- 9 Haziran 2012
- 403
- 159
- 32
İnşallahO zaman kimyasal dır canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahO zaman kimyasal dır canım
Allah yardımcımız olsun Ben böyle bi olay biyerde daha okudum. İkiz olacakken aşagı inenememiş işte yukarda kalmış. Ben de dış gebelik şüphesindeyiö şuan çok tedirginimBen bugün gittim doktora kesemde var dış gebelikte o ya yalancı kese yada iç gebelik dedi. İki yumurtam vardı ikiside döllenmiş biri dış gebelik olmuş biri iç demekki. Pazartesi gidicem. İğne vurcaklarmis. Korktuğum başıma geldi. Ve 2 yıldır gittiğim doktor bana hiç tuplerime bakmamıştı 4 kimyasala rağmen. Bu doktor ablamın doktoruydu ona geldim oda dış gebelik genelde hasarlı tüplerde olur dedi. İğneden sonra rahim filmi cekcekmis . Hiç iyi değilim . Ya hiç bebeğim olmazsa
İnsaAllah yasamazsin. Bende korkuyordum bundan. Başıma geldi 15 gündür bekletiyorlardi değer yükselmesi. İç gebeliktir dedi takı tupteki keseyide görene kadar iki kesem varAllah yardımcımız olsun Ben böyle bi olay biyerde daha okudum. İkiz olacakken aşagı inenememiş işte yukarda kalmış. Ben de dış gebelik şüphesindeyiö şuan çok tedirginim
İkiz olacakmış demek Allah en kısa zamanda daha hayırlısını verir inşallahİnsaAllah yasamazsin. Bende korkuyordum bundan. Başıma geldi 15 gündür bekletiyorlardi değer yükselmesi. İç gebeliktir dedi takı tupteki keseyide görene kadar iki kesem var
İkiz olacakmış demek Allah en kısa zamanda daha hayırlısını verir inşallah
Herhangi birsey kullandiniz mi dogal seyler kendiliginden nasil sonlandi bende suan oyleyim p.tsi 3200 cikti betam bugub 2400 dustu doktor boyle dusmyee devam ederse kendiliginden rahmin yenilenir dedi korkuyorum o yuzden yardimci olun banaMerhaba Dış gebelik geçirenlere sorum var. Ben kısa süre önce dış gebelik geçirdim ama kendiliğinden sonlandı ilaç vs kullanılmadı aynısını yaşayıpta Hamile kalan oldumu? Ne kadar zaman sonra kaldınız? HCG 5 altına düşer düşmez Adet de gördüm...yardımcı olabilicek birisi var mı. İlk gebeliğimdi bu önemliyse
Hayır hiç birşey kullanmadım.Herhangi birsey kullandiniz mi dogal seyler kendiliginden nasil sonlandi bende suan oyleyim p.tsi 3200 cikti betam bugub 2400 dustu doktor boyle dusmyee devam ederse kendiliginden rahmin yenilenir dedi korkuyorum o yuzden yardimci olun bana
Merhaba. Şu an bende de diş gebelik şüphesi var. Regl ı 4 gün gece 155 ertesi gün 270 ertesi gun230 birgün sonrası 304 cıktı. 3 gün sonra 255 e düştü. Pintili kanamam var. Dün doktordaydım değer düşmeye meyletmiş belki de kendi sonlandiriyor dedi bekleyelim tekrar test edelim dedi. Yarın beta vereceğim ama çok tedirginim. Geç kalmaktan endişe ediyorum. Yarın 6 haftalık olacak. Sizin değerleriniz nasıldı nasıl bir usrec geçirdinizMerhaba Dış gebelik geçirenlere sorum var. Ben kısa süre önce dış gebelik geçirdim ama kendiliğinden sonlandı ilaç vs kullanılmadı aynısını yaşayıpta Hamile kalan oldumu? Ne kadar zaman sonra kaldınız? HCG 5 altına düşer düşmez Adet de gördüm...yardımcı olabilicek birisi var mı. İlk gebeliğimdi bu önemliyse
Benimkisi dış gebelikti olmasi gereken beta degeri degildi normal ilerlemedi kesede gorunmedi tedavi surecindyim igne vuruldumMerhaba. Şu an bende de diş gebelik şüphesi var. Regl ı 4 gün gece 155 ertesi gün 270 ertesi gun230 birgün sonrası 304 cıktı. 3 gün sonra 255 e düştü. Pintili kanamam var. Dün doktordaydım değer düşmeye meyletmiş belki de kendi sonlandiriyor dedi bekleyelim tekrar test edelim dedi. Yarın beta vereceğim ama çok tedirginim. Geç kalmaktan endişe ediyorum. Yarın 6 haftalık olacak. Sizin değerleriniz nasıldı nasıl bir usrec geçirdiniz
Allah yardımcınız olsun. Inşallah şifa olmuştur iğne farklı ve başka birseye gerek kalmadan sıfırlanır.. hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin RabbimBenimkisi dış gebelikti olmasi gereken beta degeri degildi normal ilerlemedi kesede gorunmedi tedavi surecindyim igne vuruldum
Bazı insanların beta düşünce kanama başlıyor bazılarında ise kanamadan sonra beta düşüyor.Merhaba Dış gebelik geçirenlere sorum var. Ben kısa süre önce dış gebelik geçirdim ama kendiliğinden sonlandı ilaç vs kullanılmadı aynısını yaşayıpta Hamile kalan oldumu? Ne kadar zaman sonra kaldınız? HCG 5 altına düşer düşmez Adet de gördüm...yardımcı olabilicek birisi var mı. İlk gebeliğimdi bu önemliyse
Bende hiç sorun çıkmadı. Herhangi bir tedaviye gerek duymadan HCG kendiliğinden sıfırlandı artış olmadan bu yüzden çok strese soktular beni çünkü sürekli biri Dış gebelik ya da normal düşük diyip duruyolardıMerhaba. Şu an bende de diş gebelik şüphesi var. Regl ı 4 gün gece 155 ertesi gün 270 ertesi gun230 birgün sonrası 304 cıktı. 3 gün sonra 255 e düştü. Pintili kanamam var. Dün doktordaydım değer düşmeye meyletmiş belki de kendi sonlandiriyor dedi bekleyelim tekrar test edelim dedi. Yarın beta vereceğim ama çok tedirginim. Geç kalmaktan endişe ediyorum. Yarın 6 haftalık olacak. Sizin değerleriniz nasıldı nasıl bir usrec geçirdiniz
Benim sorum Kanamayla alakalı değildi zaten, benim düşünce kanamam olduBazı insanların beta düşünce kanama başlıyor bazılarında ise kanamadan sonra beta düşüyor.
