ya arkadaşlar ilgin bişi sorucam size ben öle duydum daha doğrusu bu gülerken diş eti gözüküyoya o konuda bilgisi olan varmı ameliyatlar diş doktorları tamamen kaybedebiliyolarmış düşünmüyo değilim yani yerimseniben bilgisi olan varsa yazabilirmiiiiii
Slm kızlar bende bişey sormak istiyorum benim önden 6 dişim köprü protez 3 yıldır bir sorunum yoktu son 2 haftadır iltihap oluştu diş etimde doktorumu aradım ilaç verdi kullandım pek ii gelimedi sanırım sorun devam ediyo ne yapmalıyım zamansızlıktan doktora gidemiyorum
yaa bana biri bilgi versin ben yurtdisindayim burda sigorta disdoktora gitmeni herseyini ödüyor ama nisanlim türkiyede durumuda iyi sayilmaz ve kac aydan beri disetlerinden sorunu var disetleri cekilmis durumda altdisleri sallanmayada baslamis.nezamandan beri doktora git diyorum ama malum durumu iyi olmadigi icin gidemiyor.Dislerinden olacak diye cok üzülüyorum yardimci olmak istiyorum ama elimdende bisey gelmiyor(
yaa bana biri bilgi versin ben yurtdisindayim burda sigorta disdoktora gitmeni herseyini ödüyor ama nisanlim türkiyede durumuda iyi sayilmaz ve kac aydan beri disetlerinden sorunu var disetleri cekilmis durumda altdisleri sallanmayada baslamis.nezamandan beri doktora git diyorum ama malum durumu iyi olmadigi icin gidemiyor.Dislerinden olacak diye cok üzülüyorum yardimci olmak istiyorum ama elimdende bisey gelmiyor(
Selamlar..
Bende pazartesi günü dişetlerimdeki iltihaplanmadan ve kanamadan dolayı küretaj tedavisi oldum..Uyuşturulup yapılmasına rağmen inanılmaz gerildim..3 seansta yapılcak şuan sadece üst dişlerim bitti haftaya alt dişlerim için gidicem
Şuan dişlerimin arası yara görünümünde kan oturdu morardı berbat görünüyor umarım en kısa zamanda geçer..
Hepinize geçmişler olsun çok zor gerçekten..
Selamlar..
Bende pazartesi günü dişetlerimdeki iltihaplanmadan ve kanamadan dolayı küretaj tedavisi oldum..Uyuşturulup yapılmasına rağmen inanılmaz gerildim..3 seansta yapılcak şuan sadece üst dişlerim bitti haftaya alt dişlerim için gidicem
Şuan dişlerimin arası yara görünümünde kan oturdu morardı berbat görünüyor umarım en kısa zamanda geçer..
Hepinize geçmişler olsun çok zor gerçekten..
meraba duyguege, doktorun dişeti hastalıkları uzmanı mı? aynı sorun bende de var .yazdan beri korkumdan gidemiyorum. küretaj nasıl bi işlem,dişetlerin kesilip dikiliyo mu?.. doktorun kim.. ben hala karar veremedim de..
çok geçmiş olsuna.s.
cok ucuk rakamlar isteyebiliyorlarmış bu tedavi için sanırım ne kadara yaptırıyorsun sen? iyileşme ne kadar suruyor biraz bilgi verebilir misin?
Ben de merak ettim küretajı ?? Kaçtır gidiyorum ama hiç böyle bir işlemden bahsedilmedi bana CADIARZU . Sadece diş taşı varmış o temizlendi ve kaç aydır diş plağı verip gönderiyorlar...
Yaramadı o da...
Kanama yok ama iltihap için birşey yapılmıyor nedense