• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş beyazlatıcı bant?...

merhaba arkadaşlar...2 gün önce diş taşlarımı temizletmeye gittim...doktora dişlerimi beyazlatmak için neler yapılabilecğeini sordum...bana CREST kullanmamı tavsiye etti....interneten sipariş edebiliyormuşuz...ben henüz araştırmadım...vaktim olmadı....araştırıp bu ay almayı düşünüyorum....maaşı alınca ...sanırım pahalı bir ürünmüş....alıp deneyimlerimi sizlerle paylaşırım arkadaşlar...bu ürünü kullanan varsa yorumlarını bekliyorum...

acura diş beyazlatma cihazını kullanan var mı peki? ürün kendi sitesinde 90 lira, hepsiburada, topshop gibi sitelerde 40 lira falan :uhm: gittigidiyorda daha da ucuz

acura diş beyazlatma cihazını kullanan var mı peki? ürün kendi sitesinde 90 lira, hepsiburada, topshop gibi sitelerde 40 lira falan :uhm: gittigidiyorda daha da ucuz

mafoldumben bnde kullnmak sitiyorum ne yaptıysam dişlermin rnekleri açılmadı
acura yı duyduo doğru gitti gidiyorda daha ucuz kullnıpta memnun kalmayan veya memnun olan varsa tezden bi cvp lütfen... kaydirigubbakcemile

mafoldumben bnde kullnmak sitiyorum ne yaptıysam dişlermin rnekleri açılmadı
acura yı duyduo doğru gitti gidiyorda daha ucuz kullnıpta memnun kalmayan veya memnun olan varsa tezden bi cvp lütfen... kaydirigubbakcemile

arkadaşlar ben acurayı kullandım hiç mi hiç işe yaramıo lütfen kanmayın bi gram renk deişimi olmadı dişlerimde:çok üzgünüm:

işe yaramadımı iade edebiliyordun bazı satıcılar öyle yazmıs
bende güvenemedim led ısıgı falan yazıyor zararlı olabilir

merhaba arkadaşlar...2 gün önce diş taşlarımı temizletmeye gittim...doktora dişlerimi beyazlatmak için neler yapılabilecğeini sordum...bana CREST kullanmamı tavsiye etti....interneten sipariş edebiliyormuşuz...ben henüz araştırmadım...vaktim olmadı....araştırıp bu ay almayı düşünüyorum....maaşı alınca ...sanırım pahalı bir ürünmüş....alıp deneyimlerimi sizlerle paylaşırım arkadaşlar...bu ürünü kullanan varsa yorumlarını bekliyorum...

CREST WHİTESTRİPS DİŞ BEYAZLATMA DİŞ BEYAZLATICI AlcamSatcam.com 527874
bu ürün benim aklıma yattıı.kullanan varmı caba??
gitti gidiyorda 29tl başka sitelerde 119 tll
gittigidiyor niye bu kadar ucuz yaa.bilen varmı

bu fiyat farkları cok kafa karıstırıcı gercekten.Crest ve plus+white ı arastrcam .kullananlar varsa cok daha iyi olurdu .bişe ogrenrsem haber veririm

Beyazlatıcıların en çok reklamı olandan aldım.3 kere kullandım kullanım sonrası dişlerimde sızlamalar başladı.Uzun bir süre de devam etti.Sızlamayı önleyici diş macununu kullanarak bu sorunumda geçti.Beyazlatma olayına gelince.Dişlerimin arka kısmında ve önlerde çok az sararma olmuştu.Bu beyazlatıcıyı kullandıktan sonra öyle bembeyaz dişlere sahip olunmuyor malesef.Etkili olduğu şey şu..dişlerin alt kısımlarında sigaradan dolayı sararma varsa onları yumuşatıyor.Kurdan ile bu sarı kısımları temizleyim dedim gerçektende yumaşağıdı için mi ne temizlendi.Bu da yanlış bir yöntem tabi diş etlerine zararlı.Bile bile çıksınlar diye mecburen denedim.sözün kısası öyle tv de görüldüğü gibi asla değil.Bunu tek ben değil birçok arkadaşımda kullandı onlarda da etkili olmadı.Denemek size kalmış belki sizde dişlerinizde sızlamaya neden olmaz..

