Dış Gebelik Belirtileri,Tedavi Yöntemleri

yarın 1 hafta olacak dış gebeliğin bitişinin.1 haftadır kanama bitti sayılır.günde bir kere falan kahverengi siyaha yakın bir kan geliyor o kadar.
içim temizleniyor sanırım son kalıntılar.bende biran önce ilk adetimi olmak istiyorum.ağrılı mı olacak acaba.ben bu dış gebeliği çok ağrılı hisssettiğim için ondan bile korkar oldum.

normal adet zamanın ne zaman ben sogan kürüne basladım bı dengesızlık olmasın yumurtalıklarım ıyıce temızlensın kıstlerımde oldugu ıcın kaybolsun dıye kullanıyorum haftaya normalde adet olmam lazım.idrar hıssımde hafıfledı. doktora sordum dedıkı kalıntı kalsa deger düsmezdıkı dedı.

canım normalde 28 günde bir adet görüyorum en san 13 kasımda adet oldum:)en kısa zamanda olurum inşallah.

canım normalde 28 günde bir adet görüyorum en san 13 kasımda adet oldum:)en kısa zamanda olurum inşallah.

adet olalımda agrılı agrısı farketmez ılac alırız korkma. bende en 21 kasımda adet görmüstüm bı dahakı adette farkettım anormallık oldugunu sonrakı adet degerım sıfırlandıgında kanamam oldu 5 gün sanırım o adet degılmıs şimdi haftaya beklıyorum ama genelde 40-45 sürenlerde oluyormus ınsallah bız okadar uzun beklemeyız

benim doktorum değerlerimin sıfırlandığı günden bir 40 gün sonra falan adet görürsün dedi.daha 1 hafta oldu bakalım dört gözle bekliyorum.hem daha kahverengi akıntım bile bitmedi

benim doktorum değerlerimin sıfırlandığı günden bir 40 gün sonra falan adet görürsün dedi.daha 1 hafta oldu bakalım dört gözle bekliyorum.hem daha kahverengi akıntım bile bitmedi

insallah canım oluruz 3-4 hafta oldu bıtelı benım daha normalde haftaya olcam ınsallah.

senin süreç kısa sürmüş herhalde benim tam iğne vurulduktan 5 hafta sonra değerim sıfırlandı.gerçi benim 6000 lerden düştü ondandır.

senin süreç kısa sürmüş herhalde benim tam iğne vurulduktan 5 hafta sonra değerim sıfırlandı.gerçi benim 6000 lerden düştü ondandır.

20 aralıkta ilk ıgne,27 aralık ıkıncı ıgne düsmesıne ragmen doktorumda vurdu,16 aralıkta 7.5 oldu 3-4 hafta sürdü canım.1 hafta sonra regl olcakmıyım acaba??*

20 aralıkta ilk ıgne,27 aralık ıkıncı ıgne düsmesıne ragmen doktorumda vurdu,16 aralıkta 7.5 oldu 3-4 hafta sürdü canım.1 hafta sonra regl olcakmıyım acaba??*

ara ara damla damla normal kanama var bende acaba nıyekı doktorum bısı dıyemedı testlerdende bısı cıkmadı ınsallah regldan sonra düzelırım.

geçecek geçecek merak etme.için rahat etmiyorsa başka bir doktora görün istersen.
benimde bugun belim ve karnım bir ağrıdı sorma.korktum birden ne oluyor diye.
sanırım bu dış gebelik psikolojimizi iyice bozdu.
yeniden sağlıklı bir hamilelik yaşayana kadar bu böyle sürecek sanırım.

bende korkuyorum artık bı yerım bı agrısa ıyıce psikolojımız bozuldu.kan görmek ıstemıyorum regl dısında.kadın olmaktan nefret edıyorum yaaa.

merhaba,
ben ilk defa bu siteye kullanıcı olarak giriyorum fakat yıllardır takip ediyorum. dertlere düştüm yardım lütfennn 6.haftamın ortasındayım hala ne ynı durumu yasayan varsa olduğu belli olmayan bir sorun yaşıyorum. korku içindeyim iç kanama geçircem diye. bhcg değerlerim 30ocak 142, 4 şubat 1010, 9 şubat 3270, 10subat 2970, 11subat 2920 ... düzensiz kese gibi bişi var ama yalancı kese de olabilir. 3 doktora gittim. biri dış gebelik %99 dedi iğne yapalım dedi. biri %99 düşük dedi kürtaj yapmak istedi ve sonuncusu bekleyelim pzt kadar dedi. korkudan ölücem. kaç haftadan sonra patlıyor bu tüpler. ne olursa acile gidiyim. aynı durumu yasayan varsa yardımcı olabilir mi? kan sulandırıcımı da kestim nolur nolmaz diye...

hangi doktor dedıyse kürtaj olmadan önce git igneni yaptır düşmezse bırdaha yaparlar insallah düşer.ne zamamı yada patlıyacagı belli olmuyor agrın cok varmı yada kanaman.yarın ilk iş sabah kalk hemen doktora gıt igne yapalım dıyene.bende okadar dertlıyımkı allahım sana acıl şifalar versın.

dün iğnemi oldum bugün de dış gebeliğim görünür durumdaydı. kalp atışı vardı şaka gibi tüpün daha geniş yerine yerleşmiş onun için patlamamış henüz. yarın sabah bir doz daha verilecek. artık inşallah patlamadan erir. 17mm olmuş sıpa. daha öncede 5bucuk aylık hamileyken kalbi duran kızım oldu. allah hayırlısını versin hepimize insallah. senin de mi aynı problemin?

sapphire benim 35 mm olmuştu.bende iğne tedavisi oldum.ağrılarım çok oldu dış gebelik ürünü büyük olduğu için.benim patlamadıysa sana bişey olmaz inşallah.sadece dinmeyen ağrın olursa özellikle omuz başına vuran, başın dönerse tansiyonunda düşme veya yükselme olursa doktorunla irtibata geç hemen.değerlerin sıfırlanana kadarda yanlız kalmamaya çalış.

bende korkuyorum artık bı yerım bı agrısa ıyıce psikolojımız bozuldu.kan görmek ıstemıyorum regl dısında.kadın olmaktan nefret edıyorum yaaa.

benim göğüslerimde biraz hassasiyet oluştu bugün.umarım regli belirtisidir.doktor 40 günü bulur demişti ama ben biran önce normale dönmek istiyorum.evet kadın olmak çok zormuş.bunuda yeni öğrenmiş oldum...

patlamamasına sevındım.ınsallah düser ve kurtulursun benim degerlerim düştü ama nedense kanama bıttıkten bı hafta sonra yıne basladı ne yapcam bılmıyorum doktorum adetini bekleyelım dedı.doktora gıdınce bı sorarmısın methotrexateyle parca kalırmı bebekten ve bu beta hcgde belli olurmu.

ben artık anlamıyorum hassasıyet varmı yokmu.kanamam hala var bazen cok ufak kahverengi parça geliyor bu ne anlamadım.doktor adetını beklıcez dedı.uconn sende doktorar gıdınce bı sorarmısın methotrexateyle bebekten kalıntı kalırmı ve bu beta hcgde belli olurmu.sorarsan cok sevıncım ben kafayı cok taktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…