Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

ayhhhh kızlar susun ıkı dakıka...
bırı neler dıyor dıgerı de korkuyor...
ayse demek oluru olumlu bırseylerı var... sona gelmıs degılız henuz... ınsaellah gebelık olusmustur
dıyecegız bu durumda hayırlıysa sana zararı olmayacaksa elbet..
tugba senle ayse bır mı? gırdınız bır yola sonunu getıreceksınız ınsaellah.. hayırlısı olacak ne olacaksa
onu gorecegız...oyyy oy! su bır kac ayda almadıgım kadar derın derın nefes aldım..
Allah sonumuzu hayırlı eylesın...
derya (agrın) memnun olduk o zaman

kızlar bn bayramsüresince yokum kendinize iyi bakın simdiden bayramınız mübarek olsun allaha emanet olun

ayşecim yaa nasıl olur böyle bişey anlamıyorum.doktorlarada inanmıyorum böyle şeylere neden olabilece bi ilacı nasıl rahatlıkla kulandırabiliyolar.canım inşallah korktuğun gibi olmaz umarım haırlısısa hamilesindir ve diğer çatlamayan yumurtlarıda atar vücut bizi haberdar et bayramda olsa girebşlirsen gelişmeleri yaz.dularaımız seninle canım.
bu arada benim moralim sıfır arkadaşlar şimdi hsg çektirdim geldim ve dş gebelik olan taraf tamamen kapalı çıktı diğer yani sol tarafta doktor ilacı 2 kez basınçlı verince açıldı yani orasıda tıkalymış.açılmasına rağmen doktorun verdiği raporda tüpün uç kısmında genişli varmış öyle yazıyor buda tüpün görevini tam yapamamasına neden olyormuş.anlayacağnız belkide tüplerim hiç işe yaramıyor.kendi doktoruma gitmedim henüz hsg çeken doktor açıklama yapmadı radyoloji merkezi olduğu için sadece çekme işlemi yapıyolar.kızlar çok kötüyüm moralim bozuk kendi dokrotum ne diyecek çok merak edyorum dua edin nolur.bayramdan sonra ancak gidebilirim doktoruma.belki tüp bebek bile diyebilir.açık çıksaydı hiç değilse moral olacaktı ama şimdi bitik durumdayım ve hiçbir beklentim yok gibi.kafam çok karışık.dua edin kızlar

üzüldüm canımya tüp zaten çok önemli benim durumum şimdi iyi yani kanda değerim düşmedi ağrımda yok doktor dikkat et dedi ağır kladırma ilşiki yasak diğer kistin patlam ihtimali olabiliriş ilaç çok etki olmuş yumurta çok olmuş kisrte dönüşmüş hayırlısı olsun adetimede 5 kaldı hayırlısı olsun ne gelirse AALLAHDAN GELıR ŞÜKÜRLER OLSUN

Allah'ım bu ne ya...
Rabb'ım bıze yardım et, su sıkıntılardan ve gelebılecek sıkıntılardan bızı uzak eyle...
su mubarek gunlerde su dualarımıza karsılık ver...
fatma ne dıyecegım bılemıyorum ne dıye gıttın neler yazmıssın...
doktoruna gıdene kadar da kendı kendını yıyeceksın... nasıl bır zamana denk geldı...
su gunler stres de yaparsın...
ayse suan ıyı olduguna sevındım ama fatma uzdu bu sefer bızı...
kımbılır neler daha duyacagız... sankı hersey bızde toplanmıs..
ve ınsaellah hayırları da toplayacagız...
ınsaellah ve muhakkak Rabb'ım ısteyene ıstedıgını verır...
fatma fılm cektırmeseydın kımbılır her ay umutsuzlugun buyuyecektı..
acaba ben doktorları dınlemesem de cektırsem mı?
bu arada;
hepımızın mubarek Kurban bayramı mubarek olsun... hayırlara bebıslere vesıle olsun :) ınsaellah...