Arkadaşlar ben bugün üye oldum. Siteyi de hala tam çözemedim. Yıllardır takip ediyorum ama üye olmamıştım. Burdan çok faydalı bilgiler edindim. Bende bilgilerimi paylaşmak istedim. Bir kaç dişçiyle ve kendi dişçimle konuşmamın sonucu en iyi diş beyazlatma ürününün Crest 3D White Whitestrips Professional Effects olduğunu öğrendim. Bu ürünün eski versiyonlarını yıllar önce kullanmıştım. Çok işe yaramıştı. Şimdi yeni spariş verdim yarın gelecek ve fotoğraf yükleme olayını çözersem size dişlerimin ilk halini ve gün gün halini çekip yükleyeceğim. Sorusu olan olursa elimden geldiğinde aydınlatmak için burdayım bu ürünü daha önce kullanan biri olarak. Hepinize sağlıklı güzel gülüşler dilerim.

arkadaşım ne oldu,ürünü kullandın mı.memnun olup olmadığını yazarsan sevinirim.
ben de bu günlerde bu konuyu araştırıyorum.piyasada öyle çok ürün var ki,hangisi
güvenilir,hangisi değil şaşırdım kaldım.birde fiyat aralıkları çok farklı.sen kullanıp dişlerinin resmini ekleyebilirsen çok aydınlatıcı olur.

arkadaşım ne oldu,ürünü kullandın mı.memnun olup olmadığını yazarsan sevinirim.
ben de bu günlerde bu konuyu araştırıyorum.piyasada öyle çok ürün var ki,hangisi
güvenilir,hangisi değil şaşırdım kaldım.birde fiyat aralıkları çok farklı.sen kullanıp dişlerinin resmini ekleyebilirsen çok aydınlatıcı olur.

Merhaba. Bayadır yazamıyorum çünkü 2.5 haftadır ağır hastayım. Önce boğazlardan ciddi sıkıntım oldu sonra da zatüre oldum. Ürünü kullandım bitti ben çok memnun kaldım. Dişlerim çok sarıydı baya rengi açıldı zaten 3.günden itibaren değişi görebiliyorsunuz. Çok ciddi araştırmalar yaptım dişlerime önem verdiği için ne zararlı ne değil gibi ve bu ürün en iyisi gerçekten bana güvenin en azından sağlık açısından. 150tlye yakın ürün ancak değer ben az bile diyorum parası olmayan biri olarak. Diş bu unutmalyalım. Hiç 40tl lik ürünlerin zararsız olduğuna gerçekten mantığınız yatıyor mu? Neyse dediğim gibi ben memnun kaldım. Fotoğrafları da iyileşir iyileşmez yükleyeceğim ilk halini çekmiştim ancak yeni halini çekemedim yataktan kalkıp enerjimi topladığım an fotoğrafları da koyacağım merak etmeyin.

İlk çektiğim fotoğraflarım sanırım çok yakından çektim diye flu olmuş ama yinede ciddi farkı görebilirsiniz. $DSC03107 (800x600).jpg $DSC03109 (800x600).jpg Bunlar öncesi fotoğraflarım. Ciddi anlamda sarı ve renk bozuklukları farklılıkları var. b2 ya da c1 falandı muhtemelen sigaranın etkisi büyük oldu. Bu 3. günde gözle görülür şekilde beyazlayan dişlerimin fotoğrafı $DSC03108 (800x600).jpg Bu en son gördüğünüz fotoğrafım ise (dişçiye sordum) a2 olmuş olan beyaz dişlerim en beyaz dişler de a1 zaten. Ciddi anlamda dişlerim sağlıklı bir şekilde beyazladı 20 günde. $DSC03189 (800x600).jpg Umarım faydalı olabilmişimdir. Kullandığım ürünü yazmıştım önceki mesajlarımda ama tekrar yazıyorum okuyamayanlar için. Çok araştırdım en iyi ürün dünyadaki buymuş. En sağlıklı olanı fda onaylı. Sakın 20-40tl verip dişlerinizin zarar görmesine izin vermeyin. Benim kullandığım ürünü dişçilerin beyazlatmasını içeriyor araştırırsanız en iyisinin bu olduğunu sizde görürsünüz. Ürünüm Crest 3D White Whitestrips Professional Effects Bu markanın başka beyazlatma ürünleride var ama onlar eski benim kullandığım professional effects en yenisi en iyisi merak edenlere 140tlye aldım ve gördüğünüz gibi değdi. Pahalı demeyin diş sağlığı bu. Nerden aldığımız yazamıyorum burdan sanırım izin yoktur reklam olmasın diye ama netten aldım en popüler alışveriş sitesinden. Özelden söyleyebiliyorsam merak edenlere yazarım ama googlea yazarsanız eminim bulursunuz. Bu arada yorumlarınız bekliyorum :)

