- 20 Haziran 2014
- 1.654
- 799
inşallah seninde kolay geçer canım..kalınca parkuru tamamlamadan indiriyorlar. tamamladıysanız geçmişsinizdir bence ben de inşallah 2 ocakta gireceğim direksiyon sınavına.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah seninde kolay geçer canım..kalınca parkuru tamamlamadan indiriyorlar. tamamladıysanız geçmişsinizdir bence ben de inşallah 2 ocakta gireceğim direksiyon sınavına.
sınava giren herkes komiyonun onları konuşturduğunu söyledi bende genel yapım olarak zaten konuşkanın tutuk biri değilim yani rahattımda sordum ne öğretmenisiniz diye bana soru sordu diye bırakmaz herhalde beni :) stop ettirmedim hiç vites değişimlerimde iyidi. yokuşta kaydırmadan kaldırabiliyorum.. parkım süperdi.. bitek fren olayı oldu ondada açıklama yaptım bu arabayı ilk kez kullanıyorum diye tamam dediler zaten duyduğuma göre sorun olduğunda direk indiriyorlarmış..
aslında sürü kursunun hatası beni hep kullandığım arabayla sınava sokmaları lazımdı.. ne bilim bunun freni nasıl gazı nasıl...
inşallah bakalım zaten geçtiysem eğer hemen kendimi trafiğe atmam çünkü 12 saatlik ders bence yeterli değil. kesinlikle sabahları trafiğim rahat olduğu zamanlar pratik yaparım..Sınavdan 1 Gün önce araçlara bakım yaptırıyorlar. Ben hep kullandığım araçla girdim sınava ama bakım yapıldığı için fark vardı gerçekten..
2. Direksiyon sınavında sorunsuz geçtim şükür.
1. Sınavda stop ettirmiştim arabayı :)
Ehliyetimi aldım 15 gün oldu.
Kalmış Olsanız mutlaka indirirlerdi ve kurs hocanız kaldığınızı söylerdi size.
Geçtiniz bence de, hayırlı olsun şimdiden :)
Hadi gözün aydın. Darısı başımıza. Dualarını eksik etme bari bizdenkızlar geçtim :) çok şükür geçtim
Çok sevindim canım. Hayırlı uğurlu olsun. Dikkatli sür :)))kızlar geçtim :) çok şükür geçtim
Tebrik ederim. Gözün aydin :)kızlar geçtim :) çok şükür geçtim
Turu tamamladıysanız %90 gectiniz sınavı hayırlı olsun :)merhaba kızlar sınava başladık ama eğitim gördüğüm araçla sınav olmadım. daha sonra eğitim gördüğüm hoca değil başka bir hoca vardı yanımda. bide 2 komisyon üyesi..
bismillah dedim başladık. komisyon üyesi yanımda oturan sakin sakin heycan yapmadan gidelim dedi. tamam dedim bende.. seyir halindeyken ne öğretmenisiniz diye sordum.. cevapladı.. ben devam ediyorum gayet iyi dedim nerede öğretmenlik yapıyorsunuz hangi okulda cevapladı.. herşey normal..
park etmeye geldi sıra çok güzel parkta ettim devam ediyoruz... daha dönüş yapacağım bir yerde araba çıktı önüme frene bastım ama ama yeterli gelmedi çünkü arabanın freni çok sertti diğer kullandıklarım çok hassastı.. komisyon frenle müdahalede bulundu.. dediler frene basmadın.. bastım ama yeterli gelmedi bu arabayı ilk defa kullanıyorum freni çok sert dedi.. ok dediler devam ettim.
sonra okula geldik başlangıç yerine herşey normal aldığım gibi bıraktım arabayı.. indim arabadan bizim sürücü kursu hocası ama ben tanımıyorum kadın çok konuştun falan gibi bişey söyledi.. oysa konuşmalar bunlardan ibaret ve heyecan yapmadım hiç.. haaa bide başlarken 7 aylık hamileyim dedim gülümsedim hani ona göre yani demek istedim ne olacak ki bu laftan dimi :)
bu dönemde ehliyet alanlara göre geçtim çünkü arabadan hiç indirmediler.. ama sonuçlar akşama belli olacak bakalım..
kızlar geçtim :) çok şükür geçtim
yok stajere kalmadım diye biliyorum canım ama hiç önemli değil kaldıysam da. dikkatli kullanıcam allahın izniyle..tebrıkler cnm.bende grıcem bakalım dıreksıyon sınavına.salı gunu yazılı sınav acıklanıcak.nezamn bızım daha bılgı wermedıler.nasıldı pekı senın sınavın?heycanlandın mı?ben cok korkuyorum heycan yaparım dıye halbukı araba daha onceden suruyom yanı.sende ehlıyetını 2 sene sonra alıcan dımı?stajer ehlıyet mısın?
aynen öyle hiç bi farkı yok. sonuçta her koşulda dikkatli kullanmak gerekiyor. genelde bayanlar bence daha dikkatli kullanıyor.. sadece erkeklere göre çok aktif olmadıkları için pratik olarak biraz geride kalıyorlar..Stajyer ehliyetin hicbir eksisi ya da artisi yokki. Normal ehliyette de kurallara uymamiz gerekiyor, stajyerde de. Stajyer ehliyete kalmamak icin kurslara hucum edenleri de anlamis degilim dogrusu
geçtiniz mi sınav için cok zor diyorlar bende gelecek ay giricem sınava cok heyecan yapıyorum :Saynen öyle hiç bi farkı yok. sonuçta her koşulda dikkatli kullanmak gerekiyor. genelde bayanlar bence daha dikkatli kullanıyor.. sadece erkeklere göre çok aktif olmadıkları için pratik olarak biraz geride kalıyorlar..
Hiç stres yapmayın kendinize. Evet sınavlar eskiye göre daha zor. Ancak başarmak imkansız değil. Ben de bu dönem ilk girişte aldım. Geçmiş yılların testlerini çözün, yetersiz hissederseniz kendinizi derslere girin. Direksiyonda da heyecanlanmayın. Allah yardımcınız olsungeçtiniz mi sınav için cok zor diyorlar bende gelecek ay giricem sınava cok heyecan yapıyorum :S
derslere gidemiyorum çalıştığım için internetten video izleyip test çözüyorum kitabınıda bitirdim direksiyonda insallah gecerim:/gelişmeyi buraya yazarım :)Hiç stres yapmayın kendinize. Evet sınavlar eskiye göre daha zor. Ancak başarmak imkansız değil. Ben de bu dönem ilk girişte aldım. Geçmiş yılların testlerini çözün, yetersiz hissederseniz kendinizi derslere girin. Direksiyonda da heyecanlanmayın. Allah yardımcınız olsun