Diş bakımı, Diş Macunları, Diş fırçaları, Paylaşım ve Yorumları

İremcim,biz geçen sene aldığımızda 200 civarıydı.Şimdi 280 falan.İnternette satan alışveriş siteleri mevcut.
Sevgiler.

hmm güzel bilgiler var herkese teşekkür ederim. ben yıllardır ipana kullanırım. günde 2 kez mutlaka fırçalarım. ayrıca diş pastası diye bir ürün almıştım ara sıra fırçalama sonrası onunla desteklerim. diş ipi taşırım yanımda.

Ben de Signal white now kullanıyorum şuan. Evet bir fırçalamada bile etkisi görülüyor ancak bu beyazlık kalıcı degil ne yazıkki

bim de satılan powerdent diş macunu bembeyaz yapıyor arkadaşlar kalıcı değil tabiki ama eşdeğerleri 10 lira iken o sadece 1 lira civarı.

bende signal kullanıyorum diğerlerine göre daha etkili gibi geliyo

colgate total iyi geliyo bana..

ya ben dişlerimi her yemekten sonra doğru bi şekilde fırcalarım ama arka dişlerimden biri içten içten çürümeye başlamış ara sıra sızlama yapıyo.ne yapcm=( nasıl önleyebilirim.yada durdurabilirim.olanı yok edemem heralde??ama durdurabilirim sanırım

bu arada diş macunum ipana anti çürük(pek anti olmadı bende sanırım) yetersizmi acaba

bende sensodyne kullanıyorum özellikle dişlerinizde sızlama varsa çok ii geliyorr

Ben sensodyn kullanıyorum .Fırça olarakta doktorumun tavsiye ettiği oral-Bsempatiksalakcinni

Arkadaşlar aranızda one drop only diş macunu, gargara, solüsyon yada ağız spreyini kullananan var mı? Kullanananlar var ise memnun musunuz? Fiyatı oldukça yüksek ancak ağız kokusuna vs... çok iyi olduğunu duydum...

kesınlıkle clinomyn
yıllardır kullanıyorummm aslada degıstırmem..........

One Drop Only biraz pahalı evet ama çok güzel..Özellikle konsantre diş macunu çok güzel. Herkese tavsiye ederim. Diş fırçası olarak da Tepe diye bir firmanın ürünleri çok değişik çok farklı ürünler. Doktorumun tavsiyesi üzerine araştırdım her yerde yok. Internette Rekra'nın sitesinde var. Yalnız tepe ürünleri için telefonla sipariş vermek gerekiyor. Müşteriylede çok güzel ilgileniyorlar. Hemen ertesi gün elime ulaştırdılar. One drop only nin diş macunuda en ucuz Rekra'nın sitesinde..a.s

ben colgate'i tek geçerim yani beyazlatmada yani ve dişimi fırçaladıktan sonrada dilimide fırçalıorum oral-b diş fırçası oda daha sonrada colgete ağız gargarası kullanıorum ohh missszemuszemus

.........................................

Son düzenleme:
Kızlar 2 3 sene cliomy kullandım şimdi theramed oxy white a geçtim 2 3 gündür fırçalıyorum bakalım neler olcak diğer forumlarda çok övmüşler merak ettim zemuszemus gelişmeleri yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…