S
sari_sari
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sari_sari
doğru yeremi konu açıyorum bilmiyorum ama benim kol dirseklerim çok sayılmayacak siyahlık var nasır değil ama böle sert ne yapmam gerekiyo varmı bilen
:sm_confused:
:sm_confused:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar sıkılmış limon kabbuğu derken tam olarak neresini kastettiniz anlayamadım :) limonu sıkıp iç kısmıylamı ovacağız dirseğimizi yoksa dış yüzeyiyle mi? :)
şimdiden teşekkür
hahahahah :) inşallah bir hafta sonra burada sana teşekkürlerimi sunacağım iremsu :):):)
iç kısmıyla ovacaksın
yıkayacaksın orayı keseleyip aspirini
güzelce döveceksin vazelinle karıştırıp 1 hafta boyunca hergün süreceksin
sonra gelip bu bacına dua edeceksin
kendimde de vard ordan biliyorum
kızlar mantıklı ben de topuklarıma yapıyorum banyoda ponzaladıktan sonra vazelinle gripini ezip karıştırıp topuklarıma sürüyorum ve pamuklu bir çorap giyip yatıyorum ertesi gün sonuç inanılmaz mutlaka ama mutlaka yapınn Sıfır maliyet!harika sonuç valla!eşime de yaptım çok iyi geldi
kızlar mantıklı ben de topuklarıma yapıyorum banyoda ponzaladıktan sonra vazelinle gripini ezip karıştırıp topuklarıma sürüyorum ve pamuklu bir çorap giyip yatıyorum ertesi gün sonuç inanılmaz mutlaka ama mutlaka yapınn Sıfır maliyet!harika sonuç valla!eşime de yaptım çok iyi geldi