Diş bakımı, Diş Macunları, Diş fırçaları, Paylaşım ve Yorumları

kızlar ben clınomyn..signal..sensodyn kullandım..

şimdide paradontax deneyeceğim..kullananlar memnun mu??

yenı çıkan colgate optik beyaz (hanı şu kırmızı kutulu) kullanan varsa yorum beklıyorum..

ben bıkaç ayda diş macunumu değiştrıyorum..

Söylediğin ilk 3 ürünü uzun süre dönüşümlü kullandım. Onlardan önce Smokers kullanıyordum, yurtdışında yaşadığım yerde metroda bile satıldığı için alışkanlık olmuştu.
Sanro Paradontax'a geçtim ve bayıldım. En büyük sorunum diş kamaşması ve aşırı hassasiyet. Paradontax epey iyi geldi.

Benim hekimimize sorum bu ürünle ilgili. İçinde çok tuz var gibi geliyor. Zarar verir mi?
Tavsiye edebileceğiniz daha iyi bir ürün var mı? Dondurma gördüğünde dişinde kamaşma hissedenlerdenim.
Teşekkürler.

10 gundur arkadaki dışım agrıyor
cocuklugumdan berı fırçalamama ragmen çurudu :KK43:
Fırcaladıgım halde nıye curudu anlamıyorum
şimdi korkumdan dıs dr.gıdemıyorum,
kapıdan ıcerı bıle gıremıyorum resmen takıntı oldu.
sedasyon dıye bır yontem varmıs yakınımda bır hastanede bulursam oraya gıtmeyı dusunuyorum
ama bu yontemı bılen yada uygulayan arkadaslar varsa lutfen fıkırlerını yazsınlar,
korkuyorum sırf korkutugum ıcın bu agrıyı cekıyorum

Söylediğin ilk 3 ürünü uzun süre dönüşümlü kullandım. Onlardan önce Smokers kullanıyordum, yurtdışında yaşadığım yerde metroda bile satıldığı için alışkanlık olmuştu.
Sanro Paradontax'a geçtim ve bayıldım. En büyük sorunum diş kamaşması ve aşırı hassasiyet. Paradontax epey iyi geldi.

Benim hekimimize sorum bu ürünle ilgili. İçinde çok tuz var gibi geliyor. Zarar verir mi?
Tavsiye edebileceğiniz daha iyi bir ürün var mı? Dondurma gördüğünde dişinde kamaşma hissedenlerdenim.
Teşekkürler.

paradontax esas üretim amacı diş eti sorunlarını gidermek olan bir diş macunu, hassasiyet amaçlı değil. hassasiyet için sensoydn in bakım ve onarım için olan macunu, ipana pro expert clinic line/hassasiyet kalkanı ya da colgate sensitive prolief güzel macunlardır.
parodantax macun içindeki mineral tuz eğer elinize takılacak büyüklükte ise yani parmaklarınız arasında macunu sıktığınızda pütür hissederseniz mineye zarar verecektir.paradontax kullanacaksanız flor içeren çeşidini tercih etmeniz daha iyi olur.

sedasyon dıye bır yontem varmıs yakınımda bır hastanede bulursam oraya gıtmeyı dusunuyorum
ama bu yontemı bılen yada uygulayan arkadaslar varsa lutfen fıkırlerını yazsınlar,

siz korkup tedavinizi erteledikçe dişin tedavisi daha zorlaşacaktır. korkunuzu yenip ne kadar erken giderseniz doktora o kadar kolay atlatırsınız ve tabi daha az maliyetli olur bu sizin için.
sedasyonu diş hekimliği fakülteleri ve özel hastanelerde yaptırabilirsiniz ama genellikle çocuklarda kullnılan bir yöntem büyüklerde kullanım için şartları baya zorluyorlar.

opalasence iyi bir üründür ve evet diş ekimleri emin edebiliyor.
zaten medyayı takip ederseniz artık kaçak satışları saymazsak diş beyazlatma ürünlerinin satışı yasaklandı. diş beyazlatma sadece ehil eller yani hekimler tarafından yapılabiliyor.

diş hekımınden başka kımseye guvenemem bu konuda..
teşekkür ederimm.. pekı fıyatı nedır?

Teşekkürler.

teşekkür ederim.. paradontax ı bıkaç gune açacağım..sensodyn bıtmeyınce açamadım ürünü..umarım tadına alışırım..çabucak içim kalkar çunkü..

paradontax esas üretim amacı diş eti sorunlarını gidermek olan bir diş macunu, hassasiyet amaçlı değil. hassasiyet için sensoydn in bakım ve onarım için olan macunu, ipana pro expert clinic line/hassasiyet kalkanı ya da colgate sensitive prolief güzel macunlardır.
parodantax macun içindeki mineral tuz eğer elinize takılacak büyüklükte ise yani parmaklarınız arasında macunu sıktığınızda pütür hissederseniz mineye zarar verecektir.paradontax kullanacaksanız flor içeren çeşidini tercih etmeniz daha iyi olur.