hayırlı bayramlar nasılsınız işallah hepinizde iyisiniizdi bende şimdilik soun yok çarşamba günü tekrar dokora gidecem çok kokuyoum işallah kisler giderde kuuluum ben ne beklerken karşım ane çıktı bana deseler klomen 1 tane iç 5 çocuğun olacak ucundan bile almmam beni bayağı yıpatı yumuralıklarımın düzenini bozdu kahrolası ilaç doktorun dediyine göre yan ekisiymiş benim yaşadıyım niye önce söylemediki hiç sorun olmaz dedi demekki bundada bi hyaır var diyecem arık dün akşamdan beri ara ara kasıklaıma iğne baması gibi ağrı oluyor işllah kisen deyilde bebek gelmiştir insan kendii neye youmlarsa o olur ben kist kist dedim çıkı idrar yollarım temiz çıktı kisten kaynaklıyormuş adetimede 3 gün kaldı kızlar bana dua edin bende sze ediyoum

sana da ıyı bayramlar ayse. dualarımdasın ınsaellah sıkıntılarından kurtulursun. bıze de ıyı
haberlerını verırsın.
fatma sen ne yaptın moralın nasıl?

ben dokulmuyorum ben ıyıyım...
hergun de gırıp yazıyorum cvblıyorum ama kımse bırsey yazmayınca... delı degılım ya:))))

YOK CNM ondan demedim birinin kisti patladı birinn tüpü kapalı cıktı ondan dedim allhım sifa versin en kısa zamnda

slm kızlar bi ara girdim ama yazamadım.bende bi gelişme yok henüz en son yazdığım gibi doktorumun ne diyeceğini çok merak ediyorum.sağ tüpten yani dış gebelik olan tüpten yana bi umudum yokta en azından sol taraf umarım iyi durumdadır yani yazdığım gibi işte sonradan açıldı inşallah sorun çıkmaz.kızlar gördüğünüz gibi benim tüpüm alınmadı ama alınmasada işe yaramayacak.laprokskopiyle flan açılıyomuş ama eğer sol taraftaki işe yarararsa düşünmem öyle bişey.
eminecim kesinlikle rahim filmi çektir derim ben.çünkü spnuçta bizim tüpümüzde bir sorun varki dış gebelik yaşadık.işini garantiye al bence.belki siz ameliyat olduğunuz için ameliyat sırasında kontrol etmiş olabilrler onu bilemem am emin olmak için çektrmek lazım bnce.bende eğer doktorumu dinleyip birkaç ay daha bekleseydim hem boşa uğraşmış olacaktım hemde hamile kalsam bile solda kapalı olduğu için yine dış gebelik yaşayabilirdim.iyiki çektirmişim.sol taraf açıldıda ama yinede korkuyorum raporu tam anlayamıyorum çok merak ediyorum ya.hadi sol tarafta işe yaramıyor derse ne yapcam kızlar ben ya.düşünmek bile istemiyorum.

ya herseyıyle bana destek olan esımle onu konusuyoruz hep (fatma sen rahım fılmı cektırdıkten sonra)
esım cektırmemı ıstemıyor. doktorlar ıster dıyor... ya anlayacagınız durumu bılmekten korkuyor bence.
evet fatma cektırmek ıstıyorum. ya da soyle dıyım sen bunları soyledın ya ben mecburum. bız amelıyat olduk
ama oyle kontrol falan olmus olsak da yapısıklık kapanma daha sonrasında olabıldıgı ıcın aslında bız amelıyat olanların rahım fılmı cektırmesı lazım... ooooooooyy oyy!
kızlar ne dıyım sımdı gun aydın olsun dıyım mı?????

Rahim fliminden sonra heemn hamile kalınıyo dşyolar ya bn doktora sordum onun sebebi eger tüpler tıkalıysa hamile kalmıyosun ya rahim flimnde acılınca hemen hamile kalıyosun bak ne iyi ettn insallh bu ya senden bisi bekliyoruz artık canm

