dertli86 benim değerim sıfırlanmadı 1,20 idi.zaten 5 in altında olması hamile olmadığını gösterir.yani sen dış gebeliğinden önce ölçüm yaptırsaydın bile 1-2 gibi sonuç çıkabilirdi.
benim merak ettiğim tüpümün olduğu yerdeki kitle değerlerin sıfırlanması ile kayboluyor mu ypksa vücut onu zamanla mı atıyor.
çünkü benim ağrılarım çok şiddetli olmasada halen devam ediyor.
sende ağrı var mı?
canım bende hafif sırtımda ve bazen kasıgımda agrı oluyor sonra gıdıyor ama devamlı idrar hissi basladı sinir oluyorum 9 gün sürdü sonra yıne beta yaptırdım geçen hafta pazartesi < 0.100 doktorum tamam dıyor bıttı dıyor panık yapma endıse etme dıyor artık bıttı unut dıyor bırde 3 tane kistim var bunlar regl olunca yok olcakmıs ama bende hep stres var elımde degıl devamlı düsünüyorum.3 hafta önce pazartesi degerim 7.5 di ve 3 gün sonra kanamam oldu 2 gun bayag geldı 3 gun azaldı 4 ve 5 gün iyice azaldı sonra bitti beta yaptırdım 1.05 di. ben bu sürede regl olduysam kist nıye gıtmedı onu anlamadım sımdı beklıyorum 2 hafta sonra ınsallah regl olunca bıter idrar hissimde geçer.devamlı karnıma bakıyorum acaba ıcımde bısı varmı dıye süreklı vücudumu dınlıyorum delircem galıba :) sıcak su torbası koyuyorum ıyı geldı. az bısı kalıntı kalsa bıle onu vücut absorbe edıyormus methotrexate vücuttan ıkı ayda atılıyormus. kalıntı kalsa bıle ozaman degerlerın düsmezdı galıba dıye düsünüyorum doktora gıdınce bı sorayım. sen devlettemı özeldemı muayene oldun canım. kendıne stres yapma kendını kasma hormonlar kendını hamılelıgı alıstırdı sonradan gebelık sonlanınca sımdı vücut kendısını tekrar toparlamaya calısıyor olabılır.doktora yıne gıtcekmısın?
senın nerende agrı var
canım benim dış gebeliğin olduğu tüp ağrı yapıyor.geceleri yüz üstü yatamıyorum.bazen gün içinde 10 saniyelik falan ağrı giriyor birden şaşıp kalıyorum.
aynen bendede sürekli tuvalete gitme isteği var.sanki sistit olmuş gibi.
birde değerlerim 5 gün önce sıfırlandı.hala gün içinde 1 kere falan kanamam geliyor böyle kahverengi siyaha yakın.
neyse artık böyle böyle 1-2 haftaya tamamen iyileşeceğiz inşallah.
bu arada bende panik atak ve depresyon var.bu olayları yaşayınca tekrardan hortladı. bugün psikologla randevum var.
sende sakin olmaya çalış.vucudunu falan dinleme.bak sonra psikolojinde bozulur allah korusun.psikolojik hastalıklar dış gebelikten beter.yaşadığım için söylüyorum.
kistlere gelince takma bu adetinde olmassa bidahakine kaybolur inşallah.
canım ya ben rahat yatıyorum ama sımdı aksamları akıntıyla bırlıkte hafıf kan var affedersın sılerken mendılde göruyorum sinir oluyorum. senın degerın sıfırlandı derken yanı tam 0 oldumu.idrar hıssın cok fazlaysa idrar kültürü yaptır normal ıdrar tahlılınde hıc bır sey cıkmıyor bende enfeksıyon cıktı doktor ıgne verdı 3 gun yaptırdım bıttı.hafıf yıne his var ama rahatsız etmıyor cok sükür.merak edıyorum deger düştükten sonra tekrar yükselırmı yıne beta yaptırsammı acaba en son deger <0.100 dü.
sen allahtan ucuz atlatmıssın degerlerın cok fazlaymıstı senın allahtan bısı olmamıs allah korumus zannedersem sımdı oyüzdem agrın var. regl olmadın daha dımı.
