Ablacigik cok tesekkur ederim epey bir moral verdiniz.. Dun o morallae arkadasa whatsapptan yazdim kuzeni vardi dis doktoruydu.. Sansima adamla playsl station oynuyorlarmis gel cafeye geciyoruz dedi bende sabredemedik aksamin 21:30 da gittim cafeye dr. Hastamis kim dedi bende elimi kaldirdim.bakayim disine dedi gosterdim kanal tedavisi ve sonrs dolgu olur ded yarina yanima gel dedi (bugun icin ) Az da olsa icim rahatladi.. Eve geldim yataga girdim allahimmm beyniki kemiriyorum. Disimi gordugunde pek aydinlik degildir ya yarin gittigimde yok bu dis cekilmelik derse diye neler dusundum. Gozume uyku girmedi sabaha kadar gozlerim acik disim hafiften zongluyor. Dikkatimi cekti gece 2 gibi okunca agri kesildi boyle disim uyusmus gibi hissettim. Sonradan sabaha karsi uyuyakalmisim suan uyandim kii asiri bir mide bulantisi basladi
sebebini anladim dun aksam kafaya cok taktim ve bugunde doktora gidecegim stress mideme vurdu kalbimin ritmi degisti..
saat 12 yada 1 gibi giderde gosteririm disimi. İnsallah cekim demez
buyuk ihtimal iltihaplidir ilac verir haftaya gel der. Haftayada ins 25inde ankaraya gidecegim.anca 1nisan gibi donerim off ne olacak hiiic bilmiyorum
mayistada nisanim var ins. o zamana kadae halledilir. haber ederim abla.. İnsallah disim komple halledildiginde aaaaa hiiiic aci hissetmedim keske bu zamana kadar beklemeseydim derim ahh ahh :)