Lazer Epilasyon Diode Lazer İle Yüz tüylerini aldıran varmı

bende yüzüme diode lazer yaptırıyorum 5 seansımı yaptırdım oncekı yıllardada baska lazer yaptırıordum 2.5 yıl oldu bıtmesi su yüzsüz tüyler bır kac seans daha gıderım bıtmezse bunlarla barısık yasamanın carelerını ararım artık ...bulent ersoy nasıl bıtırdı acaba :26:

BEnde onu merak ediyorum cinsiyet değiştirenler nasıl sıfır tüy oluyorda biz doğuştan kadın olanlar bu kadar tüy sorunu çekiyoruz anlamış değilim

ben light sheer duet midir nedir onunla yüzüme lazer yaptırıyorum.şubat ayından beri düzenli gidiyorum.son iki haftaya kadar her şey mükemmeldi.çok hızla azaldı tüyler.hatta yapan kadın en son gittiğimde boşu boşuna gelmiş olma diye geziyorum yüzünde bile dedi.ama gel gör ki şu anda başladığımdan daha kötü durumdayım.inanamıyorum halime.oraya başladığımki halime geri döndüm.bi de üstelik olmayan yerlere de yayıldığını farkediyorum.istanbul avrupa yakasında çok da lüks bi yere gidiyorum bu arada.cumartesi günü seansım var.gidince hesabını sorucam bakalım.yüzümün haline ne cevap vericekler merak ediyorum.daha da önemlisi ben bu suratla ve bu kıllarla napıcam onu bilmiyorum(((

rica ederm cnm. kzlr bn size bişey sorucam smdı lazre girdm ama tüylerın kökleri bellı yanı düğünümz vr bizimde akrabamızın yzümde sarartıcı kullansam bşey olrmu ya bilgisi olan varmıdır acaba ? bi kereck kullanıcm ztn :)

cnm yanı seans aralarında tüyler geç çıkıyo belki sen bitti sandın ama çıkmadığı için öle gldi sana. çnkü yüz çabuk bitmiyormuş. çk kötü bi durum ama yapcak bişeyimz yok sabredicez. ama git sor tabıkı hesabını. en iyisini yaparsn.

ben de yüzlerimi türkiyenin en iyi hastanelerinden birinde diod le aldırıyorum ama 8 seans oldu malesef arttılar ayva tüylerim bile sertleşti.bana da istanbulda önerebileceğiniz bir merkez varsa söyler misiniz

gittim sordum kendimce hesabını ama o kadar alışkınlar ki gelenleri bu durumlarda telkin etmeye, çeneleriyle baş edemiyosun. yolunda gitmeyen bi şey olmadığını, zaten yavaş yavaş azalacağını söylediler. dermatologla da görüştürdüler beni. esteworld burası bu arada. dermatolog da hormonal bi değişiklikten kaynaklanabileceğini, ama böyle gitmeyeceğini, moralimi bozmamamı söyledi. bilmiyorum gitcem gelcem de ben hamile kalmak istiyorum artık. o yüzden moralim çok bozuk. yüzümdeki saçmasapan tüyler için bebek sahibi olmayı ertelemek istemiyorum. regl bekliyorum şimdi.hamile değilsem seansa gidicem tekrar.hamileysem yarım kalıcak zaten.hayırlısı olsun diye allaha dua etmekten başka bi şey kalmadı elimde velhasıl(((

Forumda yeniyim, yuz icin diode lazer dusunuyorum. Acik tenliyim, dudakustu belirgin tuyler var( kil degil tabii, ama orta kahve gibi) . Alex& NdYag lazeri birarada uygulayan bi yerde yaptirdim 10 seans, ancak olmayan yeri de tetikledi biraz. O nedenle okudugum kadariyla bircok yazi diodun yuz icin daha etkili sonuc verdigini okudum.
Ozellikle avrupa yakasi, nisantasi gibi yerlerde yuze diod yaptirip memnun olanlar beni bilgilendirebilir mi?
Bu arada diod lazerde yuz ve ddakustunu tirasliyorlar mi? Tuyleri sertlestirir cunku, yoksa ince kakasla kisaltilabiliyor mu?

