Diş bakımı, Diş Macunları, Diş fırçaları, Paylaşım ve Yorumları

ben bişey sormak istiyorum.pille çalışan ve ucu hareket halinde olan diş fırçası faydalı mı?20lik dişlerim çok geride onlara normal fırçayla ulaşamıyorum.bu yüzden almayı düşünüyorum.

onlar hızlı hareket edip diş etine zarar verirler .. onların asıl amacı yurt dışında dişlerini fırçalayamayan spastik veya herhangi bir özrü bulunan insanlar için üretilmiş olmasıdır ama gününmüz insanları iyi olduğunu düşünüyor yok öyle bişe arkadaşlar diş etleirnizin çekilmesine sebep olur kendiniz nazik nazik fırçalayın

Diş taşlarına karşı en iyi diş macunu tavsiyelerinizi bekliyorum..

sensodyne in doğrumu yazdım bilmiyorum traş köpüğüne benzeyen jel macunu çıkmış 1 haftadır kullanıyorum sanki kopmle bakım sağlıyor gibi geldi

ya kizlar yemek yerken dislerim aciyor.. cürük yok ama bu sebepten doktora gitmistim fircalarken zedeledigimi disi koruyan maddenin yok oldugunu falan söylemisti ve oyüzden bana bitane jel gibi birsey yazdi onun haftada 1 kere fircalamam gerekiyordu zedelemeden yavas yavas... ama ben ihmal ettim. bugün ne yersem felaket aciyor (( cigneyemiyorum.. sadece bir tarafta deil.. iki tarafta hem alt hem üst ayni anda cignemeye basladigimda sanki bi sinire geliyormus gibi cok aciyor(( ben bunla nasil basa cikicam? hemen doktorun verdigi ilacla fircaladim ama tabi hemen etkisini göstermiyor ( zaten birde 4 gündür hastayim, dudagimda ucuk cikti ve birde bu dis agrisi cikti( offf disarida eglenicez ben hic birsey yiyemicem sanirim, bana yardimci olurmusunuz lütfennn

Arkadaşlar ben diş macunu olarak SWISSDENT kullanıyorum isviçreden ithal ve mükemmel hem kırmızı renkli olanını(beyazlatmak için) hemde beyaz renkli olanını (hassas dişler için) kullanıyorum. Hatta evde stok yapmış durumdayım.. Dişleri beyazlatığ parlaklaştırıyor ayrıca sürekli kullandığınızda tartarları döküyor ben ilk kullandığımda 1 ay sonra ağzıma katur kutur birşeyler gelmeye başlamıştı meğerse tartarlar dökülüyomuş ayrıca mutlaka diş ipi kullanıyorum ağzıma aslaaaaa Kürdan sokamam zaten doktorda yasak diyor ve birde ağız suyu olarak white Now kullanıyoruım tadı güzel yakmıyo hiç

Ben ipana expert kullanıyorum. Sensodyne de iyiydi ama çok pahalı

Düzenli diş ipi kullanmanın ve ağız gargarasının çok faydasını gördüm. Günde iki defa fırçalıyor ve 1 ya da 2 kez diş ipi kullanıyorum. Diş taşı oluşumum %90 azaldı

evet misvak gerçekten çok iyi hemde zararsız en iyi ve en ucuz diş macunu tavsiye ederim

Yeni başladım PARODONTAX'a. Bildiğin tuzlu çamur ama daha şimdiden diş etlerimin köklerini rahatlattı.Tavsiye edebilirim sorunlu ağızlar için.Diş macunu da ORAL B pro expert kullanıyorum.

yıllardır dıslerınde hassasıyet olan bırı olarak sıze onerecegım tek dıs macunu sensodyne ama normal macun seklınde olan dııl onu yılalrdır kullanıyorum hıc bır ıse yaramadı gecenlerde pronamel aldım parfum sısesı gıbı olan varya ben dıslerımı fırcaladıktan sonra durulamaya bıle korkardım okadar acırdı dıslerım onu ılk kullandım agzımı duruluyorum durdum boyle acı yok dedım kendı kendıme gercekten anında etkı ettı kesınlıkle tavsıye ederım

benim gibi her diş fırçaladığında kan geliyorsa kesinlikle 1ay kadar parodontax kullanın. 50ml tüpü gayet iyi gidiyor. fiyatı 7.5tl felan ama alın mümkünse. sonra durumunuz düzeldiğinde 1-2 ucuz diş macunu alın. gündüzleri onları kullanın geceleri parodontax kullanın. bende öyle yapıyorum. yoksa para dayanmaz. gece diş fırçalama -diş ipi- gargara :)

Arkadaşlar,
Dişlerimin rengi ile bu yaşıma kadar çeşitli sorunlar yaşadım. Ama geçenlerde Colgate MaxBeyazlık dişmacununu kullanmaya başladım. Colgate MaxBeyazlık ile dişlerim şimdi çok daha beyaz, kendime güvenim yerine geldi.
Üstelik şu sıralar, Facebook sayfasında video yarışması başlamış. Yarışmaya arkadaşlarınızla çektiğiniz eğlenceli videoları ekleyerek katılıyorsunuz. Katılım için son gün 20 Mart. En beğenilen videodakilerin her biri Samsung Galaxy Tablet kazanıyor. Altta linki veriyorum, ilgilenenlere duyurulur!!!
Colgate MaxBeyazlık | Facebook

o parfüm şişesi gibi olan iso-active değil mi?

kızlar selam,

Opalescence gibi bakım ve beyazlatma için yardımcı diş macunlarını uzun süredir kullanan var mı? örneğin 2 yıl gibi? dişlerinizde aşınma vs meydana geldi mi ?

arkadaşlar diş çürümesinin önlenmesine yönelik etkili kullandığınız 1 diş macunu var mı??

arkadaşlar diş çürümesinin önlenmesine yönelik etkili kullandığınız 1 diş macunu var mı??

ben son zamanlarda bitkisel diş macunlarını kullanıyom, portokallı hem midemi bulandırmıyolar..hemde kimysal içermiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…