- 22 Kasım 2008
- 245
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bir sorum var size. diş etimde diş taşından oluşan çekilme var. sık sık temizlettiriyorum ama yine şişti. günde 4 5 kere fırçala dedi doktorum ama geçmiyo bir türlü. bu çekilmeyi ameliyat dışında iyiliştirecek bir ilaç varmı?
canlarım hepinizin başına gelen benımde başıma geldi diş eti rahatsızlığı ameliyat dediler olmam dedim damaklarımı hergün diş fırçasıyla fırçalmaya başladım ardından bizim burada papatyalar açar mayıs papatyası denir onlardan topladım bir avuç kadar (istege kadar toplayabilirsiniz)ONLARI EVDE KURUTTUM ana naylon kapta kurutmayın gazete veya camda güneştede kurumıcak ev ortamında gölgede onları aldım demledim onun suyunu hem içtim hemde haftada bir kere olma üzere suyunu bir bardağa boşaltıp diş fırçamı batırım damaklarıma sürdüm masaj yaparam suan süperüm doktorume gittiğimde nasıl geçti bunlar dedi ? dumur oldu :1closedeyes:
ipek sana tavsiyem signal integral white kullan. yalnız signalin diğer diş macunları olmuyor. sadece o marka... günde 2-3 kere
BEN BU SORUNU DİŞLERİMİ ÇOK FIRÇALAYARAK AŞTIM
GÜNDE 20/30KEZ FIRÇALADIMa.s.a.s.a.s.
Diş etimi kestirecem.Acı oluyormu??Sonrasınıda merak ediyorum tabiii