Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

merhaba kızlar evet bitek ben kaldım şimdilik belirtilr var ama yine yanılırım diye bahsetmiyecem bu sefer hayırlısı olsun artık zaten dokorun dediyinide yapmadık 10 gün boyunca dedi am aolmadı nalayacağınız gibi bu arala reşimle arm pek iyi değil çocuk hastlanıyor bana sen bakamıyorsun diyor sinirlerimi çok bozuyor çocuk isteyimde pek kalmıyor bide ben çok hassa bi insanım öyle hemen parlaım boşu boşuna

evet ayşecim haklısın sanki bi anne evladının hasta olmasını istermi ama nedense öyle algılanıyo.
kızlar aklıma geldide sizlede paylaşayım dedim.bi ara bu sitede bişey okumuştum belki sizde görmüşsünüzdür.
bu siteye bi topik açmış bayan yeni evliymiş 6 aydırda çocuk istiyomuş ama olmuyo diyee çok üzülüyomuş.herkes işte daha çok erken falan diye yorumlar yazmışlar.bayan doktora falan gitmş.neyse bi baktım topik baya eskiymiş yanılmıyosam 2007 de falan açılmış.son sayfaya bi baktım o bayanı tanıyan başka biri bayanın şuanki durumundan haber veriyodu ve o bayan 1 yıl evli kaldıktan sonra eşini kazada kaybetmiş ve çocuğu olmadan eşi vefat tmiş.sonrasında bayan bi kız ocuğu evlat edinmiş ve onunla yaşıyomuş.çok etkilenmiştim.yani kızlar bizim ve eşimizin sağlığımız yerinde olsunda gerisi inşallah allahın izniyle olur.kendimizi çok kaptırıp üzmeyelim bu konuda.bunu özellkle tuğba ve kendim için söylüyorum.çünkü emine yeni evli ve ilk bebeğine hemen ilk aydan hamile kaldığı için belki daha çok umutlu(gerçi eminecim sen çok pozitif birisin ve bizim yerimizdede olsan eminim bizden daha umutlu olurdun)ayşe ninde allah bağışlasın bi oğlu var.ve oda hemen hamile kalmış zamanında.maalesef tuğba ve ben 8 ay uğraştık ve biraz yorulduk sanırım yeniden okadar beklemeye helede pürüzler çıkmasına dayanamıyoruz.hele ben kızlar düşünün 3,5 yıllık evliyim daha da panik olmaya başladım yani.
ama neyse tabiki bu bayaın hikayesini anlatmamdaki amaç zaten halimize her zaman yaptığımız gibi şükretmeye devam edelim ve dualarımızı eksik etmeyelim.sağlığımız en büyük hazinemiz.

agrın hosgeldın nerelerdesın ozlettın kendını neler oldu anlatmadan cekıp gıtmıssın...
fatma'cım oncellıkle benım ıcın pozıtıf demıssın tesekkur ederım ne yalan soyleyeyım oyleyım:)))
keske daha pozıtıf olsak...
evet fatma sen de tugba da hamıle kalmalısınız... cok oyalandınız yeter ama:))) cıcım aylarını uzataaaaaaaa uzataaaaaaaaaaaa...:KK70:

ya fatma ben 6 aylık evlıyım ama:KK43:((( bu nasıl bır seydı (anlattıgın)...
yok benım esım olmez... cok kızarım cokkk:)))
saka bır yana Allah bızı bırbırımızden sevdıklerımızden ayırmasın... Allah muhafaza....

agrın hosgeldın nerelerdesın ozlettın kendını neler oldu anlatmadan cekıp gıtmıssın...
fatma'cım oncellıkle benım ıcın pozıtıf demıssın tesekkur ederım ne yalan soyleyeyım oyleyım:)))
keske daha pozıtıf olsak...
evet fatma sen de tugba da hamıle kalmalısınız... cok oyalandınız yeter ama:))) cıcım aylarını uzataaaaaaaa uzataaaaaaaaaaaa...:KK70:

İyimmm canımm sizler nasılsınız yeni arkadaslar gelmiş sınırım. Ben aslında bahsediyodum tasınıcam fılan die suan Kocaelindeyim yerlesme işlemimiz bitti. Degrimde metaturaksattan sonra sıfırlandı Allaha şükür. Şimdi ocak ayını bekliyorum tekrardan baslıcam bebiş calısmalarına. (Gerci baska bir doktorda 6 ay korun dedi ama bilmiyorum artık). Sizler neler yaptınız? Özledim valla hepinizi.......

günaydın kızlar.
ooooooo agrincim hoşgeldin canım değerin sıfırlanmış çok sevindim.doktor banada ilaç tedavisi yaparsak 6 ay korunman gerekir demişti ama okuduysan gelişmeleri akımerada ilça tedavisi olmuştu ve yanılmıyosam 3 ay korundu.şuanda sağlıklı bi bebişe hamile.kendi hastalığıyla ilgili sağlık problemleri ayrı tabi.taşınmışsında en azından şu bekleme süresi daha çabuk geçmiştir yoğunluktan.eh az kalmış sayılır 1,5 ay sonra sende bırakacaksın o zaman korunmayı.

