Kuzu şuan değerim 0lanmasına az kaldı iğne olalı 2hafta oldu. 3 ay koruncam canım.Bende dış gebelik olduğunu düşünüyorum. Canım sen iğneden sonra ne kadar korunsun hamile kalabildin mi sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzu şuan değerim 0lanmasına az kaldı iğne olalı 2hafta oldu. 3 ay koruncam canım.Bende dış gebelik olduğunu düşünüyorum. Canım sen iğneden sonra ne kadar korunsun hamile kalabildin mi sonra
MerhalarGeçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelik yaşarsınız. Bende 2019 da geçirmiştim değerlerim sizinkilerden yüksekti. 2 doz iğneyle düştü.
Ocakta iğneleri vurulmuştum mart ayında değerim sıfırlandı ve o ay kızıma hamile kaldım. Doktorum korunma vermedi
Değerim sıfırlandıktan 1 hafta sonra hsg çekildim o gün adet oldum. 2hafta ilişki yasağı verdi tam yumurtlama zamanı süre bitmişti ve o ay hamile kaldımMerhalar
Bende dis gebelik geçirdim. 2 doz igne oldum. Değerim 6000 lerdeydi sıfirlanmasi 2 aydan fazla sürdü. 29 0cakta sıfırlandı. Doktorum 2 adet gör sonra hsg çektir dedi. 20 günde fazla oldu ama hala adet olamıyorum. Ben acaba sizi yanlış mı anladım. Değeriniz sifirlandiktan sonra adet olmadan hamile mi kaldınız yoksa hemen mi adet oldunuz
Kurtaj yaparak anliyorlar.Patolojiye gonderiyorlar sonuca gore rahim ici gebelik cikmazsa anliyorlar dışbgebelik oldugunu.Anladım kuzum kimyasal değil zaten ama boş gebelik de olma ihtimali olmuyo mu benim öyle oldu mesela keseler vardı ama boş tu demek istediğim doktorumunda dediği 1500 2000 lere gelmeden nasıl bir gebelik olduğu boş mu dış mı anlaşılmaz demişti
Merhaba çok geçmiş olsun bende aynı durumda sayılım beta hcg değerim 480di sonra kanlı lekelenmem oldu 230a düşmüştü bir daha baktırdığımda 430 a çıkmış ancak doktorum kürtaj yapmadan direk iğne öneriyor bu iğne tek başına fayda edermi acabaMerhabalar 2020 yılında 8haftalık gebeyken çocuğumun kalbi durdu, 3ay korunduktan sonra aynı yıl mayıs ayında kimyasal gebelik geçirdim. 2021 yılında tekrar gebe kaldım ve buda dış gebelikle sonuçlandı. Eğer bu yazımı okuyorsanız muhtemelen benimle aynı durunu yaşamaktasınız. 2021 yılının Aralık ayında hamile kaldım bu gebeliğim 9 ay aradan sonra biraz geç geldi değerlerim güzel düzenli yükseliyordu derken bir hafta sonra sabah lekelenmem kanamam oldu panikle doktora gittim 3 ihtimal verdi 1.ya dış gebelik 2.ya sağlıksız gebelik 3.düşük riski olan gebelik bunu hep 2 günde bir kan vererek takip ettik değerlerim düzensiz artmaya başladı ya da aynı yerinde saymaya sonra doktor beni kürtaja aldı ve patolojiye yolladılar sonucumu 1 gün sonra kan verdiğimde beta değerim yine aynıydı metotreksat iğnesi uygulandı bu iğnede 4. Gün ve 7.gün çok önemli neyse 4 gün sonra kan verdim beta değeri yükselmişti(çok normalmiş 4.gün yüksek çıkması paniklemeyin) neyse benim bu sırada ağrım oldu hastaneye kaldirildim ve 3haftadır aralıksız kanamamda devam ediyordu tüp patladı sandık kan tahlilleri falan yapıldı devlette baktılarkı beta %15ten fazla düşmüş ameliyata gerek görülmedi taburcu ettiler ara ara kanamam ağrım hafif derecede oldu ve ben 2gün sonra beta baktırdım yine düşmüştü 1hafta sonra baktır dediler ben 5 gün sonra baktırdım şimdi değerim 0 lanmak üzere. Bu kadar ayrıntılı anlatmamamın sebebi konuyla alakalı detaylı yazan bulamadım size umut olmak istedim Allah kimseye bir daha yaşatmasın. Beta değerlerimide paylaşayım sizinle.
