- Konu Sahibi izabel_007
plus white gecen güğn eczanede gördük eşimle almayı düşünüyoruz kullanan varmı?
35 tl idi....
35 tl idi....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acura diş beyazlatma cihazını kullanan var mı peki? ürün kendi sitesinde 90 lira, hepsiburada, topshop gibi sitelerde 40 lira falan :uhm: gittigidiyorda daha da ucuz
mafoldumben bnde kullnmak sitiyorum ne yaptıysam dişlermin rnekleri açılmadı
acura yı duyduo doğru gitti gidiyorda daha ucuz kullnıpta memnun kalmayan veya memnun olan varsa tezden bi cvp lütfen... kaydirigubbakcemile
merhaba arkadaşlar...2 gün önce diş taşlarımı temizletmeye gittim...doktora dişlerimi beyazlatmak için neler yapılabilecğeini sordum...bana CREST kullanmamı tavsiye etti....interneten sipariş edebiliyormuşuz...ben henüz araştırmadım...vaktim olmadı....araştırıp bu ay almayı düşünüyorum....maaşı alınca ...sanırım pahalı bir ürünmüş....alıp deneyimlerimi sizlerle paylaşırım arkadaşlar...bu ürünü kullanan varsa yorumlarını bekliyorum...
arkadaşım ne oldu,ürünü kullandın mı.memnun olup olmadığını yazarsan sevinirim.
ben de bu günlerde bu konuyu araştırıyorum.piyasada öyle çok ürün var ki,hangisi
güvenilir,hangisi değil şaşırdım kaldım.birde fiyat aralıkları çok farklı.sen kullanıp dişlerinin resmini ekleyebilirsen çok aydınlatıcı olur.
Benim zaten dişerim a2 en son resimde gördüğün hali yani. sende benimki seninkinden de beyaz diyorsun bu da demektir ki a1 dişlerin ve a1 dişlerin daha beyazı zaten yok.en beyaz renk a1 lazerde yaptırsan evde de denesen daha fazla beyazlamaz yani. a1 olan dişin daha neyini beyazlatmak istiyorsun anlamadım madem bembeyaz?