agrın valla ıyısın:) asama asama yola devam..:KK70:
ama 6 ay korunma fazla mol gebelıgı 1 yıl gerektırıyor.
dıs gebelıkte korunmanın amacı daha cok bayanın kendını hazır hıssetmesıyle alakalı.
onu cok net anladım... yoksa sebebı fızyolojık olsa, 6 ay bıle yetmez..
o yara her zaman bızımle bırlıkte olacak.
ehhh ocak ayına az kaldı kı suan oldukca sabırsız beklıyorsundur..
suan telaslısın Allah'tan.. ıs ugras derken zaman gecer gıder..
hayırlı olsun sızın ıcın agrın...
eeee bu arada ısmını de soyleyebılırsın:))) bız bayagı acıldık senden sonra...
hatıce zehra fatma emıne hele kı ayse ıse ısmın oldukca enteresan olacak bu durum:)))

kızlar bnmde büügn gögüslerim cok sis acep yumurtluyomuyum bide beyaz akıntı basladı bn baska bir doktora sordum üstten net belli olmaz dedi bide adetin 21.gününe kadar büyürmüş yumurta ayrıca bnm adetim 30 gün sürdügü için 16. 17. gün catlama kıvamına gelirmiş cok mutluo ldum vlla allhdan mumut kesilmez allh dualarımızı kabul etsin

Meraba arkadaslar hepinize iyi dilekleriniz için cokk teşekkür ederim buarada benım ismimim DERYA.Bekleme konusunda da metaturaxatın etkısıyle anamoli riski varmıs oyuzden dedi doktor 6 ay korun die.Ama diger dokorda o kanser tedavisi gorenler için senınkı tek doz dedi vucudundan hemen atılır. Akimera 3 ay sonra mı hamile kaldı gercekten ben tam hatırlayamadım.Bilmiyorum artık tek bildiğim ve istediğim hepimizin hemen bebiş sahibi olması....

Son düzenleme:
kızlar bnmde büügn gögüslerim cok sis acep yumurtluyomuyum bide beyaz akıntı basladı bn baska bir doktora sordum üstten net belli olmaz dedi bide adetin 21.gününe kadar büyürmüş yumurta ayrıca bnm adetim 30 gün sürdügü için 16. 17. gün catlama kıvamına gelirmiş cok mutluo ldum vlla allhdan mumut kesilmez allh dualarımızı kabul etsin

Canım benimm ben 2. gebeliğimde klomen kullanmıstımmm. Eger gunde 3 tane aldıysan bence yumurtlamıssındır. Cok buna odaklanmamaya calıs ve tabıkı bu gunleri iyi degerlendir biliyosunki spermler 48 saat yasayabıliyor. Bırde yumutta takibi attan muayeneyle cok daha iyi anlasılıyomus beni doktor oyle soyluyordu. Canımmm İnnnşallahhhh en kısa zamanda hamiş kalırsın ve bebbişini saglıcakla kucagına alırsın.

meehaba kızla rçok kötüyüm klomen beni mahfetti bugün çok kötü kasık ağrım vardı ve ultrasona girdiyimde kist patlamıştır toplamda 3 büyük kist olmuş çok kötü yumurtalarda çok cevep vermiş çok büyümüşler şimdi gözlem altında olacam iç kanam geçirm eriskimde var kızlar bana dua edin hiç yumurtam çatlammaış keşke içmeseydim şu pis klomeni çok çok pişmanım ah aha emin esen demştin

ayse ne dıyorsun...
demıstım ama.. ya bu nasıl anlamadım? oyle yan etkılerı mı varmıs
ne demek ıc kanama?

sımdı yumurta oldgunlarsmıs yeterlı olgunluga erısmıs ama
catlamamıs dogal olarak dollenememıs ve akabınde
yumurta buyuklugunden cıkınca kıst olmus patlamıs
bu mu yanı? doktor nerdeymıs bunlar olunca?
neden bu olasılıkları soylememıs uyarmamıs...
nasıl yanı yaaa dıs gebelıkte yasanan soku sımdı boyle bır nedenle mı yasayacaksın...
sımdı sen evdesın degıl mı?
sadece kontrol altındasın ıhtımaller rısklı oldugundan?
Allah'ım ınsaellah aksılık olmaz vucudun atar.. ınsaellah..

çok sağol geçen hafta gitiyimde sorunyok 3 tane yumrtan var dedi büyük ihtimalle çatlarlar demkki çatlamamışlar ağrım vardı gitim ultraona sıvı vardı büyük ihtimalle kist patlamış dedi ve bitaneside içerde kanam yapmış bitaneside büyümüş küanlayacağın gibi yumurtalar çok cevap vermiş hepsi birden büyümüş ve kist olmuş ve bi tanesi patlamış doktorun korktuyu iç kanam olması ondan güde 2 defa kan veriyorum hemogram kan düşüşüne bakacaklar şimdilik düşme yok ama kendini kötü hissedersen gel dedi yarın yine gidecem kan verecem betamda 2 çıktı adetimede 1 hafta var doktor bekle hiç ilaç alma dedi belikde gebelik oluşmuştur erken tedavi altında olacam ama morelim sıfır oldu bayram bayram offff off ALLAHIM BEN BU KADRMI ŞASIZMIŞIM

canm cok sasırdım ilk kez duyuyom bole bişeyide bak kendimden de korkmaya basladım simdi bnde sag tarafımda agrı kasıgımda batma var bnmde hem bn 3 tane içtim günde insllh yoktur bndee ole bişi

X