Diş bakımı, Diş Macunları, Diş fırçaları, Paylaşım ve Yorumları

Dis eti uzman kesinlikle beyazlatici iceren macun kullanmami söyledi ayrica disi dogru fircalamak cok onemliymis ve dis ipi mutlaka kullanmak gerekiyormus

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Elektirikli diş fırçası mı yoksa normal diş fırçasımı?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hanımlar iyi bir diş macunu tavsiyesine ihtiyacım var
Sensodyne kullandım şimdiye kadar ancak israil boykotu sebebi ile başka bir markaya geçmek istiyorum, ipana da güzeldi ama o da israile destek veriyormuş. Diş macunum bitmek üzere acil bir tavsiyeye ihtiyacım var. Aynı sorun şampuan da da var. Dove kullanıyordum yerine ne alacağım bilemiyorum, yardım edin nolur

gimdesi helal sertifikalı SPUMY kullanıyorum çok rahatlatıyor dişlerimi bide naturalive var şiddetle tavsiye ederim şu anda kaliteli gibi görünen colgate ipana vs vs hep zararlı .....

Ben amway'in fiş macunu ve fırçasını kullanıyorum, memnunum.

Jasön diş macunu. çok memnunum. hem hayvanlar üzerinde de deney yapmıyor

teşekkürler bilgiler için

Sensodyne bana sanki hic bi ise yaramiyomus gibi geldi kizlar yaa ben oldum olasi ipana kullanirdim cokta memnundum sensodyne deniyim dedim ayrica birde sensodyne dis fircasi almistim epeydir kullaniyorum bugun doktoruma kontrole gittim sen onceden guzel fircaliyodun simdi hic iyi fircalamamissin dislerini dedi sensodyne dis fircasiyla dis macununu kullaniyorum dedim demekki yaramamis sana onceden ne kullaniyosan onu kullan dedi.. İpana dis macunuyla oral-B dis fircami aldim bugun tekrardan bunlara devamm

benim diş eti problemimin tek çözümü yumuşak fırça ve sensodyne f olmuştur. demek herkeste aynı etkiye sahip değil demek ki

Normalde amway ürünleriyle hiç ilgilenmemiştim ama şu diş fırçası gerçekten çok yumuşak. Kaliteli marka kullanıyodum ama farkı hissettiriyor. Bir de signalin white now u gerçekten çok etkili. hemen eyazlatıyor.

Dr anneme tepe marka diş arası fırça önerdi,nerede bulabilirim acaba bilgisi olan varmı?

Selam kızlar 1 buçuk yıla yakın diş teli tedavisi gördüm ve sonrasında malesf geçmek bilmeyen bir diş eti kanaması ve ağız kokusu oluştu. Dr.'um diş eti küretajı yapalım dedi ama hem masraflı hemde acı verici geldi bana vazgeçtim ve arkadaşın tavsiyesi üzerine bir diş macunu kullandım. sonuç cidden süper. Sadece 3 günde sonuç almaya başladım. şuan 15 gündür kullanıyorum ve çok memnumum.LR Microsilver.Ben ki Sensodyn'den ötesini macun saymayan insanım şimdi tüm çevreme bunu öneriyorum. Üstelik florüriçiermiyor ve içindeki gümüş sayesinde de dişleri bembeyaz yapıyor. Bu arada sağlık bakanlığından onaylı. isteyen olursa özelden yazarım.

paylaşımınız için teşekkürler hemen deneyip sonucu merakla görmek istiyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…