Nezaman basladi agrilarin cann ben sindi 7. Haftadaym sonradanmi cikiyor önceden mi bende solda agri var ama hafif öyle agir bi agri degilKasik agrisi ve lekelenme fazlaydi, beta hcg duzensiz artip düsüyordu. Sag kasıkta inanilmaz agri olmustu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nezaman basladi agrilarin cann ben sindi 7. Haftadaym sonradanmi cikiyor önceden mi bende solda agri var ama hafif öyle agir bi agri degilKasik agrisi ve lekelenme fazlaydi, beta hcg duzensiz artip düsüyordu. Sag kasıkta inanilmaz agri olmustu
Gebelik testinde pozitifi gordum, sonrasinda kan verdim 2 gunde bi normal artarken bi gun leke geldi acile gittim tekrar kan aldilar düsüse gecmis. Doktor ertesi gun gunduz cagirdi gittim yine kan verdim yine dusme var. Bana dedi ki düsük yapiyosun, 10-15 gune tamamen duser. Bende bekledim kanamanin bitmesini. Sonra 25.gun ani bi kanama geldi fazlasiyla, acillik oldum, betahcg firlamis. Acil kurtaj yapip igne vurdular. 8-9.haftaya falan denk geliyor yani, ama benim kasik agrisi normal bi agri degildi, dayanilmazdi, bi terslik olsa mutlaka anlardin sende, hic dusunme sen insallah saglikli bi gebeliktir,Nezaman basladi agrilarin cann ben sindi 7. Haftadaym sonradanmi cikiyor önceden mi bende solda agri var ama hafif öyle agir bi agri degil
Insallah canm su 3 gün cabucak gecsede öğrensem durumu artkGebelik testinde pozitifi gordum, sonrasinda kan verdim 2 gunde bi normal artarken bi gun leke geldi acile gittim tekrar kan aldilar düsüse gecmis. Doktor ertesi gun gunduz cagirdi gittim yine kan verdim yine dusme var. Bana dedi ki düsük yapiyosun, 10-15 gune tamamen duser. Bende bekledim kanamanin bitmesini. Sonra 25.gun ani bi kanama geldi fazlasiyla, acillik oldum, betahcg firlamis. Acil kurtaj yapip igne vurdular. 8-9.haftaya falan denk geliyor yani, ama benim kasik agrisi normal bi agri degildi, dayanilmazdi, bi terslik olsa mutlaka anlardin sende, hic dusunme sen insallah saglikli bi gebeliktir,
Saglikla ilerlesin insallahInsallah canm su 3 gün cabucak gecsede öğrensem durumu artk
Insallah canm benm cok sagolSaglikla ilerlesin insallah
Canım merhaba bnım aynı senın gıbı oldu oldu beta hcg duştu surekli kndım evde düşük yaptım bırden ,sonra hastaneye gıttım içimde parca kalmaması için kurtaj yaptılar cıkan sonuclar patalojıye gıttı ,patoloji sonucum cıktıgında dış gebelık oldugu tanısı kondu bna ,beta hcg me bakıldı 20 gun oldu düşük olalı, sıfırlanmış tamamen degerim sana sorum senın hala agrın batmaların oluyomu ,bnm sol tarafımdaydı sureklı sol tarafımda bı agrım ve batmam var doktor normal dıo başka doktora gıdecem yıne ztn ama adet goreyım diye beklıom an afet gormezsem gıdecem ,sen neler yaptın bu surecte rahım fılmı falan cekıldınmı,cok konuştum kusura bakma olurmuMerhaba Dış gebelik geçirenlere sorum var. Ben kısa süre önce dış gebelik geçirdim ama kendiliğinden sonlandı ilaç vs kullanılmadı aynısını yaşayıpta Hamile kalan oldumu? Ne kadar zaman sonra kaldınız? HCG 5 altına düşer düşmez Adet de gördüm...yardımcı olabilicek birisi var mı. İlk gebeliğimdi bu önemliyse
