Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

kızlar bide bisey sorucam ben igne vurulalı1.5 ay oldu ama benin bazen sol tarafım bazende sag tarafım hafifi agrıyo bacagımada vuruyo agrı ama cok haffif. siz de oluyomuydu normal mı?

canım bu bahsettiğin ağrılar bende abartısız 4 ay devam etti dr sordum normal dedi...bir de üşütünce dış gebelik geçirdiğim taraf yani sağ tarafım inanılmaz ağrıyor sanki dış gebelik geçirdiğim zamanlardaki ağrılar gibi afedersin wc ye gittiğimde özellikle öle berbat ağrıyor ki ...

Canımmm COKK SAGOL. sonucta orada bır hasar olustu ve iyilesmesi zaman alıyor. BENIM COK SıDETTLı DEGıDE HAFıF AGRIYOR BıDE SUREKLI KENDıMıZı DıNLıYORUZ CALISMIYORUMDA

Canımmm COKK SAGOL. sonucta orada bır hasar olustu ve iyilesmesi zaman alıyor. BENIM COK SİDETTLİ DEGİDE HAFİF AGRIYOR BİDE SUREKLI KENDİMİZİ DİNLİYORUZ CALISMIYORUMDA

önemli değil tatlım...aynen öyle kendimizi çok dinliyoruz düşünmüyoruz desek bile bilinç altımızda hep bu düşünceler var..bu arada canım bana ankaradaki dr um kendini dinle demişti ovülasyon günlerinde sağ taraftan mı sol taraftan mı ovülasyon gerçekleşiyor anlamaya çalış ağrılarından dedi ama ben hiç bir şey anlayamıyorum böle bişi duydun mu hiç yada ne bilim hissedebiliyormusun..bir de canım yanlış hatırlamıyorsan seninde dış gebelik öncesinde benim gibi bir düşüğün var bunun için dr yönlendirmi seni genetik testler için falan ...beni yönlendimişti dr um fakat bana 3 düşük olmadan bakılamayacağını söylediler..

cok saol cnm insllh oleyimdir insallh hepimiz en kısa zamnda ham,le kalırız cok da umutlanmak istemiyorum ama düsnmedende edemiyorum işte acabamı dei

cnm yaa inşlallah hamilesindir.gerçekten bu sureç çok stesli ve sıkıcı bi dönem.hep böle endişelerle ve acabalarla geçiyo.benimde öle bu topiği oluşturduğum ay biliyosun hamileyim sandım kafamdan binlerce acabalar ve korkular geçti.yine dış gebeyim sandım ama deilmişim.ama ertesi ay beklememiyodum daha doğrusu adet olmayı bekliyodum yine ama bu sefer hamile çıktım.acaba dış gebemiyim diye kendimi yedim bitirdim ama deilmişim.şimdide acaba ilaçlar bebeğime zarar veriyomu8 diye kendimi yiyip bitiriyorum inşallahondada bi sorun çıkmaz.demek istediğim bvizim acabalarımız sanırım hiç bitmiycek hamile kalacakmıyız dış gebemiyiz çocuğumuz sağlıklımı cinsiyeti ne olacak sağlıklı doğum yapacakmıyım derken ömrümüzün yarısı gidiyo valla.kadın olmak ne zor yaa.bu arada umarım sen benim kadar acaba yaşamassın tatlım.sendende alırız bu ay güzel bi haberde şöle derin bi ohh çekeriz.tunem ve ayşedende umutluyum.diğerleride eminim bikaç ay içinde müjdeli haberlerini verirler.bu arada agrincim tatlım ben dış gebelikten 7 ay snr hamile kaldım.doktor 3 ay korun dedi ama ben 6 ay korundum.7.ay kocamdan gizli korunmayı bıraktım hemen hamile kaldım bu seferde başıma gelmeyen kalmadı.bu arada ben rahim filmi hiç çektirmedim kızlar.agrincim sende daha önceden hamile kaldıysan tüpün açıktır bence.yani korunmayı bırakınca hemen hamile kalırsın inşallah.yalnız kafamıza nekadar takıp sterese girersek sanırım bazı şeyleri o kadar geciktiriyoruz.bunu şuna dayanarak sölüyorum kızlar.ben evlendikten snr 3 sene çocuğumuz olmadı.tedavi görmedim ama o kadar strese girdimki kendi kendimi yedim en sonunda ülser oldum.çevrenin lafları diğer arkadaşların hamilelik haberleri etrafta gördüğümüz bebekler hepsi bunalıma girmem için bi sebepti ve sterese firdikçe hamile kalmam dahada imkansızlaştı sanki.nezaman hastalandım ve doktor kesinlikle hamile kalamamı yasakladı.ve biz korunmaya başladık kendimzi bebek düşüncesinden uzak tuttuk işte o dönem hemen hamile kaldım üstelik korunurken.ayrıca ondan snr 2 sene içinde 3.çocuğuma hamilewyim.gerçi 2.si dış gebelikti ama demek istediğim sanırım böle şeyler planlamadığımız ve kendimizi daha mutlu ve stresten uzak tuttuğumuz dönemlerde oluyto.sizede tavsiyem mümkün olduğu kadar kendinizi başka şeylerle meşgul edin arkadaşlar.bakın hamile kalmanız daha kolay olacak.hepiniz için dua ediyorum.allah aratmadan versin bebişlerinizi kucağınıza..:Saruboceq:

ah bi, atabilsek onu ama bnm cocuk düsüncesini atabilmm için once beynimi aldırmm lazım oda olamz :)

sen biz<im umut ısıgımızsın insallhda bisey olmayacak ve saglıkla aalcaksın bebegini kucagına

CNM ins hamileliğin normal cıkar bizede haber wer olurmu?olumsuz düşünmemelisin ne olursa olsun

arkadaslar bse soracam.ben 6 aylık ewliyim ve 20 yasındayım..2nci ayımda istiyerek hamile kaldım bebegim 12 haftalıktı ama karnımda 3 hafta ölü kalmıss esimle cok üzüldük agladık günlerce aldırmak zorunda kaldım ve suan 1 ay oldu daha adet olmadım..nezaman adet olunyorr lütfen cwb verin acil bekliyorummm

düskten sonra 15 gün ile 40 gün arasında adet olunuyo die biliyorum bn 30 günde olmusutm

merhabalar....
sıze guzel mı degıl mı bılmıyorum ama bır haberım var
progesteron degerım 1.33 yanı bu ay yumurtlamadım/yumurtlamayacagım..
bır dahakı ay da aynı sekılde 10. gunden conra yumurta gelısımı, 21.gunde de prgesteron
testıne baktıracakmısım. bazı aylarda yumurtlama olmayabılıyormus. cogunun haberı olmazmıs
ama bızden kacmaz bızım haberımız olur bılıyorsunuz:)))) eger bırkac ay tekrarlanırsa o zaman
yumurtlama problemı var demekmıs ve tedavı gerektırıyor... bu da klomen oluyor:))) yanı
klomenden kurtulmam ıcın bır kac ayım var:))) kendıme ıyı bakım...
bugun doktorum programında dr.aytug bey bazı hanımlar cok sık dıyet yaparlar ve bu yumurtlama
problemı olusturur. ınsulın dırencını dızene soktugumuz hanımlar yumurtlamaya baslarlar falan dıyordu.
bunların benımle alakası yok tabı. ama bılgı olsun... ben oldukca ygun spor yaparım.. hele sımdı
kurek aldım ıyıce yogunlastırdım eee 8 agustosta sampıyonam var:))) galıba ben bebekten vazgecyorum... sabah aksam aklım sampıyonada...

aysecım (akımera) senden de ara ara haber alıyoruz.. cok sukur:)))
tugba bıraz rahat nefes al dıyecegım ama hıc oyle bır elekrık gelmıyor senden..
oldukca dogru bır tespıt kı sen beynını aldırsan ancak unutacaksın....
hıpatıa fatma ayse derya hepınıze selam... ne dıyım kolay gelsın basarılar::)))))hıhıhııhh

Canımm benı sen bizim umut kaynagımızsın.ben bebişininde saglıklı olcagına cok innıyorum. Hepimizin duası senınle sende bizim için dua et hamilelerin duası kabul olurmus. Yaaaa bende mi 6 ay beklesem diyorum. Ama cok sabırsızım bide bendecoda var 6 ayın sonunda belkı hemen hamıle kalamam. Her seyin hayırlısı yeterkı saglklı olsunda.Akimıracım kendıne iyi canım tabiki bebişinede.