Cevabınız için teşekkür ederim. Tavsiyelerinizi aynen uygulayacağım.

korkma arkadaşım..

benım ağzımda 7 çürük vrdı..derıne ınmedı dıye dolgu yapmadı..ılerleyınce yapacakmış..

Tuğba hanım daha detaylı bılgı verır sana..

sen korkma sakın..

Merhaba,
Ben ekşi olan hiçbir şey yiyemiyorum. Yeşil eriğin tadını unuttum denebilir. Bu yaz limonata içtim ve tam bir hafta boyunca dişlerimi fırçalamak işkenceye dönüştü. Dişlerimi fırçalarken öyle kamaşıyordu ki resmen acı çekiyordum. Kendimi sıkıp diş fırçalıyordum. Soğuk suda da hassasiyet oluyordu ama doktorum sensodyne pronamel önermişti ve onu kullanmaya başladığımdan beri soğuk suda bir sorun yaşamadım. Ama az ekşi yiyecekleri bile yiyemiyorum. Bunu çözmenin bir yolu yok mu? Ben bir daha erik veya mandalina yiyemeyecek miyim?

Merhaba,
Ben ekşi olan hiçbir şey yiyemiyorum. Yeşil eriğin tadını unuttum denebilir. Bu yaz limonata içtim ve tam bir hafta boyunca dişlerimi fırçalamak işkenceye dönüştü. Dişlerimi fırçalarken öyle kamaşıyordu ki resmen acı çekiyordum. Kendimi sıkıp diş fırçalıyordum. Soğuk suda da hassasiyet oluyordu ama doktorum sensodyne pronamel önermişti ve onu kullanmaya başladığımdan beri soğuk suda bir sorun yaşamadım. Ama az ekşi yiyecekleri bile yiyemiyorum. Bunu çözmenin bir yolu yok mu? Ben bir daha erik veya mandalina yiyemeyecek miyim?

pronamel aslında ekşi ile olan sorununuza da iyi gelmeliydi ama demek ki daha derinden gelen bir hassasiyet sıkıntınız var. yine " sensodyn onarım ve koruma " ya da " ipana pro expert clinic line-hassasiyet kalkanı " birbirine benzer içerikli iki macundur, bunlardan birisini olmazsa diğerini deneyin. bir de dişlerinize flor ve hassasiyet giderici vernik uygulatabilirsiniz. maalesef henüz elimizde başka bir seçenek yok. bunlardan sonra kalan seçenek dişlerin kaplanması ki benim tercih edeceğim bir şey değil yine de sizin kararınız.

korkma arkadaşım..

benım ağzımda 7 çürük vrdı..derıne ınmedı dıye dolgu yapmadı..ılerleyınce yapacakmış..

Tuğba hanım daha detaylı bılgı verır sana..

sen korkma sakın..

tandoorii; ne yaptınız dişlerinizi yaptırdınız mı?

diş temizletmek zararlımı kızlar dişin yapısını bozuyormu ? hani soğuk-sıcak yediğin içtiğin zaman problem oluyormu ?

kızlar şimdi diş doktorundan geliyorum bu beyazlatma konusunu sordum diş doktorum maliyetli bir işlem olduğunu ve tekrarlanması gerektiğini söyledi açıkçası vaz geçirdi beni. Eve gelirken signal white now aldım 10.99 tl bakalım onu kullanmaya başlıycam sizede sonucları yazarım :KK52:

Şu an kullandığım diş macununun içerisinde propolis var.
Propolis, mikrop üremesini engelleyen mucizevi bir ürün ve ağza çok güzel bir ferahlık veriyor. Bal arıları tarafından üretiliyor.
Diş macunu, tamamen bitkisel olduğu için yutulmasında da bir sıkıntı yok. Kullandığınız ürünlerde zararlı kimyasalların bulunmamasına lütfen dikkat edin ve asla diş macununuzu yutmayın.

sigara felan içmiyorum ama dişlerim oldukça sarı dikkat etmeme rağmen çay kahve var bende de çok fazla bende signal wight now kullanmaya başladım sanki etkili gibi

karbonat gerçekten işe yararmı acaba bir zararı olurmu ki ?

karbonat gerçekten işe yararmı acaba bir zararı olurmu ki ?

Cnm benim kulladığım bir diş beyazlatma jeli var.Diş hekimlerinin kullandığı marka.Medikalci arkadaşıma getirtiyorum.Hemde fiyatı cok uygun vede oldukça kalıcı.Diş temizlettikçe dişlerin zarar görür.Ayrıca karbonatında zararı cok.Bu jelin zararı yok denecek kadar az.Hatta çürümeye karşı bile koruyor.Almak istersen yardımcı olurum herkese

X