Ben geçen eylülde başladım yani 1 sene oldu dörtte üçü bitti kalanlarda tüy gibi belli bile olmuyor ama devam ediyorum benim bütün yüzdü tüylerimde favori bıyık çenede tek tük alında bazı yerler daha kalın ve siyahtı ama çok güzel sonuç aldım bunca sene boşuna çekmişim dedim ve lazer hiç bir yerimdeki tüyleri tetiklemedi yani boyun falan
Benimde yüzüm çok tüylüydü bende buğday tenliyim ama ben kesin çözüm aldım çok ama çok memnunum 2. senem artık gitmesem bile olurki gün aşırı yüzümü almak zorunda kalırdım taki burda birinin kıllarıyla ilgili tecrübesini okuyana kadar denemediği cihaz kalmamış kiminden sonuç alamamış kimi tetiklemiş (hatta okuyan olmuşdur belki bir erkekmiş bu kız nicki alarak girmiş siteye çok kıllı ve kıllarından muzdarip biriymiş) neyse sonunda bir markanın bir makinesini denemiş ve çok iyi randıman almış burda paylaşmış bende o cesaretle denemeye karar verdimki önceden hiç cesaretim yokdu nasıl uzatacağım nasıl yapacağım ya diğer kılları tetiklerse gibi korkularım vardı.Neyse internetten araştırdım o makeni nerde var izmirde diye bir hastanede buldum özel br hastanede gittim başladım ve 2. senem şimdi yılarca boşa uğraşmış durmuşum diyorum şimdi.Makinenin markası alma firmasıydı ama makinenin modelini inan unuttum hatırlayayım hemen yazacağım.merhabalar. ben ilk kez lazer epilasyona gidicem ve diode yöntemini ilk kez duydum. biraz araştırdım uygulayanlar memnun ama ortak sorunlarımızın olduğu birine sormadan da böyle bi işe kalkışmak istemedim. benim alın ve favori bölgelerimde var tüylenme. özellikle alın bölgesinden çok rahatsız oluyorum. buğday tenliyim, cihaz tüylerimi görür mü? ve en önemlisi de tüyler yayılır mı? cevap verirseniz çoook sevinirim. :)
Tamam hatırladım alma firmasının soprano xl idi ve gittiğimde özellikle makineye bakmışdım yalan söylemesinler diyeBenimde yüzüm çok tüylüydü bende buğday tenliyim ama ben kesin çözüm aldım çok ama çok memnunum 2. senem artık gitmesem bile olurki gün aşırı yüzümü almak zorunda kalırdım taki burda birinin kıllarıyla ilgili tecrübesini okuyana kadar denemediği cihaz kalmamış kiminden sonuç alamamış kimi tetiklemiş (hatta okuyan olmuşdur belki bir erkekmiş bu kız nicki alarak girmiş siteye çok kıllı ve kıllarından muzdarip biriymiş) neyse sonunda bir markanın bir makinesini denemiş ve çok iyi randıman almış burda paylaşmış bende o cesaretle denemeye karar verdimki önceden hiç cesaretim yokdu nasıl uzatacağım nasıl yapacağım ya diğer kılları tetiklerse gibi korkularım vardı.Neyse internetten araştırdım o makeni nerde var izmirde diye bir hastanede buldum özel br hastanede gittim başladım ve 2. senem şimdi yılarca boşa uğraşmış durmuşum diyorum şimdi.Makinenin markası alma firmasıydı ama makinenin modelini inan unuttum hatırlayayım hemen yazacağım.
Tamam hatırladım alma firmasının soprano xl idi ve gittiğimde özellikle makineye bakmışdım yalan söylemesinler diye
Tamam hatırladım alma firmasının soprano xl idi ve gittiğimde özellikle makineye bakmışdım yalan söylemesinler diye
Lazer yaptırdıkdan sonra 10 gün sonra dökülmeye başlıyor ama ben 10 gün beklememişdim başlarda açıkcası çünkü hergün evden dışarı çıkmak zorundaydım.Kıl köküyle deri arasında kalan kıl normal çıkma süresinde derinin yüzeyine çıkıp dökülüyor mantık o yanan kıl kökü zayıflıyor kıl dökülüyor zaten lazerden sonra kıllar çıkmaya başladığında özellikle etki etmiş olanlarki geneli etki ediyordu azcık tutup hafifce çekince kendi kendine dökülüyor bende açıkcası çıkmaya başladıklarında cımbızla yada iple aldım zaten kökden bağlı olmadıkları için kolayca döküldü tabi yapdığım bu işlem lazerin etkisini zaltan birşeydir yada sonuç alacağım süreyi uzatan ama dediğim gibi kendi kendilerine uzayıp dökülmelerini bekleyemediğim için yapdım ama bir kaç seans bu şekilde yapdıktan sonra gerek kalmadı zaten çünkü artık rahatlıkla bekleme süresinde dışarı çıkabilirdimtekrar rahatsız ediyorum sizi ama bi şey soracaktım :) lazer yaptırdıktan kaç gün sonra tüyler tamamen yok oluyor? yani yaptırdıktan sonraki gün bile pürüzsüz durur mu?
