Diş bakımı, Diş Macunları, Diş fırçaları, Paylaşım ve Yorumları

merhaba sana yardımcı olabilirmiyim bilmem ama ben ipana beyaz koruma kullanıyorum gerçekten süper beyaz dişlerim var tavsiye ederim:lepi:

ya arkadaşlar allah aşkına şu blanx i nerden aldınız:1shok: ankarada sormadığım eczane klamdı yaaa:1no2: amway alayım dedim onuda bulamdım satan birini. ya millet izmirde for you dan alıymuş. ankarada yok senağlama ankarada olupta alan var mı ne olur. benim dişlerim beyaz ama öyle bembeyaz olsun istiyorum. sigara kahve kullanmam ama taktım bikere almazsam çatlıcam:asigim: paradontax mı ne ondan aldım nerdeyse istifra ediyordum iğrenççççççççç bi tadı var. SUPERİM nerden aldım kuzum

Son düzenleme:
bıdığım ben izmir den eczaneden aldım ama dediğin gibi for you da da gördüm..
eczanelerin genelinde var aslında..
ama blanx ın tadı da kötü onu söyleyeyim sana..
sanırım bir kötü yanı da bende hiçbir işe yaramadı..benneyaptımki

uff ya batsın bu dünya :1no2: aman sakın paradontax alma kuzum iğrenç ötesi tadı var. dişim fırçaladım ama sonra gidip bişey yedim sırf mide bulantım gitsin diye:roflol: ya ben bu ankarada nerde bulcam ya

arkadaşlar sanırım bendeki azcık sarılık var, o da antibiyotik kullanımından dolayıymış fisfisfis

Arkadaşlar 11 yaşından beri tv'deki diş macunu reklamlarında neyi gördüysem denerdim özellikle beyazlatma özelliği olanları :))) Size önerebileceğim en memnun kaldııklarımın içinde -en yakın marketlerde bulabileceğiniz- Colgate'tir. Bu arada ben yaklaşık 5-6 aydır aloe vera bir jel (Forever Bright Toothgel) kullanıyorum. Gerçekten çok güzel temizliyor ve beyazlatıyor. Ona devam edicem. Ama diş macunu tek başına yeterli değil kesinlikle diş ipi kullanın. Birde geçen yıl Plus white diş beyazlatma sistemi almıştım eczaneden ama inanın miğde bulandırıcı ağzınızda o ilaçlı damlalığı değil 10 dakika inanın 1 dakika bile tutamazsınız. Artı beyazlattığı falan da yok sadece parlatıyor, o da geçici :)

ben blanx ın yoğun leke çıkarıcısını kullanıyorum memnunum ama bence blanxın beyazlatıcı olanı daha iyi olabilir.bununla birlikte clinomy da kullanıyorum

Arkadaşlar 11 yaşından beri tv'deki diş macunu reklamlarında neyi gördüysem denerdim özellikle beyazlatma özelliği olanları :))) Size önerebileceğim en memnun kaldııklarımın içinde -en yakın marketlerde bulabileceğiniz- Colgate'tir. Bu arada ben yaklaşık 5-6 aydır aloe vera bir jel (Forever Bright Toothgel) kullanıyorum. Gerçekten çok güzel temizliyor ve beyazlatıyor. Ona devam edicem. Ama diş macunu tek başına yeterli değil kesinlikle diş ipi kullanın. Birde geçen yıl Plus white diş beyazlatma sistemi almıştım eczaneden ama inanın miğde bulandırıcı ağzınızda o ilaçlı damlalığı değil 10 dakika inanın 1 dakika bile tutamazsınız. Artı beyazlattığı falan da yok sadece parlatıyor, o da geçici :)

katılıyorum bitkisel hemde tavsiye ederiiim:)

ben clinomyn kullanıyorum çok memnunum sigara lekelerini bile çıkarıyo tavsiye ederim

aspjpeg.asp

bende ipana 3 boyutlu beyazlık kullanıyorum memnunum.kardeşime diş hekimi söylemişti.uzun zaman aynı marka diş macunu kullanma arasıra değiştir demişti.diş alışırmış ve sarı dururmuş

arkadaşlar benim önereceğim diş macunu sadece eczanelerde bulunuyor ama sonuçları harika.
ben (Remembrand Plus) kullanıyorum diş hekimi tavsiyesiyle aldım geçtiğimiz yıl.
geçtiğimiz sene stok yaptım o zamanlar fiyatı 15 ytl idi.

ben sensodyne kullanıyorum
sırf beyazlatmayla kalmıyor
diş sağlığı için ben geyet memnunum

arkadaslar çok güzel bır konu tesekkur ederım hepınıze bılgılendırdınız benı....

amway glister-sensodyn-clinomyn dönüşümlü olarak bu üçünü kullanıyorum
dişlerimin rengi çok güzel:)

Clinomyn (sigara içenler için ) çok memnunum düzenli kullanınca eski izler bile yok oluyor:lepi:

bence sensodiyn eniyisi ben su anda kullanıyorum tek kelimeyle süper:lepi:artı beyazlatıyo ve agız kokusun giderio:sm_cool:

Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim
Clonomy Balanx kullandım 1 er kutu fena değildi
şimdi amway glister aldım bakalım onuda bir denicem...
herkese mutlu günler

X