direksiyon sınavı :)

Sen konusmasan hocalar konusturuyor zaten dikkatini olcmek ve birazdan gergin havayi dagitmak icin. Fren olayi sıkıntı bi tek inşallah gecersin
frenede gerçekten bastım ama çok sertti fren.. zaten açıklama yaptım dedim ayağım hala frende bakın ama çok sert fren ben bu arabayı ilk defa kullanıyorum diğerleri böyle değildi bu çok sert dedim.. tamam ok dediler devam ettim.

frenede gerçekten bastım ama çok sertti fren.. zaten açıklama yaptım dedim ayağım hala frende bakın ama çok sert fren ben bu arabayı ilk defa kullanıyorum diğerleri böyle değildi bu çok sert dedim.. tamam ok dediler devam ettim.

Arkada oturan komisyon uyesinin elinde bi kagit var. İki ana baslik ve maddeler var. İlk başlıktan 2 tane yaparsan kaliyosun, ikincidende bitane yaparsan yine kaliyosun. Fren olayi ilk basliktaydi galiba. Baska hatan yoksa kesin gecmissindir :)

bana komisyondan önce konuşma yapmışlardı. komisyonla konuşma, sadece soru sorarlarsa cevap ver, kısa kes ve sakın gözünü yoldan ayırma, onlara doğru bakma falan demişlerdi.
yok onlara hiç bakmadım gözüm aynalarda ve yoldaydı zaten aman aman konuşmadık bitek ne öğretmenisiniz dedim benim ablamda öğretmen dedim. bide 10 sonra hangi okulda öğretmenlik yapıyorsunuz dedim. ne olacak yani dimi elim titremedi heycanlanmadım gayet sakindim..

Arkada oturan komisyon uyesinin elinde bi kagit var. İki ana baslik ve maddeler var. İlk başlıktan 2 tane yaparsan kaliyosun, ikincidende bitane yaparsan yine kaliyosun. Fren olayi ilk basliktaydi galiba. Baska hatan yoksa kesin gecmissindir :)
yok yok başka hiç bişey olmadı benim hissettiğim mesela yaya yolu var ama hiç yaya yok ne yolda ne sokakta oralarda durmadım mesela yavaşladım hafif niye durayım ki insan yok zaten sokakta..

yaa banada öyle geliyor ama bakalım sizde mi yeni sistemle alanlardansınız..

1 bucuk sene önce aldım,yeni sisteme tabi-idim.
Konuşmada problem yok. Bende Konuştum,heycanlanınca çok daha fazla konuşurum:KK70: Abartmışlar gözümüzü korkutmuşlar öncesinde. Sen iyisen kimse seni bırakamaz.Hatta görevli vitesi boşa al ne olur olmaz,istop etmesin diye telkin bile verdi.
Hatta yol bitti zaman geçsin diye bir yerde bekledik bile 5 dk :) İstop ettirmediğin,kaydırmadığını ve parkta sıkın tı yoksa geçiriyorlar. Sınav da direksiyon da en yüksek puandı benim.

yok yok başka hiç bişey olmadı benim hissettiğim mesela yaya yolu var ama hiç yaya yok ne yolda ne sokakta oralarda durmadım mesela yavaşladım hafif niye durayım ki insan yok zaten sokakta..

Hocamda bana yaya gecitlerinde kimse yoksa gazdan ayagini cekmen yeterli demisti. O sorun olmaz sanirim

1 bucuk sene önce aldım,yeni sisteme tabi-idim.
Konuşmada problem yok. Bende Konuştum,heycanlanınca çok daha fazla konuşurum:KK70: Abartmışlar gözümüzü korkutmuşlar öncesinde. Sen iyisen kimse seni bırakamaz.
Hatta yol bitti zaman geçsin diye bir yerde bekledik bile 5 dk :) İstop ettirmediğin,kaydırmadığını ve parkta sıkın tı yoksa geçiriyorlar. Sınav da direksiyon da en yüksek puandı benim.
bende çok konuşurum ama boş değil tabi.. o fren olayı biraz sıkıntılıydı ama indirmediklerine göre onlarda da problem olmadı herhalde. ya sürücü kursunun hatası niye beni başka araçla dokuyorsun ki sınava.. saçmalık yani.. söyledim ama onlara da ben bilmiyorum bu arabayı ona göre dedim..

