arkadaşlar banada dış gebe teşhisi kondu malesef.acele bi karar vermem gerekiyo.ameliyatmı iğne tedavisimi.ikisininde çok fazla riskleri var iğne tedavisi yatarak uygulanıyomuş sanırım kaç gün yatılıyo bilgisi olan varmı.birde düşmesse tekrar ameliyata alıyolarmış enfeksiyon kandeğerlerinin ani düşüşü gibi riskleride varmış.ameliyattada sağ tüpüm alınacak muhtemelen.hasarsız kurtarmaya çalışacaklar ama kurtulsada orada tekrar dış gebelik oluşma riski varmış.yani tek tüple hamile kalmaya çalışıcam.bir buçuk yaşında bir oğlumvar.onunda mağdur olmasını istemiyorum.doktorum iğne tedavisnin uzun sürebileceğini söledi.bebeğimi yalnız bırakmakta istemiyorum.sanırım ameliyatı tercih edicem.bir gece yatırıyolarmış ama tek tüpümüde feda etmiş oluıcam.çok üzgünüğm arkadaşlar
anlıyorum senı
ama suda var bak tuplerın durumunu bılıyorsn bu ıyı
benımde 10 mayıs adet gunumbende korkuyorum
bu hafta yemek yapıcam dondurucua kaldrcam esya hazırlıcam hast ıcın gerekırse dıe
temızlık yapıcam 2 ay bısı yapamamıstm
işte boleee insallah normal hamılesındır
metotreksatdan sonra kaç gün içinde kanmanız başladı.bende 60kg yum 60mg oldum 5gündür herhangibir kanama ağrı yok??
Merhaba Kızlar!Size bir sorum olacak.Migrenden dolayı doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra regl düzenim 45,36,36 şeklinde oldu.Arada çocuk için doktora gittiğimde herhangi bir durumun olmadığını söyledi tamamen korunmayı bıraktık, bu ay 36 günde adet olmayı beklerken gecikti,40.günde b-hcg 2 çıktı.Yani hamile olamam sanırım.Aynı zamanda kasıklarımda yanma tarzında ağrılar var.Bugün 41.gün.Forumdakileri okuyunca aklıma ister istemez dış gebelik belirtileri geldi.Düşük hcg,kasıkta ağrı.Doktora gitmekten nefret ediyorum.Bir fikri olan varmı?
Teşekkür ederim İrem Hazal!Sence hcg seviyesi 2 iken gebelik çıkma şansı varmı?Yani yumurta çok geç olgunlaşıp döllenme ihtimali varmı?Bu prolaktin gebeliğe engel falan olmaz dimi?Üfff ne çok soru çıkıyor ya?Kadın olmak çok zor!İnşallah canım bende birgün hamişlere katılırım!