iyi bilirizözellik pulsar , çok fazla diş eti kanama sorunun yoksa tavsiye ederim .
iyi bilirizözellik pulsar , çok fazla diş eti kanama sorunun yoksa tavsiye ederim .
Piyasada oldukça güçlü fakat özünde kanlı hayvan deneyleri ile meşhur Procter&Gamble a ait bir marka olarak bilirim ben...
geçen hafta diş hekimine gittim.diş filmi çektiler.Şikayetçi oldum dişte çürük olduğunu söylediler. bundan başka dört adet dişimin kökündede potansiyel enfeksiyon odağı dediler. Ne demek potansiyel enfeksiyon odağı.dört dişiminde çekilmesi gerektiğini söylediler...
geçen hafta diş hekimine gittim.diş filmi çektiler.Şikayetçi oldum dişte çürük olduğunu söylediler. bundan başka dört adet dişimin kökündede potansiyel enfeksiyon odağı dediler. Ne demek potansiyel enfeksiyon odağı.dört dişiminde çekilmesi gerektiğini söylediler...
1) Dişlerinizi sabah-akşam fırçalayın
2) Daha beyaz dişler için adaçayı yapraklarını ufalayarak sadece ıslattığınız diş fırçanızla dişlerinizi fırçalayın (denenmiştir ve memnun kalınmıştır fakat diş fırçanız çok kötü bi hal alıyor onun için yedekte fırçanız olsun bunu için önerebileceğim colgate 360 derece çünkü dişlerin yanı sıra dili fırçalamak da son derece önemli sengözlerimebaksanab)
3)Akşamları fırçaladıktan sonra mutlaka bir diş ipiyle iyice temizlenmeli
4)Ve daha sonra ağız gargarasıyla (Colgate Plak) ağız çalkalanmalıdır. (yutulmamalıdır)
Umarım yardımcı olmuşumdura.s. Ben çok memnunum dişlerim pırlanta gibi walla :dance:
kanama oluyor diş etlerımde..başka önerınız var mı?
dttubakoc cok rica etsem 20 lik dis topigine yorum yaparmisin bekliyorum simdiden tsk ederim
diş eti kanamanız varsa bu sorunu sadece diş macunu ile çözmeniz biraz zor. Diş taşlarınız olma ihtimali yüksek. diş taşı temizliği yaptırmanızı tavsiye ederim.
ayrıca sert bir diş fırçası kullanmayın. dişlerinizi fırçalarken sağa-sola hareketlerden kaçının. dişlerinizi her zaman diş etinden dişe/ kırmızıdan beyaza doğru fırçalayın. yani üst dişleri yukarıdan aşağı alt dişlerinizi aşağıdan yukarı doğru fırçalayın. bunu yaparken dişleriniz biraz aralık olsun. diş fırçası dişten diş etine doğru gittiği zaman diş etine baskı yapar bu da diş eti çekilmesine, diş eti kanamasına ve dişlerin diş etine yakın olan bölgelerinde aşınmalara sebep olur.
Beyzalatmanın hiç bir zararı yoktur.ilgınıze teşekkür ederim..
benımde diş hekimi bır arkadaşım var kendısı kandırdı benikorkuyordum..
diş taşlarımı temızlemeden once spreyle uyuşturdukağrı hısstmedım..alt ön dişlerımde çekılme vardı..şimdi yapıştı şükür düiüme et tekrar..
gargara ve diş ipi kullanıyorum..
beyazlatma yaptırmayı düşünuyorum yaza.. zararı var mı bırde size sorayım..
Beyzalatmanın hiç bir zararı yoktur.
sizce opalesence nasıl bır ürün?? diş hekımlerı mı temın edebılıyor hala?