Ben arabaya bindim sohbete başladım inerken bitti. Hatta pot bile kırdım kadın kendi okuduğu okulda öğretmenlik yapiyormus ,ben de inşallah sizin de çocuklarınız o okulda okur dedim ne bilim kadın dulmus :) çocuğum yok dedi bekarım dedi. Ben de aman en iyisi derdiniz yok dedim :) kalsam ben kalirdim . Hayırlı olsun

bende çok konuşurum ama boş değil tabi.. o fren olayı biraz sıkıntılıydı ama indirmediklerine göre onlarda da problem olmadı herhalde. ya sürücü kursunun hatası niye beni başka araçla dokuyorsun ki sınava.. saçmalık yani.. söyledim ama onlara da ben bilmiyorum bu arabayı ona göre dedim..
Aynen bende öyle, yani aklınca kendini çok iyi gören komisyon üyelerine catır catır cevap verdim,yerinde.
Bence kullandığım araçla girmedim,ama arabalar arasında cok fark yoktu,o yüzden sıkıntı cekmedim. İndirmediyseler sıkıntı yok,ama bazı sürücü kursları kazanç sağlayacagı için anlaşmalı oluyorlar sanki 4 kere giren vardı.

Ben arabaya bindim sohbete başladım inerken bitti. Hatta pot bile kırdım kadın kendi okuduğu okulda öğretmenlik yapiyormus ,ben de inşallah sizin de çocuklarınız o okulda okur dedim ne bilim kadın dulmus :) çocuğum yok dedi bekarım dedi. Ben de aman en iyisi derdiniz yok dedim :) kalsam ben kalirdim . Hayırlı olsun
:) haa ben bide sınava başladık bismillah dedim ben hamileyim 7aylık ona göre yani dedim :)

Aynen bende öyle, yani aklınca kendini çok iyi gören komisyon üyelerine catır catır cevap verdim.
Bence kullandığım araçla girmedim,ama arabalar arasında cok fark yoktu,o yüzden sıkıntı cekmedim. İndirmediyseler sıkıntı yok,ama bazı sürücü kursları kazanç sağlayacagı için anlaşmalı oluyorlar sanki 4 kere giren vardı.
umarım bizimkisi öyle değildir bakalım sınav sonucu akşama belli olacak inşallah..

Kalmış olsan yani hata yapsan orada indiriyorlar diye biliyorum artık. Demek ki kalmadin ki tekrar eski yerine gitmissin. Sonucu burada da yaz.:KK53:

:) haa ben bide sınava başladık bismillah dedim ben hamileyim 7aylık ona göre yani dedim :)
Cok sukur kurtuldunuz. Ben her sınav arabasi gördüğümde hamd olsun kurtuldum bu illetten diyorum daha 3 gün şükür orucum var :) gözünüz aydın tekrardan. ben 3. Sınavda geçtim korkulu rüyam olmuştu.

Cok sukur kurtuldunuz. Ben her sınav arabasi gördüğümde hamd olsun kurtuldum bu illetten diyorum daha 3 gün şükür orucum var :) gözünüz aydın tekrardan. ben 3. Sınavda geçtim korkulu rüyam olmuştu.
canım daha sonuç belli olmadı 1-2 saate belli olur galiba.. içimden bi his geçtin diyor ama bakalım genede..

Bende 2 ocakta giricem kısmetse. Arabadan indirme diye bir şey duymadım görmedim kaldıysan geri dön diyorlar aldığın yere bırakıyorsun. Ben hiç gitmedim de parkurda gözlemlediklerim bunlar

kalınca parkuru tamamlamadan indiriyorlar. tamamladıysanız geçmişsinizdir bence Hoppa ben de inşallah 2 ocakta gireceğim direksiyon sınavına. :KK73:

X