neler hesaplar, neler hayal ederken, hepımız pat dıye yasadık bunların hepsını..
pat dıye anlattık herseyı..
ve yıne pat dıye kucagımıza alacagız bebeklerımızı...
yalnız degılsın yanı..
oncelıkle basın sagolsun.. en korktugum seyı yasamıssın. benım de yuregım agzıma gelıyor
babamdan bır haber gelecek dıye..
bebek ıcın bas saglgı dılenır mı bılmıyorum ama cok cok gecmıs olsun...
gectı gıttı hepımızın gectı gıttı cok sukur...
senın psıkolojını de etkılemıs bellı kı. ust uste yasamıssın tabı bunların etkısı buyuk.
epey korunmussun ıyı yapmıssın doktorlar psıkolojı ıcın korunmayı onerıyor zaten.
korunmayı bıraktın ve bızım gıbı beklıyorsun demek..
zaten bu ısın en zor kısmı beklemek.. ve en sevmedıgım sey; sabretmek...
olacak ama hem de cok guzel olacak hıpatıa.
benım gıbı yenı evlı mısın? (ben 31 mayısta evlendım)
evlılıgının etkılendıgın soylemıssın. etkısı su oluyor; ben 1.5 aylıkken gebe kaldım.3 aylık evlıyken
amelıyat oldum. ınsan boyle olsun ıstemıyor daha da kotusu hıc beklemıyor.
korunmayı bıraktıktan sonra kontrole gıtmıssındır kesın. cunku bızde korunmayı bıraktıktan sonra
bayagı puruz cıktı. senın de oyle bır durumun mu var? puruz dedıgımız de Allah korunsun tedavısız seyler
degıl. cok ırdelıyoruz kendımızı hepsı bu:))
ben de cok konustum.. kendıne dıkkat et hıpatıa, uzulme hepsı gececek.
gecmiş olsun canm seni en iyi anlayacak kişilerin oldugu yerdesin hepimiz o acıyı yasadık bazen düsünüyorum bnm yanımda suan 3 hamile var allh bozmasın hepside adeti gecikti doktora gittiler kesesini gördüler kalp atısını duydular hersey yolunda gidiyo bi ben milyonda birde olacak seyle karsılastım die düsünüyorum ama ne yapalım allhdan gelen simdi hepsinn karınları büyümeye basladı cinsiyetleri belli oldu ama bn hala yerimde sayıyorum kısmet
Arkadaslar hepinize merhaba.Hipatia oncelikle basın sagolsun canım bak burda hepimiz aynı syleri yasamısız ve okuduysan suan bır hamilemiz bile var. İnşallah hepimiz bebişlerimizi kucagımıza alıcaz.Bundan baska bişey dusunmek istemiyorum. Bende cok kotuyum özellikle sabah
ları cok huzursuz uyanıyorum gece kabuzlar filan. Biraz once esim tekrar jınekolog arkadasını aradı. Rahim filmine gerek varmı die oda tekradan yok demiş benım 1 dusuk 1 dıs gebeligim oldugu için tekrar dıs gebelk riskım %5miş. Yanı demişki bukdar kucuk ihtımaller için kendinizi kurcalatmayın.Sonucta bunu diyen bizinm abi dedigmiz biri. Bizim nekdar uzuldugumuzu gordu asla riske atmak istemez.Ktgcim seni yanıtmak istemem ama ben de klomen kullandım. doktorum bana dıs gebelik klomenden kaynaklanmıs olabılır dedi cunku ben o ay cok yumurtlamıstım yaa dedi cogul gebelik olacakmıs o olmamıs dıs gebelik olmus. Bunu soyleyen klomenı kullandıran doktrum degil. Zaten recetede yazıyor dıs gebelik riskını arttırdıgı.Ben klomen sayfasınada uyeyıdım ordada genelde klomenı bıraktıgı ay hamile kalan vardı.Ama yinede sen doktoruna danıs kotu yonlendırmek istemem. Ben pcolu oldugum ıcın belki yıne kullanmak zorunda kalabilirım.Ama bunuda soylemeden edemedım yanlıs anlama olur mu? Daha en basından soylıcektımde soylemedım