Geçmiş olsun Ben sıfır olur olmaz Adet gördüm ve evet benim sol tarafımda 1-2 Hafta devamlı sancım ve batmalarım oldu Doktorda bunun için bana Antibiyotik verdi, ilacı kullanır kullanmaz 2 Gün içinde ağrılarım bitti ve ilacı bitirdikten sonrada birdaha ağrım olmadı. Doktorunuza danışın belki sizede iyi gelir. Ve Rahim Filmi çektirmek istedim ama artık gerek kalmadı Dış gebelikten 2 ay sonra Hamile kaldım ve şu an çok şükür 7 haftalığım ve Bebek rahimde Rabbim birdaha göstermediCanım merhaba bnım aynı senın gıbı oldu oldu beta hcg duştu surekli kndım evde düşük yaptım bırden ,sonra hastaneye gıttım içimde parca kalmaması için kurtaj yaptılar cıkan sonuclar patalojıye gıttı ,patoloji sonucum cıktıgında dış gebelık oldugu tanısı kondu bna ,beta hcg me bakıldı 20 gun oldu düşük olalı, sıfırlanmış tamamen degerim sana sorum senın hala agrın batmaların oluyomu ,bnm sol tarafımdaydı sureklı sol tarafımda bı agrım ve batmam var doktor normal dıo başka doktora gıdecem yıne ztn ama adet goreyım diye beklıom an afet gormezsem gıdecem ,sen neler yaptın bu surecte rahım fılmı falan cekıldınmı,cok konuştum kusura bakma olurmu
Cok sevındım canım senın adınarabbım saglıcakla kıcagına aldırsın ınşallah bn bı sure duşunmıcem malesef 6 ay ara verdım,cunku bnm boş gebelıkten 1 ay sonrada buna hamıle kalmıştım buda olmadı uzun bı ara vereyım yıne nasıpse olur ınşallah sen hayırlı saglıklı gebelıkler dılerım canım en kısa surede doktoruma sorayım tekrardan ılac vermesı için tesekkur ederım bılgın içinGeçmiş olsun Ben sıfır olur olmaz Adet gördüm ve evet benim sol tarafımda 1-2 Hafta devamlı sancım ve batmalarım oldu Doktorda bunun için bana Antibiyotik verdi, ilacı kullanır kullanmaz 2 Gün içinde ağrılarım bitti ve ilacı bitirdikten sonrada birdaha ağrım olmadı. Doktorunuza danışın belki sizede iyi gelir. Ve Rahim Filmi çektirmek istedim ama artık gerek kalmadı Dış gebelikten 2 ay sonra Hamile kaldım ve şu an çok şükür 7 haftalığım ve Bebek rahimde Rabbim birdaha göstermedi
Amin inşallah sağolun bende 3 ay ara vermek istedim 2. Aydan itibaren denerim tekrar diye çünkü bu Dış gebelik olayı ve sonrasındada biraz rahatsızlanmıştım bıkmıştım Hastanelerden, istemediğim ay Hamile kaldım sizde istemeyin belki ozmn sizdede olur. Rabbim tüm isteyene sağlıklı Hamilelik ve Bebek nasip etsinCok sevındım canım senın adınarabbım saglıcakla kıcagına aldırsın ınşallah bn bı sure duşunmıcem malesef 6 ay ara verdım,cunku bnm boş gebelıkten 1 ay sonrada buna hamıle kalmıştım buda olmadı uzun bı ara vereyım yıne nasıpse olur ınşallah sen hayırlı saglıklı gebelıkler dılerım canım en kısa surede doktoruma sorayım tekrardan ılac vermesı için tesekkur ederım bılgın için
Buda guzel fıkır bnde bıktım cunku hastanedenamın canım ınşallahAmin inşallah sağolun bende 3 ay ara vermek istedim 2. Aydan itibaren denerim tekrar diye çünkü bu Dış gebelik olayı ve sonrasındada biraz rahatsızlanmıştım bıkmıştım Hastanelerden, istemediğim ay Hamile kaldım sizde istemeyin belki ozmn sizdede olur. Rabbim tüm isteyene sağlıklı Hamilelik ve Bebek nasip etsin