- 12 Mayıs 2016
- 55
- 8
- 31
-
- Konu Sahibi EU3
coraprox diş fırcası tek gecerım .. ınternette yorumları okursanız zaten ne nemek ıstediğimi anlarsınzı kanaması bile durdu :)
Selam,
Bir kaç gündür dişlerim ve diş etlerimde sızı var. Günde 3 kere fırçalamama rağmenStresten falan gece dişlerimi çok sıkıyorum sanırım. Ağız gargarası kullanıyordum bir ara şimdi zararlıymış diye haberler var. Doğruluğunu bilen eden var mı?
Selam, sizdeki dişeti iltihabı biraz ileri olabilir, daha basit durumlarda doğru fırçalama tekniği ile fırçaladığınız takdirde geçmesi gerekirdi. Stres de durumu arttıran bir faktör tabi. Ağız gargaralarının uzun süreli kullanımı ise, diştaşı oluşumuna, dişlerde renklenmeye ve tat duyusunda farklılıklara yol açabilmektedir. Bu nedenlerden ötürü hastalarıma 2-3 haftadan fazla gargara kullanımını önermiyorum. Şimdiden çok geçmiş olsun, sağlıcakla..Selam,
Bir kaç gündür dişlerim ve diş etlerimde sızı var. Günde 3 kere fırçalamama rağmenStresten falan gece dişlerimi çok sıkıyorum sanırım. Ağız gargarası kullanıyordum bir ara şimdi zararlıymış diye haberler var. Doğruluğunu bilen eden var mı?
Arkadaşlar, hangi diş macunu kullandığınızın çok fazla bir önemi yoktur, önemli olan doğru fırçalama tekniği ile fırçalamanızdır. Sadece diş fırçası ve macun problemi çözmez. Kişiden kişiye değişmekle beraber, bunların yanında ara yüz diş fırçası, diş ipi, protez kullananlar için; protez altı diş fırçası gibi v.s, ek hijyen araçlarınıda kullanmakta fayda var. Sağlıcakla..bir macun tavsiye edeceğim ama firma reklamı olur mu bilmiyorum almaya'dan geliyor ve kendi satış mağazsı var.
mrblar bende bir şey sormak istiyorum ben lupus (sle) hastasıyım plaquenil ve corasprin kullanıyorum dişlerimde çok büyük sararmalar ve lekeler oluştu (sigara kullanmıyorum kahve tüketmiyorum çay günde 3-4 bardak ) ve daha önceden kanal tedavisi olan dişim ağrı yapıyor .. sormak istediğim ilaçlar sararma veya çürük yaparmı bu hastalıktan dolayı tedavi olsam zararı varmı kanal tedavisi ve implant diş temizletme ve beyazlatma..Selam, sizdeki dişeti iltihabı biraz ileri olabilir, daha basit durumlarda doğru fırçalama tekniği ile fırçaladığınız takdirde geçmesi gerekirdi. Stres de durumu arttıran bir faktör tabi. Ağız gargaralarının uzun süreli kullanımı ise, diştaşı oluşumuna, dişlerde renklenmeye ve tat duyusunda farklılıklara yol açabilmektedir. Bu nedenlerden ötürü hastalarıma 2-3 haftadan fazla gargara kullanımını önermiyorum. Şimdiden çok geçmiş olsun, sağlıcakla..
Merhaba soruların cevapları çok uzun, özelden yazdım size...mrblar bende bir şey sormak istiyorum ben lupus (sle) hastasıyım plaquenil ve corasprin kullanıyorum dişlerimde çok büyük sararmalar ve lekeler oluştu (sigara kullanmıyorum kahve tüketmiyorum çay günde 3-4 bardak ) ve daha önceden kanal tedavisi olan dişim ağrı yapıyor .. sormak istediğim ilaçlar sararma veya çürük yaparmı bu hastalıktan dolayı tedavi olsam zararı varmı kanal tedavisi ve implant diş temizletme ve beyazlatma..
Orjinalini nereden anlayacağız peki bende şuan ona geçtimbenim en memnun kaldığım diş macunu paradontax. orijinal olanını kullanmanızı tavsiye ederim.
Eczaneden alOrjinalini nereden anlayacağız peki bende şuan ona geçtim
diş eti kanamasında yumusak uclu bir fırca ve diş etinide fırcalayarak en az 1 hafta uygulama sonunda kanama gecer ..cunku bakteri dişin yuzeyınde değilde diş diplerinde yuva yapar..Diş eti kanaması yaşıyorum doktorumdan diş macunu tavsiyesi istedim iki gün önce bana paradontax önerdi memnun kaldım bundan sonra onu kullanacak 18 TL fiyatı