SENN DOKTORUNDA NİYE istemediki cok sasırdım dıs gebelk yasayanlar iç.in doktorlar kesinlikle istyo cünkü tıkanıklık da dıs gebelik yapıyo

günaydın kızlar.eminecim eşlerimiz birazda bizi üzmemek için yapıyolar sanırım.benim eşimide bi görseniz hala okadar pozitifki bizim çocuğumuz nomal yolla olacak göreceksin,ben çok rahatım diyo.inşallah onun dediği gibi olur.tuğbacığım inşallah haklısındır yani bende düşündümde rahim filminden sonra tıkanıklıklar açıldığı için inşallah hamile kalmak kolylaşıyodur.çünkü ben 8 ay uğraştım demekki zaten tıkalı olduğu için olmamış.hatta şimdi düşünüyorumda keşke 6 ay olmadığında direkt doktora gitseydim ve rahim filmi çektiseydim belkide sağ tüpümdeki açılabilecek bi yapışıklıktı ve açılırdı ama dış gebelikle tıkanıklık iyice pekişmiş demekki.yoksa tamamen tıkanık olsa yumurtayla sperm buluşamazdı zaten.demekki kısmimiş önceden ama artık hiç geçiş yok.inşallah sol tüpüm sağlamdır kızlar ne olu dua edin ya bugün gidicem doktora ne dicek çok merak ediyorum hatta gitmeye korkuyorum.
eminecim doktorun gerek yok diyor ama ben ısrar ediyorum çektirmen konusunda ne kaybedeceksin inşallah açık çıkarda aklından o soruyu atarsın.düşün ya allah korusun tıkalıysa hep bunu merak edene kadar çektirde için rahat etsin bak ben çektirmesem yine yaşayabilirdim dış gebelik.ha bundan sonra başıma ne gelecek en ufak bir fikrrim yok.iş nerelere geldi.gigide umutsuzluğa kapılıyorum ama hiç değilse ne yapmam yada yapmamam gerektiğini bilicem.o yüzden kesinlikle çektir derim ben.
bu arada kızlar belki sizde görmüşsünüzdür makber diye bi bayan vardı dış gebelik geçirip tüpü alınmıştı.tam 1 yıl sonra şimdi hamile kalmış.allahım okadr bekletmeden bizede nasip etsin inşallah

hayır fatma bır yıl beklemeyelım...
bugun dıs gebelık yasamadan once gıttıgım doktora randevum var.
yalnız sanırım rahım fılmı ıcın gec kaldım SAT 19 kasım cunku bugun 14.gun...
artık bır dahakı aya kaldı...
zaten su brezılyadakı sampıyona aklımı celdı... 8 agustosta yapılacak hamıle olursam katılamam...
ama hamıle olmazsam benım ıcın cok ıyı olur...
oyyyyyy oy! resmen karıyer mı cocuk mu olayına dondu bu. herzaman tabı kı cocuk derdım
ama galıba psıkolojık olarak kendımı olamayacaksa en azından sampıyon olurum dıye kandırıyorum:)))
kızlar ben bu aralar yogunum farketmıssınızdır.. kalın saglıcakla yazın mutlaka ama..

eminecim bende çok yoğunum ama baksana yoğun olduğumuz halde bi biz giriyoz.ayşedende haber yok naptı acaba belkide regl günü bile gelmiştir.inşallah güzel bi haber verir.
eminecim rahim filmini 11-12.güne kadar çekiyolar hatta regl kısa sürüyosa daha erken olması daha iyi.benim zaten 7 gün sürüyor ben 11.gün çektirmiş oldum.doktor bana hsg sonrsında 3 gün ilişki,havuz,hamam :) yasak dedi.3 gün duş alma alsanda ayakta al dedi.antibakteriyel ilaç verdi günde 2 tane içinde 14 tane vardı.onu kullanıyorum şimdi.benim kanamam baya oldu film sırasında çünkü ilacı açılması için sanırım 3 kere verdi.kaltığımda baya kan olmuştu yattığım yer.sonrasındada 2 gün çok az lekelenme oldu ve bitti.ya bide ben bu rahim filmi olayınıda sadece anneme söyledim.kimseyle paylaşmak istemiyorum bu konuyu.

merhaba kızlar işallah hepiniz iyisiniizdir bugün benim ade günüm işallah olmamda hamile klamışımdır ehh bizimkiside bi umu ade olmazsam dokora gidecem adete olsam doğum kontol hpı ve soğan suyunu içiem ya ben doktouma sodumda rahim filmini çekeyim diye çekme dei sorumlu üpün zaten alındı diğeride açıktı gerek duymadı istemedi çekmemi acaba içerdepatlayan kisler tüpüme zarra vermesi,nden korkuyoum işllah soun olmaz Allah hepimizin gönlüne göre verei işllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…