- 27 Mayıs 2010
- 303
- 105
-
- Konu Sahibi turkuazzzzz
Iyi geceler kızlar disimde kırık vardı hava alıyordu korkudan bir türlü doktora gidemedim sonra o disim iyice paramparça oldu ve kökü kaldı sadece cürüdü. Dün bir baktım disimin yanında adeta sivilceye benzeyen bişey çıkmış bir dokundum iltihap patladı.bu gün baktım yine aynısı çıkmış. Ya ben çok korkuyorum disciden aranızda benim gibi olup korkusunu yenen var mi
Bennnnnnnnnnnnnnnn....kendine bir cimcik at......hissettin mi? Disini cektirirken bu kadarbile hissetmiyeceksin.Iyi geceler kızlar disimde kırık vardı hava alıyordu korkudan bir türlü doktora gidemedim sonra o disim iyice paramparça oldu ve kökü kaldı sadece cürüdü. Dün bir baktım disimin yanında adeta sivilceye benzeyen bişey çıkmış bir dokundum iltihap patladı.bu gün baktım yine aynısı çıkmış. Ya ben çok korkuyorum disciden aranızda benim gibi olup korkusunu yenen var mi
Benim de dişim kırıldı, çürük kırıyor. Kökü varsa dolgu yaparlar. Ben yaptirdım memnunum. Zaten uyusturuyolar dişinu acımıycak. Bu arada hamilesiniz sanirim doktora belirtin bunuIyi geceler kızlar disimde kırık vardı hava alıyordu korkudan bir türlü doktora gidemedim sonra o disim iyice paramparça oldu ve kökü kaldı sadece cürüdü. Dün bir baktım disimin yanında adeta sivilceye benzeyen bişey çıkmış bir dokundum iltihap patladı.bu gün baktım yine aynısı çıkmış. Ya ben çok korkuyorum disciden aranızda benim gibi olup korkusunu yenen var mi
Hım doktora söylersin emzirdiğini ona göre ya ilaç verir ama çekmesi de riskli .çok kötüyse emzirme ilaç bitimine kadar mama ver zarar görmez .îğne korkunuz varsa da çok acımıyor da bazı özel doktorlarda spreyi var ...5 aylık kızım var emziriyorum
Iltahap kapana kadar beklemekle iyi etmemissin...zamaninda.gitseydin belki dolguyla disi kurtarirlardi cekilmezdi ne guzel... Dis cektirme konusunda neden korktugunu anlamadim...aci duyacagini dusunup acidan mi korkuyorsun..? Daha once dis cektirdin mi bilmiyorum ama korktugun aciysa canin acimiyor zaten :)) sifir aci...sadece dise morfin vurulurken bocek isirigi kadar ignenin acisi oluyor...hissetmiyorsun bile...yirmi dakkaya kalmadan agzinin o tarafi komple uyusuyor sifir his...sonra doktor agzinin icinde insaata basliyor resmen :) ama sen disaridan izleyen bir yabancidan farksiz oluyorsun....doktor agzina pense gibi birsey sokyyor disini onunla tutup saga sola oynatiyor tak diye cekip aliyor sende oyyyylee izliyon...ne bir aci ne bir sizi zerre his yok...bitti gittiiiii...bu kadar basit... :))Iyi geceler kızlar disimde kırık vardı hava alıyordu korkudan bir türlü doktora gidemedim sonra o disim iyice paramparça oldu ve kökü kaldı sadece cürüdü. Dün bir baktım disimin yanında adeta sivilceye benzeyen bişey çıkmış bir dokundum iltihap patladı.bu gün baktım yine aynısı çıkmış. Ya ben çok korkuyorum disciden aranızda benim gibi olup korkusunu yenen var mi
Ayyy o Neymis oyle Adam gibi uyusturamamis mi... Bayan diye genellemeyelim aslinda..benim disimi bayan doktor cekti cok sorunsuz yapti..dolgu mu yine bayan bir doktor yapti o da cok iyiydi...yine de hastanelerden nefret ediyorum..kimi iğneden korkuyor çektirmekten korkmuyor.bende iğneden hiç korkmuyorum çektirmekten korkuyorum.kadın doktora denk geldim acıyor dediğim halde yapıştı çekti dişimi.ağlayarak çıktım odadan.şimdide diğer dişlerimi çektirmeye korkuyorum.
ben 20lik dişimi çektirmiştim.uyuşturucu iğne sayesinde çok acı hissetmedim ama dişin kökü çok sağlammış zor çıkmıştı.doktor bacağını koltuğa koyup destek almıştı dişi asılırken ödüm patlamıştı çatur çutur sesler gelmişti dişimdenbu kadar zor çekilmesine rağmen çektirdikten sonra hiç ağrım olmadı şişlikte olmadı.rahatladım çünkü 20lik dişim çıkamadığı için sürekli iltihaplanıyordu.çektirdim kurtuldum.korkma anlık bişey o korku,sonrasında çok rahatlayacaksın.
Suan allah inandirsin kalbim carpmaya basladi kanim cekildi bayilmak uzereyim ellerim buuuuuuuzzzzz gibiiiii. Bende cok korkuyorum ve disciye gitmem gerek.. cocukken disim cekilmisti veee cok ama cok acimisti o gunden sonra fobi olustu gidemiyorumIltahap kapana kadar beklemekle iyi etmemissin...zamaninda.gitseydin belki dolguyla disi kurtarirlardi cekilmezdi ne guzel... Dis cektirme konusunda neden korktugunu anlamadim...aci duyacagini dusunup acidan mi korkuyorsun..? Daha once dis cektirdin mi bilmiyorum ama korktugun aciysa canin acimiyor zaten :)) sifir aci...sadece dise morfin vurulurken bocek isirigi kadar ignenin acisi oluyor...hissetmiyorsun bile...yirmi dakkaya kalmadan agzinin o tarafi komple uyusuyor sifir his...sonra doktor agzinin icinde insaata basliyor resmen :) ama sen disaridan izleyen bir yabancidan farksiz oluyorsun....doktor agzina pense gibi birsey sokyyor disini onunla tutup saga sola oynatiyor tak diye cekip aliyor sende oyyyylee izliyon...ne bir aci ne bir sizi zerre his yok...bitti gittiiiii...bu kadar basit... :))
Sonra eve gidiyorsun sicak soguk gidalardan bi sure uzak duruyorsun..morfinin etkisi gecince az b sizliyor..belki o gece biraz zonkluyor...sinra.o da.geciyor...
Yani korkcak bir sey.yokkkk :))
Cnm cektirdin mi ? Acidi miiiIyi geceler kızlar disimde kırık vardı hava alıyordu korkudan bir türlü doktora gidemedim sonra o disim iyice paramparça oldu ve kökü kaldı sadece cürüdü. Dün bir baktım disimin yanında adeta sivilceye benzeyen bişey çıkmış bir dokundum iltihap patladı.bu gün baktım yine aynısı çıkmış. Ya ben çok korkuyorum disciden aranızda benim gibi olup korkusunu yenen var mi