Diş bakımı, Diş Macunları, Diş fırçaları, Paylaşım ve Yorumları

Kızlar beyazlatmak ve çürük engellemek istiyosanız kesinlikle colgte hassas dişler çok yönlü korumayı tercih edin . fırçaladığnız an buz gibi soğuk su içtiğinizde hiç bi acı sızı duymuyorsunuz :KK52: :KK76:

Diş fırçası olarak oral -b nin ürünlerini tavsiye ederim.. ayrıca fırçaların sertlik dereceleri birbirinden farklı çok sert kıllı fırçalar kullanmamak lazım mineyi çiziyor. ve bir de fırçalamayı dairesel hareketlerle yapmak gerekli diş etine zarar vermiyorsunuz aynı zamanda dişteki artıkları yukarıda ve aşağıda şeklinde biriktirmiyorsunuz.

Diş macunu konusunda arayışlarım sürüyor henüz işte bu harikamış diyemedim hiç biri için...

Ağzımın içi soyuluyor..:KK43: Daha önce başına böyle bişi gelen var mı..?

Ağzımın içinden beyaz beyaz yumuşak şeyler alıyordum, sanki böyle ıslak göz çapakları olur ya hani.. Önce ne olduğunu anlamadım.. Bir peçeteye çıkarıp incelerken kurudukça soyulmuş deriye benzediklerini farkettim.. Ertesi gün dikkat ettim ki ağzımın içi komple soyuluyor.. Dişlerime tel takıldı 10 gün oldu, haliyle daha sık fırçalar oldum, sanırım bu yüzden..

Önerebileceğiniz, artık organik mi olur anti allerjik mi olur bir diş macunu var mı..? Yoksa çocuk macunlarından mı alıp deneyeyim bilemedim.. :KK43:

Ağzımın içi soyuluyor..:KK43: Daha önce başına böyle bişi gelen var mı..?

Ağzımın içinden beyaz beyaz yumuşak şeyler alıyordum, sanki böyle ıslak göz çapakları olur ya hani.. Önce ne olduğunu anlamadım.. Bir peçeteye çıkarıp incelerken kurudukça soyulmuş deriye benzediklerini farkettim.. Ertesi gün dikkat ettim ki ağzımın içi komple soyuluyor.. Dişlerime tel takıldı 10 gün oldu, haliyle daha sık fırçalar oldum, sanırım bu yüzden..

Önerebileceğiniz, artık organik mi olur anti allerjik mi olur bir diş macunu var mı..? Yoksa çocuk macunlarından mı alıp deneyeyim bilemedim.. :KK43:

Canim neden oluyor bilmiyorum ama dislerimi fircaladiktan sonra su ictigimde oluyor bana o :-)
Biride fircaladiktan sonra iyi calkalamiyorsun durulamiyorsun dis macunu kalintilarindan demisti bilmiyorum:26:

Listerine coolmint, colgate naneli dis ipi, sensodyne beyazlatici, naneli, onarim ve koruma arasinda mekik dokuyanbiriyim :-)
Coook memnunum :-D dis ipi bitti gerci almak lazim :-)

İpana Clinic Line Hassasiyet Kalkanı diş macunu, diş ipi olarak Oral-B ve Listerine'in turuncu renkte olanını kullanıyorum, memnunum :)

Son düzenleme:
Benimki hemen anında soyulmuyor, genelde sabah uyanınca farkediyorum.. Çok da iyi çalkalıyorum vallahi..
Bakalım çocuk macunu aldım onu deniyorum 2 gündür soyulma durdu gibi..:KK20:

Canim neden oluyor bilmiyorum ama dislerimi fircaladiktan sonra su ictigimde oluyor bana o :-)
Biride fircaladiktan sonra iyi calkalamiyorsun durulamiyorsun dis macunu kalintilarindan demisti bilmiyorum:26:

