Bunu ne kadara aldınız? Ben dişlerimi düzgün fırcaladıgımı dusunuyorum tellerim oldugundan arayüz fırcamda var ama böylesi daha mı kolay ki? Ben elim agırana kadar fırcalıyorum uzun olunca dişlerde beyaz oluyor
hmm güzel bilgiler var herkese teşekkür ederim. ben yıllardır ipana kullanırım. günde 2 kez mutlaka fırçalarım. ayrıca diş pastası diye bir ürün almıştım ara sıra fırçalama sonrası onunla desteklerim. diş ipi taşırım yanımda.
ya ben dişlerimi her yemekten sonra doğru bi şekilde fırcalarım ama arka dişlerimden biri içten içten çürümeye başlamış ara sıra sızlama yapıyo.ne yapcm=( nasıl önleyebilirim.yada durdurabilirim.olanı yok edemem heralde??ama durdurabilirim sanırım
Arkadaşlar aranızda one drop only diş macunu, gargara, solüsyon yada ağız spreyini kullananan var mı? Kullanananlar var ise memnun musunuz? Fiyatı oldukça yüksek ancak ağız kokusuna vs... çok iyi olduğunu duydum...
One Drop Only biraz pahalı evet ama çok güzel..Özellikle konsantre diş macunu çok güzel. Herkese tavsiye ederim. Diş fırçası olarak da Tepe diye bir firmanın ürünleri çok değişik çok farklı ürünler. Doktorumun tavsiyesi üzerine araştırdım her yerde yok. Internette Rekra'nın sitesinde var. Yalnız tepe ürünleri için telefonla sipariş vermek gerekiyor. Müşteriylede çok güzel ilgileniyorlar. Hemen ertesi gün elime ulaştırdılar. One drop only nin diş macunuda en ucuz Rekra'nın sitesinde..a.s
ben colgate'i tek geçerim yani beyazlatmada yani ve dişimi fırçaladıktan sonrada dilimide fırçalıorum oral-b diş fırçası oda daha sonrada colgete ağız gargarası kullanıorum ohh missszemuszemus
Kızlar 2 3 sene cliomy kullandım şimdi theramed oxy white a geçtim 2 3 gündür fırçalıyorum bakalım neler olcak diğer forumlarda çok övmüşler merak ettim zemuszemus gelişmeleri yazarım