- Konu Sahibi EU3
- #481
Arkadaşlar merhaba ben forever diş macunu kullanıyorum diş eti kanamalarıma ve diş eti şişmelerime iyi geldi. İçerisinde florür olmadığından dolayı 2 yaşında oğlumada forever macun ile başladım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar otomatik diş fırçaı önerdi benim doktorm. daha fazla fırça darbes oluyor ya.
İlk defa duydum bu markayı,nerde satılıyor ki?![]()
Micro Silver Plus Antibakteriyel Diş Macununu denedim memnun kaldım. Denemenizi tavsiye ederim.
Canım flor içermemesi iyi bişey değil bildiğim kadarıyla..Selam arkadaşlar ben de Nahrin adlı İsviçre firmasının diş jelini kullanıyorum yaklaşık 20 gün oldu. Normalde acayip diş eti kanaması yaşıyordum ama Allaha şükür kullanmaya başladığımdan beri bi kez bile kanamadı. Üstelik florür de içermiyor.
Dilerseniz siparişi bana ulaşarak verebilirsiniz. LR, 1985 yılında Almanya'da kurulmuş bir sirket. Şu anda 33 ulkede faaliyet gösteriyor.İlk defa duydum bu markayı,nerde satılıyor ki?
merhaba;kızlar bana diş fırcası önerir misiniz şuan signalin bir fırcasını kullanıyorum ama pek memnun değilim. yumuşak, uzun ömürlü bi fırca tavsiyeniz varsa güzel olur
markette de görmüştüm sanki bunumerhaba;
curaprox tavsıye ederım .. yetkili eczanelerde veya internet üzerinden bulabilirsin..