• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş beyazlatıcı bant?...

Eczanelerde satılmıyor. Amerikada satıldığı için ordan getiren birinden almanız lazım. İsim yazamıyorum reklam olmasın diye online alışveriş sitesinden aldım sanırım hangisi olduğunu anlamışsınızdır.

Genie86 tatlım ben dişlerimin resmini koyuyorum ... bi bakar mısın tatlım sence benim dişlerimin beyazlığı nasıl :1: yani sence bunu daha beyaz yapabilir miyim? :44:

$Fotograf0715.jpg $Fotograf0721.jpg

ben white smile almıştım hiç bir işe yaramadı bende.birde ön dişlerde kaplama veya takma bir dişiniz varsa zaten ürün talimatında da belirtiyor onları beyazlatmıyor.bende işe yaramadı.almayın boşuna.diş doktoruna gidip yaptırmak en iyisi diye düşünüyorum.

dişleriniz porselen gibi duruyor varmı porselenlik durum bundan daha fazla beyazlamaz ayrıca çok parlak duruyor

yok hayatım dişlerim tamamen doğal hatta ağzımda dolgu bile yoktur :1: dişlerimi o kadar küçük yaştan beri fırçalıyorum ki hiç çürüğüm olmadı :1:
ay çok mutlu oldum demek beyaz ve çok parlak :54:
ben istiyorum ki dişlerim ulaşabileceği en son beyazlık noktasına ulaşsın ve şuan ki beyazlığı için sadece diş fırçası ve diş macunu kullandım :44: o yüzden dedim acaba kimyasal şeyler yaparak daha beyazına ulaşabilir miyim :1:
:92: :74:

yok hayatım dişlerim tamamen doğal hatta ağzımda dolgu bile yoktur :1: dişlerimi o kadar küçük yaştan beri fırçalıyorum ki hiç çürüğüm olmadı :1:
ay çok mutlu oldum demek beyaz ve çok parlak :54:
ben istiyorum ki dişlerim ulaşabileceği en son beyazlık noktasına ulaşsın ve şuan ki beyazlığı için sadece diş fırçası ve diş macunu kullandım :44: o yüzden dedim acaba kimyasal şeyler yaparak daha beyazına ulaşabilir miyim :1:
:92: :74:

yaaa ama alt dişlerinin rengi daha koyu bence onları beyazlat

merhaba bende uzun zamandır diş beyazlatmayla alakalı şeyler araştırıyordum. daha sonra heryerde gördüğüm bir ürünü merak ettim kullananayım dedim. :26:
Mavi bir aparatı var şırıngası varn. silikon bir ağızlığı var şırınganın içindeki jel ilacı içine surup üst ve alt dişlernize geçiriyorsunu daha snra mavi ışık aparatıyla dişlerinize tutuyorsunuz falan filan. düzzenli diş fırçaladığımdan bir etkisi oldu mu olmadı mı. çok fazla olmadı. ama onu kullanmak illet birşey. afedersiniz onu agzınızda tutucaksınız diye salyalarınız akıyor. o jel denilen şeyin tadı iğrençler ötesi ve birkaç kez yakıcı etkisi oldu. mantıken söyle düşündüm oriel oksiden vs bunlar beyazlatıcı şeyler ve o jelin içinde de o maddelerin düşük dozlusunu yapmış olsalar neden diş etlerimi eritmesin ki?? :19: ayrıca silikon ağzını ağrıtıyor. yani bir sürü abuk subukluk. birde bunu hergün yarım saat yapacaksınız. hee yaparım tabi nolcak ki yarım saat deniyor başta ama gerçekten çekilicek dert değil. :53: insan kendinden iğreniyor yahu.:25: o yüzden en iyisi heryere mini paralar verip çesitli yöyntemler denemek yerine bir diş hekiminde profesyonel şekilde yapılmalı. he o kadar zahmete gerek yok normal bir görüntü olsun derseniz dişimi fırçaladıktan sonra fırçayı tuza yada karbonata bastırıp son rötuş yapıyorum :)) bitti gittii.... :34:

Genie86 tatlım ben dişlerimin resmini koyuyorum ... bi bakar mısın tatlım sence benim dişlerimin beyazlığı nasıl :1: yani sence bunu daha beyaz yapabilir miyim? :44:

Eki Görüntüle 242061 Eki Görüntüle 242062
.

Canim dislerin harika gorunuyor ve inanilmaz beyaz ve saglikli. Benim fikrimi sormussun sakin kafani karistirma kimseyi de dinleme bence ve dislerine sakin kimyasal bulastirma cunku senin zaten dogal haliymis ve bugune kadar curugun bile olmamis. Sakin elleme ya da elletme derim ben tabiki son karar senin ama zaten hollywood yildizlari gibi gulusun var. Masallah diyorum.

G Genie86 benim dişlerimin doğal rengi sarı sigaradan falan değil yani ne kadar fırçalasamda beyazlamıyor bende almayı düşünüyorum bu dediğin üründen ama sence bende işe yarar mı? Doğal rengide açabiliyor mu yoksa sigara lekelerini falan mı beyazlatıyor sadece?

bende plus white 5 dakikada beyazlatma sistemi diye bi beyazlatıcı duydum kullananlar çok memnun düzenli kullanınca iki haftaya aşırı fark oluyomuş almayı düşünüyorum ama daha eczanelere sormadım çoğu insan eczanelerden almış youtube a felanda baktım kullananların çoğu yabancı bide dişleri inci gibi aynı ünlülerin ki gibi

Back