Kontesgidip de memnun oldugun yeri bana mail atabilir misin? Bilgiler icin simdden tesekkurler

ben vücuduma yaptırıyorum diode lazer ama yüzüme yaptırmadım gayette memnun kaldım avrupa yakasında gidiyorum

Arkadaşlar şişli-mecidiyeköyde bir güzellik salonuna gidiyorum yüzüme ilk defa diode lazer yaptırdım. Hormon bozukluğu va 4-5 senedir falan tedavi görüyorum diane 35 kullanıyorum daha önceden alex ve ndyag yaptırdım diode lazeri ilk defa yaptırdım önce yüzümdeki uzun tüyleri kısalttılar traş makinesi ile daha sonra yüzüme bi jel sürdüler ve uygulamayı yaptılar fakat jeli sildikten sonra yüzümde kısa kısa tüylerin kaldığını gördüm lazer yapan görevliye söyledim fakat bana bu tüylerin 1-3 hafta içinde döküleceğini söyledi 1 ay sonra da 2.seansa gitmem gerektiğini söyledi. Yüzümde kalan kısa tüyler hiç lazer görmemiş gibime geliyor çünkü traş makinasıyla kesildiği gibi sert yani elimi sürdüğümde batıyor. Sizce ne yapmalıyım ? yüzümdeki tüyler dökülür mü veya lazer görmüş müdür ? Çok kafam karıştı lütfen yardımcı olur musunuz ? Ayrıca buradan memnun kalmazsam başka bir yerde devam etmek istiyorum İstanbul Avrupa yakasında diode lazer yaptırabileceğim güvenli sonuç alabileceğim bir yer var mı yardımcı olur musunuz ?

Evet konuyu açtığımda yaklaşık 9-10 seans dioda gidipte yüzümün tüy olmayan bölgelerininde tüylenmesi sonucu gittiğim doktoru bırakıp normal bi güzellik merkezine 7+1 seansı 270 tl ye anlaşıp öncesinde 4 seans falan alexle yüzümdeki tüyleri daha doğrusu kılları biraz incelttikten sonra dioda geçtik her iki ayda bir diodla paketimi tamaladıktan sonra hala benim yüzümde tyüler çıkmaya ama eskiye nazaran çok ince çıkmaya devam ettiği için tekrar bir paket aldım yine diodla devam ediyoruz biteceği ümidi yok bende malesef ama en azından uzadıkça gidip lazerimi yaptırıyorum ve iki ay rahat geziyorum yüz bölgesinde kılların tüylerin bitmesi durumu lazerle mümkün olmadığı tecrübesini edindim şimdi olabildiğince inceltip ayva tüyü olanlara dokunmayıp diğerlerinide iğneli epilasyonla bitirmeye çalışmaktan başka çare olmadığını düşünüyorum .yeni başlayanlara gitmeyi düşünenlere bir önbilgi olsun diye izlenimlerimi yazdım sorusu olan olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım kılsız tüysüz günler dilerim

BEnde onu merak ediyorum cinsiyet değiştirenler nasıl sıfır tüy oluyorda biz doğuştan kadın olanlar bu kadar tüy sorunu çekiyoruz anlamış değilim

onlar hormon tedavisi görüyorlar. anti androjen etkili ilaçları kullanıyorlar ki vücut yeni tuy üretmesin diye. ömur boyu kullanmak zorundalar bu ilaçları...hani sizin şu ısrarlar kullanmadığınız hormon ılaçlarını onlar seve seve kullanıyor.

Kizlar yuzde lazer etkili degil malesef😔bir cok arkadasim Aman yuzunu elletme bitmiyor diyor bacak kol ve bikiniye tavsiye aliyorum 😉

Saglik ve afiyette kal 🌹

Sırf bu konu için üye oldum burada birileri varsa bana dönsün lütfen... Dün şişli'de bir merkeze girdik ikna olup çıktık ben favori ve boyun bölgeme randevu aldım diod cihaz kullanıyorlar. Şuan gerçekten çok moralim bozuldu birileri sonuç aldığını birileri alamadığını söylüyor. Benim çok fazla tüyüm yok olanlarda siyah ve belirgin hem favori hemde boynumda. Bunlar için 6 seans 400e anlaştık indirim yaptı. Ama ben çoğalmasından çok korkuyorum.

Canim benim annem yaptiriyo 7.seansta zaten yüz bölgesi için 12 seans sürer diyorlar ve oldukça iyi sonuç aliyoruz annemden bende basladim hatta 2. Seansima gitcem önce bir kadim hastaliklarinda hormon testi yaptir sonra doktorunun önerisine gore başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…