Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka yorumu olan yok mu? Kendimi nasıl rahatlatabilirim sınav konusunda?
2 saatlik eğitimi aldınız mı? Eğer kendinizi hazır hissetmiyorsanız sınavdan 1-2 gün önce özel ders alın. Ne kadar hazır olursanız o kadar rahat hissedersiniz. Buda ancak pratikle olur. Ben eğitim videolarını izliyordum sürekli...Azize Selen ve Zafer Aksoy'un tüm videolarını izledim. Çok rahatlatıyor, güven veriyor, cesaret veriyor tavsiye ederim.
eczanelerde reçetesiz şuruplar satılıyor bitkisel. bu tarz sınav heyecanını baskılamak için kullanılıyor. ben de kullanmıştım. o tarz bir şey alıp 2-3 gün önceden kullanmaya başlayıp sınav anında sükunet sağlayabilirsiniz.Anladım. Haklısınız aslında. Benim çok daha sakin olmam gerekiyor. Bunu nasıl başaracağım bilemiyorum tabii.
Ayrıca trafiğe çıkılacağı için en ufak hata bile çok büyük sonuçlar doğurabilir. Ölüme neden olur, daha ötesi var mı? İşte hem bu yüzden hem de sınav olduğu için üzerimde ister istemez bir baskı hissediyorum.
merhaba :) nasıl gidiyor sizin araba kullanma? daha iyisinizdir inşallah...yeni yollara başladınız mı yavaş yavaş?2 saatlik eğitimi aldınız mı? Eğer kendinizi hazır hissetmiyorsanız sınavdan 1-2 gün önce özel ders alın. Ne kadar hazır olursanız o kadar rahat hissedersiniz. Buda ancak pratikle olur. Ben eğitim videolarını izliyordum sürekli...Azize Selen ve Zafer Aksoy'un tüm videolarını izledim. Çok rahatlatıyor, güven veriyor, cesaret veriyor tavsiye ederim.
Hayır henüz 2 dersi almadım. Ama yakın zamanda alacağım.2 saatlik eğitimi aldınız mı? Eğer kendinizi hazır hissetmiyorsanız sınavdan 1-2 gün önce özel ders alın. Ne kadar hazır olursanız o kadar rahat hissedersiniz. Buda ancak pratikle olur. Ben eğitim videolarını izliyordum sürekli...Azize Selen ve Zafer Aksoy'un tüm videolarını izledim. Çok rahatlatıyor, güven veriyor, cesaret veriyor tavsiye ederim.
İlaç kullanmanın kötü bir etkisi olmaz değil mi?eczanelerde reçetesiz şuruplar satılıyor bitkisel. bu tarz sınav heyecanını baskılamak için kullanılıyor. ben de kullanmıştım. o tarz bir şey alıp 2-3 gün önceden kullanmaya başlayıp sınav anında sükunet sağlayabilirsiniz.
merhaba :) nasıl gidiyor sizin araba kullanma? daha iyisinizdir inşallah...yeni yollara başladınız mı yavaş yavaş?
Ben bana sordunuz sanmışım. Kusura bakmayın.İlaç kullanmanın kötü bir etkisi olmaz değil mi?
Merhaba. Geçen gün arabamızı sürmeyi denedim. Ama arabadan ve istop ettirmekten o kadar korkuyordum ki arabayı zor kaldırdım resmen.
Yeni yollara başlamadım. Bildiğim yollarda gidebilsem yeter de artar şu an.
Aslında bu işten vazgeçmiştim. Tüm haklatım yansın, seneye falan tekrar giderim diyordum ama haklarımın öylece gidecek olması içime sinmedi.
2. sınava giremesem bile 3. veya 4. sınava gireyim diyorum. Bu konuda kararsızım şu an. Sadece kestirip atmak istemiyorum, bu konuda biraz daha çabalamak istiyorum.
İlaç kullanmanın kötü bir etkisi olmaz değil mi?
Merhaba. Geçen gün arabamızı sürmeyi denedim. Ama arabadan ve istop ettirmekten o kadar korkuyordum ki arabayı zor kaldırdım resmen.
Yeni yollara başlamadım. Bildiğim yollarda gidebilsem yeter de artar şu an.
Aslında bu işten vazgeçmiştim. Tüm haklatım yansın, seneye falan tekrar giderim diyordum ama haklarımın öylece gidecek olması içime sinmedi.
2. sınava giremesem bile 3. veya 4. sınava gireyim diyorum. Bu konuda kararsızım şu an. Sadece kestirip atmak istemiyorum, bu konuda biraz daha çabalamak istiyorum.
Ben bana sordunuz sanmışım. Kusura bakmayın.
Merhaba, çok şükür eskiye göre iyiyim ama çok eksiğim var. Özellikle park konusu... akan trafikte park yapamıyorum asla... paralel park desen bomboş yolda bile yapamıyorum. Dar sokaklara giriş çıkışlarda direksiyon hakimiyetim yetersiz... zor topluyorum.... park ettiğim yerden çıkarken hala yolun ortasına kadar gidip çıkıyorum, çok kızıyorum kendime ama beceremiyorum. Aslında hızlıca topluyorum ama şeridimden çıkıyorum mutlaka... daha çok hatalarım var malesef...pratikle aşarım inşallah... ufak tefek kazalarda yaptımmerhaba :) nasıl gidiyor sizin araba kullanma? daha iyisinizdir inşallah...yeni yollara başladınız mı yavaş yavaş?
