Diş bakımı, Diş Macunları, Diş fırçaları, Paylaşım ve Yorumları

Merhaba dişlerimi beyazlatmak için LED ışığı adı verilen lazerle 10 dakkada bile etkisini gösteren bi ürün alıcam böyle bişey daha önce duydunuz kullananlar varsa bana söyliyebilirmi?CADIARZU

peki fiyat olarak ne kadar? ben sigarada kullanıyorum acaba etkisini gösterirmiki hani alırsam boşuna almiyim:bbo:

çok ucuuuzzmuş ya ben daha pahalı bekliyodum internet sitesi varsa linki yolluyabilirmisiniz?

çok sık yapamamak gerekiyor diye biliyorum... karbonat diş minesini çizebilir limon zaten asitli...

Diş parlatmka için karbonatı bende duydum. Ayrıca karbonat ve limon aft lar içinde tavsiye ediliyor

"Sensodyne Iso Active Whitening Jel Köpük Diş Macunu" kullanan var mı, yeni çıkmış da merak ettim. mirmirmirmir

Arkadaşlar eşim teknolojik şeylere çok meraklıdır.Birgün eve bu diş temizliği kitiyle geldi ve o zamana kadar dişerimi fırçalamadığımı sadece yüzeysel olarak temizlediğimi farkettim.21 Gün düzenli kullanımda dişi kendi beyazlığına geri döndürme garantisi veriyor.Ayarlanabilir hız seviyesi,diş tipine göre ayrı başlıkları ve en önemlisi de su jeti denen şey.Diş ipi kullanmama rağmen o tazyikli su fışkırtması dişerin arasında kalan herşeyi temizliyor.Fiyatı biraz pahalı ama kesinlikle son kuruşuna kadar değeceğini düşünüyorum.
Ürün özellikleri şöyle;

# Braun un Oral B Plak 3D Ağız Bakım Merkezi, üstün baskı kontrol sistemi sayesinde fırça başı çok fazla bastırıldığında öne geriye fırçalama hareketi durarak güvenli bir fırçalama sağlar.
# Ayrıca, diş ipi kullanılması gereken, ancak kullanamayan kişiler için diş aralarını su ile temizlenmesine olanak verir.

# Ürün Özellikleri:

# 3D fırçalama hareketi ile öne geriye 20.000 hareket
# Sağa ve sola 7.600 dönüş ile bakteri plağını tamamen temizler.
# Indicator kılları sayesinde, kıllar kullanıldıkça renk degistirir.
# Tek şarj ile 35 dk kullanılabilir
# 4 fırça başı için saklama kabı vardır.
# Ağız duşu
# Ağız duşu için 8 ayri hız ayarı
# Su vuruşlarının hızını dilediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz.

# Çok fonksiyonlu su püskürtme başlıkları
# Dakikada 8.000 dönüş yapan minyatür türbin
# Nazik vuruşlu tek yönlü püskürtme
# Değiştirilebilir duş başlıkları

paylaşımlarınız için teşekkür ederim.
bende paradontax diş macunu kullanıyorum 2 yıldır gayet memnunum

"Sensodyne Iso Active Whitening Jel Köpük Diş Macunu" kullanan var mı, yeni çıkmış da merak ettim. mirmirmirmir

Evet :)
Dün almış yine eşim :))) Ben beğendim zaten sensodyne kullanıyordum tüpte.Ama bu hem daha kullanışlı hem de çok ciddi köpürüyor.Bu özelliğini ben sevdim ama eşim pek sevmedi.Beyazlatmaya gelince daha 2-3 kez kullanabildim.ılerleyen günlerde detay veririm :)
Bemmbeyazz gülücükleerr:dance:

glister alsam mı diye düşünüyorum karar veremedim

ben uzun yıllar sensodyne kullandım hemen her cinsini, bunu da aldım ama hiç bi naneye yaradığı yok boşver paranı yazık etme signal whitening aldım ve çok memnun kaldım tavsiye ediyorum şiddetle, bi de diş macunundan sonra günde bi kere fırçana karbonat batırıp fırçalarsan dişlerinin en az 2 ton beyazladığını görüceksin sengözlerimebaksanab

Arkadaşlar eşim teknolojik şeylere çok meraklıdır.Birgün eve bu diş temizliği kitiyle geldi ve o zamana kadar dişerimi fırçalamadığımı sadece yüzeysel olarak temizlediğimi farkettim.21 Gün düzenli kullanımda dişi kendi beyazlığına geri döndürme garantisi veriyor.Ayarlanabilir hız seviyesi,diş tipine göre ayrı başlıkları ve en önemlisi de su jeti denen şey.Diş ipi kullanmama rağmen o tazyikli su fışkırtması dişerin arasında kalan herşeyi temizliyor.Fiyatı biraz pahalı ama kesinlikle son kuruşuna kadar değeceğini düşünüyorum.
Ürün özellikleri şöyle;

# Braun un Oral B Plak 3D Ağız Bakım Merkezi, üstün baskı kontrol sistemi sayesinde fırça başı çok fazla bastırıldığında öne geriye fırçalama hareketi durarak güvenli bir fırçalama sağlar.
# Ayrıca, diş ipi kullanılması gereken, ancak kullanamayan kişiler için diş aralarını su ile temizlenmesine olanak verir.

# Ürün Özellikleri:

# 3D fırçalama hareketi ile öne geriye 20.000 hareket
# Sağa ve sola 7.600 dönüş ile bakteri plağını tamamen temizler.
# Indicator kılları sayesinde, kıllar kullanıldıkça renk degistirir.
# Tek şarj ile 35 dk kullanılabilir
# 4 fırça başı için saklama kabı vardır.
# Ağız duşu
# Ağız duşu için 8 ayri hız ayarı
# Su vuruşlarının hızını dilediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz.

# Çok fonksiyonlu su püskürtme başlıkları
# Dakikada 8.000 dönüş yapan minyatür türbin
# Nazik vuruşlu tek yönlü püskürtme
# Değiştirilebilir duş başlıkları

Bunu ne kadara aldınız? Ben dişlerimi düzgün fırcaladıgımı dusunuyorum tellerim oldugundan arayüz fırcamda var ama böylesi daha mı kolay ki? Ben elim agırana kadar fırcalıyorum uzun olunca dişlerde beyaz oluyor

ya böyle iki ton falan beyazlatan etkili bir yöntem var mı bildiğiniz kızlar :uhm:

X