sende ne kadar kanama olmuştu? bide regli tarihin değiştimi? regli olmayı beklemek gerekiyormu?
günaydın anlatınca belki hatırlayanlar olur ben ekim sonu kasım başı gibi aslında kasım ayında dış gebelik yaşadım.doktor ilaç vermedi değerlerim düştüğü için kendiliğinden sonlanıyor dedi. beş gün hastanede gözetim altında tuttu doktor.ama sağ tarafımdakı yani kasığımdaki ağrı hiç geçmedi.mart ayında hamile olduğumu öğrendim daha yeni yani ama yaklaşık 3 gündür aynen dış gebelikte oğluduğu gibi sağ tarafıma çok kötü sancı giriyor, sağ tarafıma yatamıyorum sağ bacağımda çekme oluyor sanki.
ya o kadar tuhaf bir ağrı ki anlatamam kasık diyorum ama kasık ağrısı değil aslında sağ tarafımda zonklayıcı bir ağrı. ayrıca göbeğimede ağrı giriyor ara ara.ben şimdi çok korkuyorum yine dış gebelik mi yaşıyorum diye inananın doktora gitmeye korkuyorum şimdi 2 gün arayla tekrardan kan testi isteyecekler aynı işlemleri yaşamak beni çok üzüyor.böyle bişey olabilirmi yani 4 ay araylar üst üste dış gebelik yaşanırmı.
ayrıca çarşamba günü doktorda randevum var.
inşallah kurtkız90 inşallah normaldir vallaha korkudan kafayı yemek üzereyim.çok yürüsem yada ayakta kalsam bile belim felaket ağrıyor ayrıca bu sağ tarafımdaki ağrı beni en çok korkutan o işte.inşallah herşey sağlıklı ve normal olur.
Benim 2 buçuk ay kanamam sürdü arkadaşım anca degerlerim sifirlandi 2 buçuk ay sonra adet gördüm o zamana kadarda korundum bu ay adet olunca korunmayi bıraktık benim zaten düzensiz adetim zamaninda olmuyorum pko var bende korkuyodum hamile kalamam die ama evlendigim aydan hemen hamile kalmışım yeterki RABBİM ol desin senindemi kendi kendine düştü cnm?
kaç haftalıktı bebeğin?
Valla 572 idi degerlerim sanirim 3 bucuk 4 haftalık gibiydi RABBİM kimseye yaşatmasın cok zor bir dönem benim 2. Evliligim 1. 7 yil sürdü olmadi 2. Hemen hamile kalinca şok oldum ama dış gebelik oldu ins bir daha yasamayiz boyle birşey dua etmek lazim bol bol birde meryem suresini oku canim bol bol
canım sağolasın benim ilk öğrendiğimde 209du değerim çok sevindim iki gün sonra kanama olunca hemen doktor test yaptırdı 380di ve iki gün sonra 170 ama kanamam devam ediyor benim bugün tekrar gidicem belki müdehale eder ilaç falan verir canım
Dikkat et kendine yalnız kalma benim değerim 20 lerde idi felalik gecirip hastaneye kaldirildim ameliyat dediler kan testi yaptilar 20ye düşmüş gerek yok dediler ameliyata dikkatli ol sende senindemi ilk bebekti ne kadar sonra oldu kac ay sonra tuttu yani :)
canım nasıl fenalık geçirdin? bide bugün doktora gidicem bibaksın diye belki ilaç verir. evet canım ilk bebekti ve ilk ayında tuttu ama işte..
Bencede git ama ilaç vereceğini zannetmiyorum cunku değerlerin düşük çok yüksek olunca ilac veriyolar ven 2 bucuk ay gittim geldim test yapip yolladilar ilaç vermediler kasiklarimda şiddetli bir sancı oldu bacaklarim kitlendi resmen ambulansla hastaneye kaldirildim iyiki annemlerdeydim evde tek olsam be olurdu kimbilir ayy cok kotydu ya oluyorum sandım bi daha yasamayiz ins
çok geçmiş olsun canım Allah korusun hepimizi senin yüksekmiydi değerlerin 2bucuk ay boyunca canım
Öğrendiğimde 572 idi ama cok yavaş dustu değerlerim o yuzden sifirlannasi 2 buçuk ay sürdü kanama ayni sekilde ne zaman degerlerim sifirlandi ozaman kanamam bitti artık kanamadan bunalmistim şükür ki ameliyatsiz atlattım
kaç haftalıktı bebeğin?
ozaman kan tahlili vermem lazım benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?