selam arkadaşlarım öncelikle bu konuyu açıp buraya yorum yapan tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun
bana çene kemiği erimesi teşhişi kondu nette araştırmalarım ve birçok dr ile görüşmemde 4 seansta diş ve dişetlerimin temizleneceği söylendi ve tabi bende bi korku oluştu taki buradaki yorumları okuyana kadar
iştahımın kaçmasına gece uykularımın kaçmasına neden olan diştaşı ve dişeti temizliğimi 2 gün önce yaptırdım ve o kadar kolay olduki anlatamam ve tek seansta
sizlere tavsiyem diştaşlarınızı temizletin kanamaları ciddiye alın ve sakın ola korkmayınnnnn
tedavi bitince bumuymuş diyorsunuz
allah hepinize şifa versin
Merhaba kizlar
Yurtdisinda Dental Hygienist'lik yapiyorum dis eti hastaliklari ile ilgili sorulariniz olursa seve seve cevaplarim..
kızlar yazmışsınızda daha yeni gördüm kusura bakmayın dişetini kestirecek arkadaşlar varsa kısaca anlatayım bende bişey dinlemeden hemen oturdum koltuğa iğneyle uyuşturdu doktor biraz içi kalkıyor insanın ama bişey hissetmedim operasyondan sonrada bir iki gün hafif sızlama gibi ağrılarım oldu 4 hafta kadar iyileşmesini bekledim çok korkulacak bişey değil emin olun benim lazerlede olmadı hem makasla oldu öyle olduğu halde bişey hissetmedim bir hafta sonra falanda dikişler alındı yine bişey hissetmedim.korkmanıza gerek yok gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.benim tek sıkıntım açıkçası o yeşil erik zamanında eriği yiyemedim yanarımda ona yanarım.allah kolaylık versin sizlerede dediğim tamamen doğrudur hiçbirşey hissedilmiyor sadece biraz sızlama oluyor operasyon sonrasında.
arkadaşlar benim dişlerim doğumdan sonra çok kötü oldular, dişetlerim çekilme yapmış ve cepler oluşmuş, dişlerimi tedavi ettirmezsem dökülebilirmiş, tabiki tedavi ettirmek isterim ama bana çıkarttıkları fatura 2000'i geçik , ama ondan sonrada tekrarlarmı bilemiyorum , lütfen benim gibi olanlar varsa yazsınlar ,bana yol göstersinler ,Allah Rızası için yazın,