Yok canım genetık tahlil yaptırmadım. Doktorum dediki sonucta senın 1 dusugun var oburu dıs gebelik eger 3 dusuk olurda genetik tahlıl yapılıyor dedi. Ailede varmı dedi bildiğim yok dedim. Yanı dıs gebeliğin dsukle alakası yok. Bide ben sunu anlamıyorum. Neden bazı dıs gebeliklerde beta 5000-8000 oluken bazıların 200-300-500 oluyor benı 500 den 150'ye dustu ordanda 250 ye cıktı ve hep odegerde kaldı yuselmedı bazılarınınkı baya buyuyo bunun nedeni nedir bilen va mı? Bu arada eminecim bence bu aya mahsusu biseydır. Ama sen yinede incır kuru yap isterden.

ıncır kuru mu o da ne????
bal corekotu tarcın degıl mıydı o?
bır de ıncırlısı mı var:))))

ıbrahim sarac oglunun. Ben 1-2 kere yamıstım incır cok faygalı bisey tadıda cok guzel sarac oglununun sitesinden bakabilirsin. Ben yonlendırmk istemem sen karar ver ben incırı cok severim aksam canım sıkıldıkca yerim bi zararını gormedim ama sen bi arastır istersen.

ya ben ıncır cok yerım zaten sadece ıncır yemekse bu kur... ben daımı ıncır kuru yapıyorum:)))
sagol derya'cım...
gunaydın kızlar... gununuz umutlarla mutluluklarla dolsun...

slm kızlar.eminecim bahsedilen incir kürü ibrahim saraçoğlununkiyse kuru incirden doğru ama kaynatarak falan yapıyosun ve suyunu içiyosun yanlış bilmiyorsam ve adetin şu günü başlayın falan diyo işte öye.ama neticede incir faydalı bişey yumurtalıklar için.zaten seninki eminim dönemsel bişey.yumurtlaması düzenli olan her kadının yılda bir iki kere yaşayabileceği bişey bu.benimde adetime birkaç gün kaldı.ya kızlar benim fsh lh ve daha birçok hormon testi yaptırmam lazım.ama bunlar adetin belli günlerindemi yapılıyor bilen varmı.yoksa herhangi bir gündede olabilirmi.bir sürü test v.s yaptıracağım.hayırlısı inşallah bi sorun çıkmaz.birde ben laparoskopiyi soracağım size.laparoskopiden sonra dikiş falan oluyormu.şimdi bana yapılacak ya malum ben gurbetteyim.memlekette bi arkadaşım laparoskopi yaptırmıştı ve benim dikişim vardı ben 1 hafta kalkamadım diyor ve annemi çaığrmamı tavsiye ediyor yalnız kalmamam için.ama bana doktor daha basit anlattı.(bu arada bana cerrahi işlemde uygulanabilir tüplerle ilgili laproskopi sırasında)2 gün işten izin alayım diyoum yatarım hiç kalkmam yetmezmi sizce yoksa daha mı ciddiye almalıyım bu operasyonu.

hıc cıddıye alma amelıyatı. ben sana yasadıklarımı anlatayım;
doktor ertesı gun kalkarsın dedı. ınanamadım. cunku tum gece sankı kaburgamı kırmısısm gıbı
bır agrı yasadım. hatta kesın olarak amelıyat sırasında usuttugumu dusundum. cunku
uyandıgımda zangır zangır tıtrıyordum. meger usutme ya da kırık gıbı bırsey degılmıs. laparoskopıde
ıcerı verılen gazın etkısınden omuz bası kaburga kısmı agrıyabılıyormus. oldukca yogun bır gaz var dusun!
ben aksam 9da amelıyat oldum 22:20 sularında amelıyattan cıktım. sabah namazına kadar 'ben nasıl
taburcu olurum hala halsızım' dedım. tabı bunların hepsı narkozun etkısıydı. narkoz benı bayagı
etkıledı. gece verılen komposto agzımdakı kotu tadı aldı ama hemen akabıde kusmustum hatta kusar
kusmaz ohhhhh dedmıstım:::))) o zaman rahatladım narkozun atımı ıle alakalı:))))
anlayacagın hastaneden cıktıktan sonra kımseye ıhtıyacın olmayacak. senı ancak gaz ve narkoz rahatsız eder.
dıkıs var. benım gobekdelıgı altında ıkı ( gızlı dıkıs). sag altkarın 2dıkıs(kendınden kaybolan). sol tarafta
3dıkısım vardı (kendınden kaybolan). ektopık solda benım.
baska bırsey yok. ama farklı bırsey yapacaklarsa bılmıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…