Son düzenleme:
çok güzel olmuş şimdi yeni bir diş beyazlatıcı çıkmış bu gün tesadüf eseri rastgeldim ismi spraywhite 90 eczanelerde dahil satılıyor fiyatı 89 tl
kendi sitesinde 14.90 dolar diyor spreyi dişlerinize sıkıp çalkalıyorsunuz birde tozu var videosu var izleyebilirsiniz 90 sn yede 7 ton beyazlı diyor
ne düşünürsünüz acaba bu dahamı iyidir
birde beyazlatıcı alırken dikkat etmek gerekiyor bazı kişilerin mesela tek bir dişi sarı olur çünkü o ölü diştir ölü dişi devital beyazlatma dışında başka beyazlatıcı beyazlatmaz birtane site var diş üzerine ürünler satan klinik ürünler burada diş beyazlatıcılar var ev tipi ofis tipi devital beyazlatma vs acaba burdanmı bir beyazlatıcı alsam bu sprey olanımı alsam kullanan varmıdır hiç

Son düzenleme:
Ben bunları kullanan var mıdır bilmiyorum kendim de duymadım ancak kendi kullandığım ürün her yerde yazıyor yabancı forumlar dahil en güvenilir olanı diye. Spraye gelince bence en çok dikkat etmen gereken özellik diş beyazlatıcıda hızlı beyazlatmaması içerisindeki maddelerden dolayı çok ciddi dişlerine zarar vereceğini düşünüyorum kısa sürede beyazlığın.Benim oyüzden 20 gün sürdü. Dediğim gibi kararını sen vereceksin tabiki ama ben bilgilerimi aktarmaya çalışıyorum sadece. Bu arada söylemeden yine geçemiycem kendi sitelerinde ki fiyatı da çok ucuz geldi bana 14$. Daha önceki yazımda da yazmıştım diş beyazlatıyorsunuz şaka değil ucuz ürünler sakın almayın diye. Umarım başka yazacak yardımcı olacak birileri de çıkar sana. Güzel gülüşler diliyorum.

Genie86 dişlerinin son halini çok beğendim ama benim dişlerim normalde senin en son resmindekinden daha beyaz aşırı beyaz aslında ama ben daha da beyaz olsun istiyorum.
hani ünlülerin resimlerinde dişleri böyle elmas gibi parlıyor ya ondan istiyorum :1::1::1: ama sanırım benim istediğim bunlarla olmaz lazerle yapmak gerek sanırım :26:
bu aralarda aşırı fukarayım :5:

Benim zaten dişerim a2 en son resimde gördüğün hali yani. sende benimki seninkinden de beyaz diyorsun bu da demektir ki a1 dişlerin ve a1 dişlerin daha beyazı zaten yok.en beyaz renk a1 lazerde yaptırsan evde de denesen daha fazla beyazlamaz yani. a1 olan dişin daha neyini beyazlatmak istiyorsun anlamadım madem bembeyaz?

Benim zaten dişerim a2 en son resimde gördüğün hali yani. sende benimki seninkinden de beyaz diyorsun bu da demektir ki a1 dişlerin ve a1 dişlerin daha beyazı zaten yok.en beyaz renk a1 lazerde yaptırsan evde de denesen daha fazla beyazlamaz yani. a1 olan dişin daha neyini beyazlatmak istiyorsun anlamadım madem bembeyaz?

haklısın canım bu durumda benim ki a1 oluyor ... ya bilmiyorum hiç dikkatini çekti mi ünlüler hep sigara kafein falan tüketiyor dişlerinin sararması lazım ama galalrda bir fotoğraf çektiriyorlar ohaaa dişleri öyle birparlıyor ki benim hiç bir resimde öyle olmuyor bak sana resim göstereyim tatlımda demek istediğimi anla ...

mesela kris kendisi tam bir sigara canavarı ama şu dişlere bak

$sundance_runaways_portrait-00071.jpg

bak bu emma tabi o sigara kullanmıyor

$11015022.jpg

benim dişlerim normalde bu kadar beyaz ama hiç bir resimde böyle gözükmüyor... sonuçta bu resimler uzaktan çekilmiş ve flaş yok ... şöyle bir şey duymuştum bir kalem varmış bütün ünlüler o kalemden kullanıyormuş .... dişin ne kadar kötü olursa olsun o kalemi sürünce fotoğraflarda dişlerin bembeyaz gözüküyormuş, parlıyormuş ... hiç böyle bir şey duydunuz mu kızlar :26:

Back