canım merhaba, gruba yeni girdim ve hemen sana soru sorma ihtiyacı duydum ben 2 senedir yüzüme epilasyon yaptıryorum ama alex. olduğu için ince tüylerim dahi kalınlaştı izmirdeyim ve alsancakta iyi bir polikliniğe gidiyorum senin dediğin hastane ve alet tam olarak ne ? diot soprano xl ? mi hangi hastanede yaptırdın ve kesin çözümmü lütfen cevap ver inanılmaz üzülüyorum şu kıl tüy sorunlarınaTamam hatırladım alma firmasının soprano xl idi ve gittiğimde özellikle makineye bakmışdım yalan söylemesinler diye
ben light sheer duet midir nedir onunla yüzüme lazer yaptırıyorum.şubat ayından beri düzenli gidiyorum.son iki haftaya kadar her şey mükemmeldi.çok hızla azaldı tüyler.hatta yapan kadın en son gittiğimde boşu boşuna gelmiş olma diye geziyorum yüzünde bile dedi.ama gel gör ki şu anda başladığımdan daha kötü durumdayım.inanamıyorum halime.oraya başladığımki halime geri döndüm.bi de üstelik olmayan yerlere de yayıldığını farkediyorum.istanbul avrupa yakasında çok da lüks bi yere gidiyorum bu arada.cumartesi günü seansım var.gidince hesabını sorucam bakalım.yüzümün haline ne cevap vericekler merak ediyorum.daha da önemlisi ben bu suratla ve bu kıllarla napıcam onu bilmiyorum(((
Canim naptin? Diodela bitti mii??Forumda yeniyim, yuz icin diode lazer dusunuyorum. Acik tenliyim, dudakustu belirgin tuyler var( kil degil tabii, ama orta kahve gibi) . Alex& NdYag lazeri birarada uygulayan bi yerde yaptirdim 10 seans, ancak olmayan yeri de tetikledi biraz. O nedenle okudugum kadariyla bircok yazi diodun yuz icin daha etkili sonuc verdigini okudum.
Ozellikle avrupa yakasi, nisantasi gibi yerlerde yuze diod yaptirip memnun olanlar beni bilgilendirebilir mi?
Bu arada diod lazerde yuz ve ddakustunu tirasliyorlar mi? Tuyleri sertlestirir cunku, yoksa ince kakasla kisaltilabiliyor mu?
Kontesgidip de memnun oldugun yeri bana mail atabilir misin? Bilgiler icin simdden tesekkurler
canim bidaha cikti mi? nerede yaptirdin bide?arkadaşlar diode mi markası bilmiyorum ama ben yüzüme yaptırdım. 7 seans oldu. ilk 5 seans 60 tl. sonrakiler 30 tl. ilk 6 seans farklı bi cihaz varı. jelli olan. son seansımda soğuk hava üfleyen bir cihazla yapıldı. o daha az acıtıyor. lazer yaptırmadan önce yüzüm çok kötüydü. her hafta sir yaptırıyordum ertesi gün uzamaya başlıyordu . saçımı topladığımı hatırlamıyorum o günlerde. Allaha şükür şimdi rahatım. bitmedi ama eskisi kadar kötü değil. hem seyrekleşti hem de cılızlaştı hatta sanırım bazı bölgelerde çıkmıyor. umarım daha sonra tekrarlamaz. çok çektim bundan sonra çekmek istemiyorum.
canim 4 yil gecmis nasi oldu durumun? ben de baslamayi dusunuyorum dabende yüzüme diode lazer yaptırıyorum 5 seansımı yaptırdım oncekı yıllardada baska lazer yaptırıordum 2.5 yıl oldu bıtmesi su yüzsüz tüyler bır kac seans daha gıderım bıtmezse bunlarla barısık yasamanın carelerını ararım artık ...bulent ersoy nasıl bıtırdı acaba :26:
canim gecmis olsun noldu durumun? ben de dusunuyorum memnun musun? kac seans gittin nereye gittin?ben light sheer duet midir nedir onunla yüzüme lazer yaptırıyorum.şubat ayından beri düzenli gidiyorum.son iki haftaya kadar her şey mükemmeldi.çok hızla azaldı tüyler.hatta yapan kadın en son gittiğimde boşu boşuna gelmiş olma diye geziyorum yüzünde bile dedi.ama gel gör ki şu anda başladığımdan daha kötü durumdayım.inanamıyorum halime.oraya başladığımki halime geri döndüm.bi de üstelik olmayan yerlere de yayıldığını farkediyorum.istanbul avrupa yakasında çok da lüks bi yere gidiyorum bu arada.cumartesi günü seansım var.gidince hesabını sorucam bakalım.yüzümün haline ne cevap vericekler merak ediyorum.daha da önemlisi ben bu suratla ve bu kıllarla napıcam onu bilmiyorum(((
canim benim de alexle arttiben de yüzlerimi türkiyenin en iyi hastanelerinden birinde diod le aldırıyorum ama 8 seans oldu malesef arttılar ayva tüylerim bile sertleşti.bana da istanbulda önerebileceğiniz bir merkez varsa söyler misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?