kızlar bende yaşadım geçtiğimiz aralık ayında dış gebelik...burda da imjuli çok destek oldu bana...benim bhcg degerim 1800 den 3 hafta içinde sıfırlandı.iğne ile tedavi oldum ama hepinizi çok iyi anlıyorum gerçekten çok sıkıntılı dönemdi hem benim hem eşim için...çok şükür geçti hepinize geçmiş olsun...imjulicim sana da geçmiş olsun kimyasal gebelik yaşamışsın anladığım kadarıyla...
evet maalesef :/
sağlık olsun da üzülmedim çok, ilk gün biraz yıpratmıştım kendimi de şimdilerde iyiyim :)
teşekkür ederim çok.
en kısa zamanda sağlıklı olarak inşallah bebeğine kavuşursun..tekrar geçmiş olsun daha tehlikeli durumları atlattık , hayırlısıyla herşey yoluna girecek:)
kızlar hepimize geçmiş olsun..
bende 2009 aralıkta dış gebelik yaşadım.adet gördüm bitti 3 gün sonra tekrar kanama başladı ve dış gebelik hastaneye yatırıldım...iğneyle düşürmeye çalıştırlar olmadı iç kanama ile acil ameliyata alındım...ve tüpüm gitti...
şimdi ocakta aşılama yaptırdım...tuttu ama bir gariplik var...adet günü öncesi 5 gün lekelenme adet günü beta hcg 15 ve adet günü 1 gün sonrası adet başladı 5 gün sürdü bitti 5 gündür lekelenmeler devam ediyor..2 güne bir beta takibi yapılıyor..cmt beta 868 pzt 1642 değerleri düzenli ve güzel artıyor..ama kese yok..lekelenme devame diyor.daha önceki gibi ağrım yok.....dr um çarşamba yani yarın tekrar test ve kese yine görünmezse bitirmeliyiz dedi...kafam allak bullak ne yapmam lazım....acaba geç görünürmü kese...
öncelikle geçirmiş olduğun dış gebeliğin için çok ama çok geçmiş olsun. hiçbirimizin başına tekrar gelmesin dilerim.
dış gebeliğinde tüpünün birini operasyonla aldılar sanırım, öyle anlıyorum.
aşılamanın da tuttuğunu söylüyorsun, tebrikler çok :)
beta değerlerinin düzgün artması da iyi haber ancak kese neden görünmüyor hiç bir fikrim yok :26:
bunu yazdıktan sonra tekrar doktorunla görüştüysen bilgilendirir misin?
inşallah bu süreçte herşey yoluna girmiştir ve keseyi görmüşsündür
malesef yine dış gebelikmiş pzt 1642 idi çarş 258 olmuş sanırı bu sefer tüpün ucunda kalmış 5,5 haftalıktı kanamam devam ediyor cuma tekrar değer takip edilecek..şükür ki ameliyata gerek kalmadan düştü ama ara ara karnımda ağrı devam ediyor..bir dahaki sefere artık:)
ne demek rica ederim :) rahim filmini mutlaka çektir, doktor da çok önemli,, benim kendi ilk doktorum gerek yok filme, normal yolla denemeye devam edin demişti ama ben ilaçla sonlandırmada tüplerde bir hasar meydana gelmiş olabilir diye çok korkuyordum, yeniden böyle bişey yaşamak çok sıkıntı olur diye düşünüyordum.
o yüzden doktorumu değiştirdim ve içim rahat etti :)
burdan haber verirsin sanırım bana :) kolay gelsin.
malesef yine dış gebelikmiş pzt 1642 idi çarş 258 olmuş sanırı bu sefer tüpün ucunda kalmış 5,5 haftalıktı kanamam devam ediyor cuma tekrar değer takip edilecek..şükür ki ameliyata gerek kalmadan düştü ama ara ara karnımda ağrı devam ediyor..bir dahaki sefere artık:)
kızlar ben yaklaşık 6 ay önce dış gebelik geçirdim bu ay doktora gittiğimde bana tedavi uygulamıcam normal yollarla hamile kalmayı deniceksın dedi bu şekilde hamile kalan varmı acaba ben gebelikten önce rahim filmi çektirmiştim bi tıkanıklık yoktu ama dış gebelik oldu şimdi yine olursa diye korkuyorum acıkçası...