04.01.2022=64.9
06.01.2022=169.1
10.01.2022=363.3
12.01.2022=366.7
14.01.2022=570.7
15.01.2022=659.3
17.01.2022=972.8
19.01.2022=943.9 (Kürtaj sonrası Hcg)
24.01.2022=1315 (Metotreksat 4.günü sonucu)
26.01.2022=949.1 (Metotreksat 7. Yada 8. Gün sonucu %15 azalma var dendi)
29.01.2022=195.4
02.02.2022=37.65
Merhaba değeriniz sıfırlandı mı kürtaja gerek kalmadan tek doz iğne ile kurtuldunuz muMerhaba,
Bu zor süreçten bende geçiyorum. Yaklaşık 1 ay önce beta değerim 48 ile başladı sonrasında yükseldi 120,130,en son 350 olmuştu tabi bu süreçte kanama ve lekelenmeler hep devam ediyordu doktorum metotreksat iğne yaptı değerim 4. 1000 oldu 7. Gün ise 1250 oldu tabi bunu yazarken ki kadar hızlı geçmedi günler her gün 2 günde bir kan vermeye başladım. En son muayenede bir odak görüldü. Ve hemen ameliyat günü ayarlandı tabi ben başka bir doktora da fikir danışmak istedim oda bir doz daha yapılabilir ama bence 10 günü bekle dedi ben tabi dayanamadım 8. Gün tekrar kan verdim b2 evet 766 olmuştu düşmüştü. Bu sırada lekelenmeden biraz daha fazla kanamam oldu 2 gün onunla alakalı mi bilmiyorum umarım değer düşer yarın tekrar gidip kan vericem gerçekten yıpratıcı rahat uykuya hasretim hep tedirgin bişey olacak mı diye allahım bunu yaşayan herkese yardım etsin
Merhabalar, bana doktor kürtaj yapalım oğnede %90 işe yarıcaktır dedi, bence sadece iğnede işe yarar iğne yan etkiler yapabilir korkmayın ben şuan atlattım çok şükür darısı sizeMerhaba çok geçmiş olsun bende aynı durumda sayılım beta hcg değerim 480di sonra kanlı lekelenmem oldu 230a düşmüştü bir daha baktırdığımda 430 a çıkmış ancak doktorum kürtaj yapmadan direk iğne öneriyor bu iğne tek başına fayda edermi acaba
Merhabalar, bana doktor kürtaj yapalım iğnede %90 işe yarıcaktır dedi, bence sadece iğnede işe yarar iğne yan etkiler yapabilir korkmayın ben şuan atlattım çok şükür darısı size
İnşallah çok teşekkür ederim ne gibi yan etkiler oldu acabaMerhabalar, bana doktor kürtaj yapalım oğnede %90 işe yarıcaktır dedi, bence sadece iğnede işe yarar iğne yan etkiler yapabilir korkmayın ben şuan atlattım çok şükür darısı size
Saytotek i ben de kullanacağım. Bir yan etkisi oldu mu çok ağrı ya da kanama oldu mu sizdecytotec canım
gözünü korkutmak gibi olmasın canım ama rahmi kastığından çok ağrım olmuştu 3 gün hep yattım kustumSaytotek i ben de kullanacağım. Bir yan etkisi oldu mu çok ağrı ya da kanama oldu mu sizde
gözünü korkutmak gibi olmasın canım ama rahmi kastığından çok ağrım olmuştu 3 gün hep yattım kustum
Bu ilaçla mi düşük yaptınız yoksa düşük ya da kürtaj sonrası mi size verildi . Ben kürtajdan sonra içeride kalan kan pıhtısı için alacağımgözünü korkutmak gibi olmasın canım ama rahmi kastığından çok ağrım olmuştu 3 gün hep yattım kustum
ilaçla düşük yaptım canım içeriyi temzilesin diye verdi doktor banadaBu ilaçla mi düşük yaptınız yoksa düşük ya da kürtaj sonrası mi size verildi . Ben kürtajdan sonra içeride kalan kan pıhtısı için alacağım
Mide bulantısı, kusma, halsizlik, baş dönmesi bide bana 2 kere iğne yapıldı 1.iğneden sonra tekrar değer yükselir genelde normaldir, ama 2.iğneden sonra düştü değerim çok şükür atlatalı 1 ay oldu bile.İnşallah çok teşekkür ederim ne gibi yan etkiler oldu acaba
Merhabalar, bana doktor kürtaj yapalım iğnede %90 işe yarıcaktır dedi, bence sadece iğnede işe yarar iğne yan etkiler yapabilir korkmayın ben şuan atlattım çok şükür darısı size
Değeriniz 0 landımı acaba ?Merhaba,
Bu zor süreçten bende geçiyorum. Yaklaşık 1 ay önce beta değerim 48 ile başladı sonrasında yükseldi 120,130,en son 350 olmuştu tabi bu süreçte kanama ve lekelenmeler hep devam ediyordu doktorum metotreksat iğne yaptı değerim 4. 1000 oldu 7. Gün ise 1250 oldu tabi bunu yazarken ki kadar hızlı geçmedi günler her gün 2 günde bir kan vermeye başladım. En son muayenede bir odak görüldü. Ve hemen ameliyat günü ayarlandı tabi ben başka bir doktora da fikir danışmak istedim oda bir doz daha yapılabilir ama bence 10 günü bekle dedi ben tabi dayanamadım 8. Gün tekrar kan verdim b2 evet 766 olmuştu düşmüştü. Bu sırada lekelenmeden biraz daha fazla kanamam oldu 2 gün onunla alakalı mi bilmiyorum umarım değer düşer yarın tekrar gidip kan vericem gerçekten yıpratıcı rahat uykuya hasretim hep tedirgin bişey olacak mı diye allahım bunu yaşayan herkese yardım etsin