Dış Gebelik Belirtileri,Tedavi Yöntemleri

=kibele;14838649]arkadaslar daha onceden yazmistim topige ama 2 sene oldu. gene yazayim da moral olsun.

7 aylik ugrastan sonra bebegime hamile kaldim ama dis gebelikmis. yakin dr takininde oldugum halde -ABD de- malesef teshis cok gec konuldu ve sol tupum alindi.
Dr um 1 ay korunma verdi.
1 aydan sonra tekrar denedik. iki tuple 7 ayda tutmusken tek tuple 3. ay tuttu ve kizimi dunyaya getirdim.

Yani hic moralinizi bozmayin. bir gun mutlaka bebeginiz olacak. Sadece pozitif olun, dua edin.

Bakin ramzan ayindayiz cok kiymetli geceler var. Samimiyetle acilan elleri Allahim geri cevirmez insallah.

cok opuyorum sizleri.[/QUOTE]

ne kadar güzel gerçekten moral oldu bana..inşallah bizler de hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız.. çok teşekkür ederim ilgin ve desteğin için sağlıklı günler diliyorum opuyorumnanaktan

=kibele;14838649]arkadaslar daha onceden yazmistim topige ama 2 sene oldu. gene yazayim da moral olsun.

7 aylik ugrastan sonra bebegime hamile kaldim ama dis gebelikmis. yakin dr takininde oldugum halde -ABD de- malesef teshis cok gec konuldu ve sol tupum alindi.
Dr um 1 ay korunma verdi.
1 aydan sonra tekrar denedik. iki tuple 7 ayda tutmusken tek tuple 3. ay tuttu ve kizimi dunyaya getirdim.

Yani hic moralinizi bozmayin. bir gun mutlaka bebeginiz olacak. Sadece pozitif olun, dua edin.

Bakin ramzan ayindayiz cok kiymetli geceler var. Samimiyetle acilan elleri Allahim geri cevirmez insallah.

cok opuyorum sizleri.

ne kadar güzel gerçekten moral oldu bana..inşallah bizler de hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız.. çok teşekkür ederim ilgin ve desteğin için sağlıklı günler diliyorum opuyorumnanaktan[/QUOTE]

slmlar. bende defalarca yazdım tekrar yazmak istiyorum. 2009 ekim ayında dış gebelik ameliyatı oldum.bhcg de 6000lerdeydi. 3-4 ay korundum çünkü enfeksiyonda olmuştu. korunmayı bıraktıktan 2 sonra hamile kaldım. şimdi 5 aylık bebişim. arkadaşımızında söylediği gibi olumlu düşünün. asla vazgeçmeyin ve bol bol dua edin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

ne kadar güzel gerçekten moral oldu bana..inşallah bizler de hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız.. çok teşekkür ederim ilgin ve desteğin için sağlıklı günler diliyorum opuyorumnanaktan

slmlar. bende defalarca yazdım tekrar yazmak istiyorum. 2009 ekim ayında dış gebelik ameliyatı oldum.bhcg de 6000lerdeydi. 3-4 ay korundum çünkü enfeksiyonda olmuştu. korunmayı bıraktıktan 2 sonra hamile kaldım. şimdi 5 aylık bebişim. arkadaşımızında söylediği gibi olumlu düşünün. asla vazgeçmeyin ve bol bol dua edin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.[/QUOTE]

ayy maşallaahhhh :) o kadar o kadar mutlu oluyorum ki böyle şeyler duyduğumda da .. ne güzel demek ki olabiliyor diye bütün neşem yerime geliyor.. Allah Kibele'nin ve senin çocuklarınıza uzun uzun sağlıklı mutlu ömürler versin... Bizim de doğacak bebeklerimize :))

arkadaşlar dış gebelik sonrası adet düzensizliği yaşadınız mı?ben şu an yaşıyorum ve çok sinir bir durum ne kadar uzayacak merak ediyorum.

ben yaşamadım, aksine bir saat kadar düzenli maşallah :) :nazar:
benim döngüm 32 gün sürüyor ve her döngüde tam 32. gün regl oluyorum.

arkadaşlar dış gebelik sonrası adet düzensizliği yaşadınız mı?ben şu an yaşıyorum ve çok sinir bir durum ne kadar uzayacak merak ediyorum.

