Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar benim diş etimde morluklar yok... dişlerimi fırçalarkende kanamıyor.. kırmızılıkta yok.. dişlerimin üstü biraz beyaz gibi yani diş etim.. sanki nokta nokta delik var gibi... diş eti çekilmesimi oluyor ocaba bu.. yoksa normal mi.. herkesin ki mi öyle..
ben geçen yıl kestirdim diş etleirmi.ameliyat esnasında hiçbişi hissetmiyosun ama uyuşukluğun etkisi gidince biraz acı oluyo yani kesilmiş oldunu hissediyosun.ama sonuç çok güzel oluyo. artık diş etlerinde kanama ağız kokusu v.s. olmuyo.düşünme kestir derim
Benimde üst diş etlerim şişti. Ortasında da ip gibi öne sarkma oldu. Ben bizim burda yaşlı bir diş doktoruna gösterdim. Kendisi bana 60 gr gliserine 15-20 tendürdiyot damlat. bir de içine biraz limon sık sabah akşam diş etlerini bunla fırçala. hatta kanatmaya çalış pis kan dışarı aksın dedi. Şimdi bu diş doktoru 70 yaşına gelmiş. Kendi halinde mütevazi bir muayenesi olan biri. Babamın eskiden gittiği yermiş. babamın tavsiye üzerine gittim ama pek de güven vermedi. Dediğini yapayım mı yoksa daha büyük bir yere mi gideyim ? Ne varsa eskilerde var derler ama diş eti de çok hassas daha kötü bişey olmasın diye çok korkuyorum
Diştaşlarımı temzilettim,
dişetlerimde öle fazla bi kanama yada morarma yok,
ama dişlerimi her gün üstüste fırçalarsam üç gün sonra yara oluosenağlama
sırf bu yüzden her gün fırçalayamıyorum çünkü çok acıolar sonra
bilgisi olan var mı bu ne böle?imdaaaaaatduyun beni