Allah yardımcınız olsun. Inşallah şifa olmuştur iğne farklı ve başka birseye gerek kalmadan sıfırlanır.. hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim
Merhaba canım bende şu an aynı durumdayım kanamam biteli on günden fazla oldu ama betam 12.13.12 17 olarak sırayla farklılık gösteriyor dış gebelik ten şüphelnildi p tesi kan vercem son durumun nedir ne yaptınKızlar ben de ilk öğrendiğimde bat günümde beta 20 çıktı. Ertesi gün kadın doguma gittim. Ultrasonla karnıma bakıp rahim duvarın kalınlaşmış. Betayı tkaip edeceğiz şuan çok küçük dedi. İlk yaptıgım ölçümden iki gün sonra beta 15 e düştü. Ve tekrar iki gün sonra 17 oldu. Ve o gün öğleden sonra regl başladı 6. Gün gecikmede. Şuan regl oluyorum yogun şekilde ana genelde wc de geliyor. Doktor 17 olsugunu görünce aradı ve 3-4 gun snda tekrar beta baktır eğer düşmezse dış gebeliktir iğne vurunacaksın dedi. kimyasal olma durumum yok mu kızlar dış gebelik olabilir mi gerçekten
Merhaba benim 154 e kadar çıktı dğzensiz bir şekilde sonra birden 63 düştü.12 gğn sonra 10a düştü. Ayın 23 üydü. Şuan hala kanamalar leke ve akıntı olarak devam ediyor. 50 gün oldu bu sürece başlayalı ve hala sonlnmadı. Sıfırlanmadı demekki hala cnku kahvernegi baznede vişne gibi renkte. Doktora gidceğim perşembe randevu aldım. Hemen iğne vurunma bence. Ben bekledim iğne son çare.Merhaba canım bende şu an aynı durumdayım kanamam biteli on günden fazla oldu ama betam 12.13.12 17 olarak sırayla farklılık gösteriyor dış gebelik ten şüphelnildi p tesi kan vercem son durumun nedir ne yaptın
Bir de ben bu zaman içinde 3 defa 5-6 gün süren kanama geçirdim. Her seferinde sıfırlandı sandım fakat olmuyor.Merhaba canım bende şu an aynı durumdayım kanamam biteli on günden fazla oldu ama betam 12.13.12 17 olarak sırayla farklılık gösteriyor dış gebelik ten şüphelnildi p tesi kan vercem son durumun nedir ne yaptın
Yaaa geçmiş olsun canım ben de yarın ınşversite araştırmaya gidecem baktırcam bitmiş DİE düşünürken hala değerin olması endişendiriyor kanamam oldu kımyasal sandım bitmiş sandim ama betam hala dengesiz bir şekilde mevcut bir daha kanama falan olmadı adet olur gibi oldu öyle ce bitti ama beta düşmüyor anlamıyorum bir de ufak rakamlar belirsizlik gibi kötü bir şey yok sanırıöBir de ben bu zaman içinde 3 defa 5-6 gün süren kanama geçirdim. Her seferinde sıfırlandı sandım fakat olmuyor.
Hemen vurma belkide sıfırlanır canımMerhaba benim 154 e kadar çıktı dğzensiz bir şekilde sonra birden 63 düştü.12 gğn sonra 10a düştü. Ayın 23 üydü. Şuan hala kanamalar leke ve akıntı olarak devam ediyor. 50 gün oldu bu sürece başlayalı ve hala sonlnmadı. Sıfırlanmadı demekki hala cnku kahvernegi baznede vişne gibi renkte. Doktora gidceğim perşembe randevu aldım. Hemen iğne vurunma bence. Ben bekledim iğne son çare.
Ben vurdurmuyorum zaten benim biyokimyasal. Fakst değerim çok yavaş düşüyor.Hemen vurma belkide sıfırlanır canım