Ben her zaman 28 günde bir oluyordum, dış gebelik sonrası 31 güne döndü :KK43: bu da bir düzensizlik sayılır sonuçta.. bir de her seferinde hamile sanıyorum kendimi 28 güne alışık olduğum için :KK43:

en son 1 ağustosta oldum yani 34 gün :KK43:(( belim ağrıyo ama ortada bişi yok. paylaştığınız için teşekkürler..

arkadaşlar; lekelenme tarzı kanamanız oldu mu dış gebelikten 20-25 gün sonra??

benim herşeyim değişti adet döngüm süresi miktarı bence bunlar zamanla düzene girecek,bu arada kırk gün üstüne adet oldum nihayeet,sabredelim bakalım muradımıza erebilecek miyiz....

benim herşeyim değişti adet döngüm süresi miktarı bence bunlar zamanla düzene girecek,bu arada kırk gün üstüne adet oldum nihayeet,sabredelim bakalım muradımıza erebilecek miyiz....

benimde süresi değişti 2.5 günde bitti kanamam. önümüzdeki aylar neler olack bakalım..
Allah hakkımızda hayırlısını göstersin

a.s.merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyodum memleketteydim özlemişm opuyorumnanaktan bende dış gebelik geçirdim temmuz ayında ekimde rahim filmi çekilmem gerekiyo bekliyorum gebzede oturuyorum rahim filmi çektirabileceğim uygun fiyatlı ve güvenilir bi yer bilen varmı.

a.s.merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyodum memleketteydim özlemişm opuyorumnanaktan bende dış gebelik geçirdim temmuz ayında ekimde rahim filmi çekilmem gerekiyo bekliyorum gebzede oturuyorum rahim filmi çektirabileceğim uygun fiyatlı ve güvenilir bi yer bilen varmı.

çok çok geçmiş olsun.. ben fındıkzadede çektirmiştim. 280 TL. çok korkarak gitmiştim, inanılmaz rahatlatıyorlar, hiç de birşey hissetmiyorsun. Daha uygun fiyatlı bir yer bulmak için eşim araştırmıştı ama aşağı yukarı aynı idi fiyatları.

canım çok teşekkür ederim yeni araştırmaya başladım bende hiç bilmiyorum.çok zormuş diyolar narkoz falan yapıyolarmış

canım çok teşekkür ederim yeni araştırmaya başladım bende hiç bilmiyorum.çok zormuş diyolar narkoz falan yapıyolarmış

hiç hiç zor değil, beni de öyle korkutmuşlardı 2 gün ağladım gitmeden... ama hiç hissetmedim bile, boşu boşuna narkoz almaya hiiç gerek yok vücuda zarar, ki ben normal muayene olurken bile çok çok zorlanırım... yaklaşık 3 dk. falan sürüyor zaten.. Ya da benim yaptırdığım yer farklı bir teknoloji ile yapıyordu bilmiyorum. Yapan dr. 1 saat konuştu benimle o kadar korkuyordum ki, sonra gülerek çıktım "bu kadar kolay mıymış "diye. Hiç stres olma bence

Herkeze geçmiş olsun bende 7 ay önce ameliyat oldum. Halada hamile kalabilmiş değilim

Herkeze geçmiş olsun bende 7 ay önce ameliyat oldum. Halada hamile kalabilmiş değilim

çok çok geçmiş olsun... Yumurtlama kitlerini deneyerek yumurtlama zamanına göre denedin mi, benim doktorum onu önerdi. 3 ay bu şekilde dene, olmazsa bana gelin dedi. Benim de dış gebeliğin üstünden 4 ay geçti..
normal deniyorsan 1 seneye kadar bekletirim demişti doktorum, 1 senede tutabilir. Ama ne zaman yumurtladığını bilirsen ve bu tarihe göre denersen 3 ayda tedavi sonrası hasar kalıp kalmadığı anlaşılır demişti..

benim dış gebeliğimin üzerinden 7 ay geçti, 3ü korunmayla geçtiği için ve 4. ayda rahim fikmi çektirdiğim için geçtiğimiz ekim ayında, dış gebelik sonrası 2. denememizdi.
zaman o kadar çabuk geçiyor ki :/ eğer ocak ayına kadar olumlu bir gelişme olmazsa tüp bebek tedavisine başlayacağım.

X