dertli 86 senin en fazla kaça kadar çıktı beta değerin[/QUO
405 dı canım igne vurdular 75 mg bı hafta sonra 350 oldu sonra yıne ıgne 75 mg ve 1 hafta önce <0,100 oldu. doktor artık bıttı desede ben canımı sıkıyorum. ıdrar hıssım hafıfledı ama aksamları akıntımda hafıf kan var delı olcam bıtsın artık yaaa.ınsallah baska hastalık cıkmaz bende panık var hemde cokkkk.
dertli 86 senin en fazla kaça kadar çıktı beta değerin[/QUO
405 dı canım igne vurdular 75 mg bı hafta sonra 350 oldu sonra yıne ıgne 75 mg ve 1 hafta önce <0,100 oldu. doktor artık bıttı desede ben canımı sıkıyorum. ıdrar hıssım hafıfledı ama aksamları akıntımda hafıf kan var delı olcam bıtsın artık yaaa.ınsallah baska hastalık cıkmaz bende panık var hemde cokkkk.
cok gecmıs olsun. senın cocugun varmı??
panik mi dedin:)
bende panikatak ve depresyon vardı tedavi olmuştum ilaçla.
tedaviyi bıraktım çocuk için hemen hamile kaldım
o da dış gebelik oldu.şimdi yine tekrar ataklarım başladı psikoterapi görüyorum şuanda. ama ilaca başlamadım.
çünkü bikaç ay sonra hemen tekrar denemek istiyorum.
çocuğum yok henüz.2,5 yıllık evliyim.
senin var mı çocuğun?
ne güzel hemde 2 tane
bende istiyorummmm hemde çok.
ben neyden kaynaklandı onu bile bilmiyorum
şimdi tekrar edecek korkusu başladı
tabi tabi bekliycem yaza kadaar.iğnenin etkisi 3 ayda falan geçiyormuş.
doğru diyorsun toparlan öyle hamile kal diye ama sanki hamile kalsam bütün psikolojik sorunlarım geçecekmiş gibi geliyor.
neyse allah hayırlısını versin
akıntıyı takma benim 2-3 gündür hala kanamam vardı.bugün kahverengi akıntıya çevirdi.ben çok sallamıyorum bu durumu artık
nede olsa daha iç kanama riski falan yok artık.kısa bir süre sonra herşey yoluna girecek
bu arada kaç yaşındasın? ve 3. çocuğu düşünüyorsun ya tebrik ederim:)bana 1 en fazla 2 yeter.1 taneyede razıyım...
25 yasındayım. cocuk dusunmuyorum spiralle kaldım ben dıs gebelıge. ve sımdı hastaneye bı düstüm gerısı gelıyor devamlı hastaneye gıtmekten cıldırcam artık. akıntım kanla bırlıkte olursa tehlıkelıymıs dıyorlar off yaa ben bı daha stresı kaldıramam hersey paraya bakıyor. ınsallah kısa bı sure sonra düzelırız canım tek umudum suan bu hayırlısıyla bı duzelsem.kafam rahat etsede rahat bı uyku uyusam.
hamıle kalınca baska sorunlar cıkıyor psıkolojık olarak cok etkılıyor ılk hamılelık hele...
ben ıgne oldum 2 hafta sonra kanamam bıttı sonra degerım düstükten sonra 5 gun sürdü sımdıde ıdrar enfeksıyonu bırde akıntı kaldı kanlı bunuda halletsem düzelcem heralde
çok zor bir süreç tabi hem maddi hem manevi insan yıpranıyor.
sen normaldede sağlık konusunda evhamlı mıydın böyle yoksa bu dış gebelikten sonra mı böyle oldun
yanlış anlama beni bende psikolojik problem olduğu için söylüyorum sağlığınla uğraşmaya başlarsan işin içinden çıkamazsın vücudunu dinlememeye çalış
biz çok zor bir hastalık geçirdik.tabiki vücuda bir takım zararları oldu.heleki verilen kemoterapi ilaçları...
akıntıda olucak kanamada kim dedi sana kanlı akıntı zararlı diye.
şuanda doğal olarak için temizleniyor bunların olması çok normal.
internetteki bilgilere sakın aldanma karın ağrısı diye girsen bile neler neler çıkıyor.
benimde sorunlarım çok ama atlatmaya çalışıyorum.şuan eşim hasta yakında onun ameliyatı falan olucak.ben zaten iyi değilim ama allah yardım eder inşallah.