- 7 Eylül 2011
- 617
- 2
- Konu Sahibi EU3
Kızlar beyazlatmak ve çürük engellemek istiyosanız kesinlikle colgte hassas dişler çok yönlü korumayı tercih edin . fırçaladığnız an buz gibi soğuk su içtiğinizde hiç bi acı sızı duymuyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağzımın içi soyuluyor.. Daha önce başına böyle bişi gelen var mı..?
Ağzımın içinden beyaz beyaz yumuşak şeyler alıyordum, sanki böyle ıslak göz çapakları olur ya hani.. Önce ne olduğunu anlamadım.. Bir peçeteye çıkarıp incelerken kurudukça soyulmuş deriye benzediklerini farkettim.. Ertesi gün dikkat ettim ki ağzımın içi komple soyuluyor.. Dişlerime tel takıldı 10 gün oldu, haliyle daha sık fırçalar oldum, sanırım bu yüzden..
Önerebileceğiniz, artık organik mi olur anti allerjik mi olur bir diş macunu var mı..? Yoksa çocuk macunlarından mı alıp deneyeyim bilemedim..
Canim neden oluyor bilmiyorum ama dislerimi fircaladiktan sonra su ictigimde oluyor bana o
Biride fircaladiktan sonra iyi calkalamiyorsun durulamiyorsun dis macunu kalintilarindan demisti bilmiyorum:26:
en iyi diş macunu paradontax tır arkadaşlar deneyin kesinlikle pişman olmazsınız şuana kadatr kullandığınız hiç bir macun macun değil cidden 15 gün deneyin tadına da alışacaksınız dediğimi araştırın
oral b fırçaları nasıl bilirsiniz kızlar
oral b fırçaları nasıl bilirsiniz kızlar