- 15 Nisan 2014
- 109
- 80
-
- Konu Sahibi turkuazzzzz
var......... dur anlatıcam ............Iyi geceler kızlar disimde kırık vardı hava alıyordu korkudan bir türlü doktora gidemedim sonra o disim iyice paramparça oldu ve kökü kaldı sadece cürüdü. Dün bir baktım disimin yanında adeta sivilceye benzeyen bişey çıkmış bir dokundum iltihap patladı.bu gün baktım yine aynısı çıkmış. Ya ben çok korkuyorum disciden aranızda benim gibi olup korkusunu yenen var mi
yok böyle bir korku, her turlu amelıyat operasyona razıyım ama diş ve dişe iğne sözkonusu olunca kendımden gecıyordum :) ...(benım korkum dişe vurulan iğne)
sonra dr.umla konusunca anladı durumumu, bayılacak gıbıydım, nasıl o ıgne vuruldu anlamadım, bıraz sprey ile uyuşturuyor, ıgneyı vuruyor, uyuşan yerden bır daha ılac sıkıyor, ınan hıc anlamadım...
ve suan ıkıncı dıs kaplamalarımı kullanıyorum o kadar anlamadım yanı....bu konuda önceden dr. ile konuşmak cok onemlı, yoksa ben mumkun degıl eskı kaplamaları sokturup yenısını taktıramazdım.....
Iltihaplı ise önce antibiyotik ilaç verir kullanırsın sonra çeker.iltihaplı iken asla çektirmeyin doktr çekse de izin vermeyin .korkma derin nefes al ver .gerisini doktora bırak uyuşturuyor zaten duymazsın uyuşturucu iğne biraz rahatsız ediyor o kadr .geçmiş olsun ...
Böyle örnekler görünce içim rahatliyor biraz ama sonra yine başlıyorum korkmaya Güzel bir doktor arastircam sizlerinde bana onerebilecegi bir yer var mi? Istanbuldayim. Ssk doktorlarından korkuyorum
Ahh benim kaprisimi çekecek bir doktor lazım sanırım geçen halam dişini çektirdi doktor çok suratsiz falan dedi sorularına bile cvp vermemiş. Bende böylesine dusmekten korkuyorum baya bi araştırmaya girmem lazım artık o dişçi senin bu dişçi benim gezerim desteginiz için teşekkürler
Ahh benim kaprisimi çekecek bir doktor lazım sanırım geçen halam dişini çektirdi doktor çok suratsiz falan dedi sorularına bile cvp vermemiş. Bende böylesine dusmekten korkuyorum baya bi araştırmaya girmem lazım artık o dişçi senin bu dişçi benim gezerim desteginiz için teşekkürler