Selamlar hanımlar,
paylaşmadan geçemedim, küçüklüğünde çok diş sorunu yaşayan ve 4 yıl tel ve çenelik takan birisiyim, yani resmen ucubeden insan kılığına çevirdiler yıllar içinde ^^ Ancak zaman zaman genetik olduğu için diş sorunlarım devam ediyor.
Ufak bir uyarıda bulunayım dedim, diş macunlarını kullanırken çok çok dikkat edelim.
Lüksemburg'da Genetik okuyan bir arkadaşım bana bir şey söylediğinde inanmamıştım, gidip doktoruma sordum, onayladı.
Eğer dişler çürümezse diş macunu satışı olmaz.
Dolayısıyla aslında kullandığımız diş macunu dişimizi çürütüyor olabilir!!!
Şu an birkaç diş doktorunun tavsiyesiyle çok sevmesem de Sensodyne kullanıyorum. Anlık tedaviyi değil genel tedaviyi ön planda tutalım.
Öpücüklerrr.

en iyi diş macunu paradontax tır arkadaşlar deneyin kesinlikle pişman olmazsınız şuana kadatr kullandığınız hiç bir macun macun değil cidden 15 gün deneyin tadına da alışacaksınız dediğimi araştırın

en iyi diş macunu paradontax tır arkadaşlar deneyin kesinlikle pişman olmazsınız şuana kadatr kullandığınız hiç bir macun macun değil cidden 15 gün deneyin tadına da alışacaksınız dediğimi araştırın

diş eti problemi, kanamaları olanlar için tek önerim parodontax başka hiç bişey kullanmayın sensodyne, ipana, collgate vsvs bir sürü denedim ama parodontax dışındakilerinin hiç biri bi işe yaramadı
tadı biraz kötü evet ama içindeki mineral tuzlar ve bitki özleri 2 günde diş etlerinizi kendine getiriyor, ve ferahlığı çok daha uzu sürüyor şunuda farkettim dişlerim günden güne beyazlıyor..
ben diş tedavime başladığımda doktor kloroben gargara verdi ağzımı çalkalıyım diye onun tadı çok beterdi onu kullanırken başladım parodontax a çok kolay alıştım hatta klorobenden sonra ohh mis bu bee demiştim :)
ama ipana dan geçiş yapan ablam midem bulandı dedi :)
tuzlu tadı , ben şuan diğer diş macunlarını kullanamıyorum çünkü çok tatlılar :KK31:

her hastalığa aynı ilaç olmayacagı gibi her dişe de aynı tur fırca ve aynı diş macunu ıyı gelmez. kendi agzınızı tanımalısınız önce. kımıne hassas dişler için macun ıyı gelır ama bazı insanların diş temizlenmesine ve agız kokusuna bu iyi gelmez. kimi yumusak fırca iyi gelir ama birikime elverişli dişlere yumusak fırca iyi gelmez sert ya da orta sert gerekir. kimine carpık dişlerden dolayı aclı fırca geekebilir yani bu sıze baglı diş hekimine danısın ya da denilme yanılma yontemi yaoın. cok pahalı fırca ıyı dıye bişey yokk

amway'in macunundan memnunum. diğer tercihlerim ise sensodyn ve smokers :KK31:

Kızlar 2 yıldır düzenli paradontax kullanıyorum ne diş hassasiyeti ne ağrı ne çürüğüm var. Original olanı tavsiye ederim.

sensodyn kullanıyorum ve çok memnunum. hassaslık en az seviyeye iniyor. daha rahat sıcak ve soğuk yiyebiliyorum. iso active köpüren çok keyifli kullanması :))

parodontax kullaniyorum ve çok memnunum. önceden her diş firçalamamda dişlerm kanardi ama parodontax kullndiğimdn beri dişlermde hiç bi kanama görmedm. dişlermde bazi lekeler vardi onlarn gittiğini ve dişlermn dahada beyazladiğini fark ettim. tadi biraz kötü deniz suyu gibi tadi var :) ama etkili.

öncelerı sıgnal kullandım memnundum..diş tonumu açtı baya..

sonra clınomyn kullandım o da bı yere kadar ıyıyıdı..

şimdi bende sensodyn kullanıyorum..kanamam azaldı diş etımde..

diş macunu tadı sevmeyenler ıse sensodyn pronamel kullansın derım..

Hamile olanlar ve küçük çocuklar için naturalive beauty'nin doğal diş macununu tavsiye ederim. Çocuğunuz diş macununu yese, yutsa bile gönül rahatlığıyla verebilirsiniz; diş fırçalama alışkanlığını küçük yaşta kazandırabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
X