Anladım. Teşekkür ederim. O zaman çok güzel bir şeymiş o sakinleştirici.ilaç değildir yazıyor zaten üstünde. sadece sakinlik veren bitki exratı, sormanızda fayda var bence..
rica ederim ne kusuru.. aamir arkadaşımızla başka topikten tanışıyoruz, hatır somak istedim ona da. ama siz de yazmışsınız ne güzel olmuş...
ben de bir zamanlar aşırı korkup stres yapıyordum hatta konum bile var burada. zamanla geçiyor emin olun.
çok çok geçmiş olsun. olur arada ufak tefek kazalar. iki araç arasına geri geri parketme (paralel park ) taktiklerini biliyorsunuz değil mi? kelebek camından yandaki arabanın arkasını görünce tam sağ yapıp giriyoruz falan.... o taktikleri uygulayınca çok kolay oluyor aslında. ama siz yine de akan trafikte değilde sakin yerlerde alıştırma yapın park için.Merhaba, çok şükür eskiye göre iyiyim ama çok eksiğim var. Özellikle park konusu... akan trafikte park yapamıyorum asla... paralel park desen bomboş yolda bile yapamıyorum. Dar sokaklara giriş çıkışlarda direksiyon hakimiyetim yetersiz... zor topluyorum.... park ettiğim yerden çıkarken hala yolun ortasına kadar gidip çıkıyorum, çok kızıyorum kendime ama beceremiyorum. Aslında hızlıca topluyorum ama şeridimden çıkıyorum mutlaka... daha çok hatalarım var malesef...pratikle aşarım inşallah... ufak tefek kazalarda yaptım
Şimdi bir tane gördüm internette. Melisa ve kantaron yazıyor üzerinde. Aslında bu bitkilerin çayını da içebilirim değil mi? Hemen hemen aynı etkiyi yapar herhalde.ilaç değildir yazıyor zaten üstünde. sadece sakinlik veren bitki exratı, sormanızda fayda var bence..
rica ederim ne kusuru.. aamir arkadaşımızla başka topikten tanışıyoruz, hatır somak istedim ona da. ama siz de yazmışsınız ne güzel olmuş...
ben de bir zamanlar aşırı korkup stres yapıyordum hatta konum bile var burada. zamanla geçiyor emin olun.
B bhr2454 geçmiş olsun. Cana geleceğine mala gelsin demişler. Size bir şey olmadıysa gerisi önemli değil.çok çok geçmiş olsun. olur arada ufak tefek kazalar. iki araç arasına geri geri parketme (paralel park ) taktiklerini biliyorsunuz değil mi? kelebek camından yandaki arabanın arkasını görünce tam sağ yapıp giriyoruz falan.... o taktikleri uygulayınca çok kolay oluyor aslında. ama siz yine de akan trafikte değilde sakin yerlerde alıştırma yapın park için.
inşallah halledersiniz biran önce. pratik şart dediğiniz gibi. ara vermeden, sürekli...
onu bilemiyorum ki. bu amaç için üretilen şuruplar var. passif mood diye bir ürün kullandım ben. 4 yaşındaki çocuklar dahi kullanabiliyor. ilaç değil. passiflora bitkisi extratı. araştır istersen.Şimdi bir tane gördüm internette. Melisa ve kantaron yazıyor üzerinde. Aslında bu bitkilerin çayını da içebilirim değil mi? Hemen hemen aynı etkiyi yapar herhalde.
Önce bir derslere girin. Ne bu acele? :)Ayyy bende yaziliyi geçtim direksiyon dersi icin haber bekliyorum ve bende direksiyon sinavindan cok korkuyorumm :)
Teşekkürler, Rabbim beterinden korusun kimseye kaza bela vermesin. İki kez duran araçlara çarptım. Birinde şoförü içindeydi o araca bişey olmadı, adam arabadan inip benim aracı çekiverdi kenara...ben acayip panik yapmıştım...abla ikimizin aracında da bişey yok geçmiş olsun dedi gitti... biride dün çok saçma çok salakça bir hata yüzünden park halindeki araca çarptım. Okulun önünde oldu, öğretmenlerden birinin aracıymış...güvenliğe telefonumu bıraktım, hafif çizik var, şimdiye kadar arayan olmadı. Bayan hocanın arabasıymış, anladı halimden sanırım...çok çok geçmiş olsun. olur arada ufak tefek kazalar. iki araç arasına geri geri parketme (paralel park ) taktiklerini biliyorsunuz değil mi? kelebek camından yandaki arabanın arkasını görünce tam sağ yapıp giriyoruz falan.... o taktikleri uygulayınca çok kolay oluyor aslında. ama siz yine de akan trafikte değilde sakin yerlerde alıştırma yapın park için.
inşallah halledersiniz biran önce. pratik şart dediğiniz gibi. ara vermeden, sürekli...
Önce bir derslere girin. Ne bu acele? :)
Bazıları hemen öğrenir, bazıları geç öğrenir. Ama sonuçta herkes öğrenir.