merhaba
ben 6 ayda bir discime kontrole gidiyorum en son 3 ay önce falan gitmistim ve hersey yolunda dislerin cok saglikli hic bir sorun yok demisti
fakat 3 gün önce ön disimin sizlamasiyla acil tekrar discime gittim röntgen cekemedi ilac veremedi 31 haftalik hamileyim
dislerimi tekrar kontrol etti hic bir cürük yok
dün tekrar agriyinca tekrar gitmek zorunda kaldim ön üc disimin oldugu bölgede dis etim iltihaplanmis ,hamilelikte gingivit daha cok ortaya cikabiliyormus
biseyler icemiyorum ictigim an agri basliyor ilik su icebiliyorum ,esime dün pipet aldirttim pipet yardimiyla su icebiliyorum simdi ... doktorum papatya cayini yaptiktan sonra pamugu bandirip dis etinin üstüne koy o biraz yardimci olur dedi
yumusak dis fircasiyla devamli fircaliyorum agrisada kanasada ihmal etmiyorum
asil sorum dün annem bana tuzlu su ile kargara yap dedi :1shok: bu dis etine daha cok zarar vermezmi yani bende normalde dislerimi fircaladiktan sonra tuzla tekrar fircaliyorum ama simdi iltihapliyken nekadar dogru bilmiyorum ,bence daha cok dis etime zarar vericek bu tuzlu su ...
sizin doktorlariniz tuzlu suyu önermiymisydi arkadaslar ??
yardimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkür ederim a.s.
merhaba cok geçmiş olsun hamıleler ıcın ozel ağız bakım seti olarak bıotene markası onerılıyor gargara macun kullanırsan bence cok etkılı olur tamamen doğal enzımlerden uretılıyor.turkıyede olsaydın eczane yada dental marketlerde bulurdun ama almanyada nerede var acıkcası bılmıyorum google bıotene yaz ıstersen ...