Lazer Epilasyon Diode Lazer İle Yüz tüylerini aldıran varmı

Daha önce gidip yaptırdım doktor ciddi bir bozukluk olmadığını söyledi bunun genetik olabileceğini bazı insanların kıllarının daha kalın ve siyah çıktığını söyledi. Zaten adetlerimde düzenli oluyor. Gittiğim yerle anlaştık imzalarıda attık şuan iptal edemem sanırım. Azlığı çokluğu fark etmiyor mu? Benim favori kısmımda aşağıda ve boyuna doğru tek tek siyah ve kalın kıllar var ama yoğun değil.

Kalin tuyde daha erken sonuç aliniyor ince tuyde daha geç sonuç aliniyor bildiğim kadariyla

Ben geçen eylülde başladım yani 1 sene oldu dörtte üçü bitti kalanlarda tüy gibi belli bile olmuyor ama devam ediyorum benim bütün yüzdü tüylerimde favori bıyık çenede tek tük alında bazı yerler daha kalın ve siyahtı ama çok güzel sonuç aldım bunca sene boşuna çekmişim dedim ve lazer hiç bir yerimdeki tüyleri tetiklemedi yani boyun falan

Kızlar yinede korkuyorum birde makine çin malıysa işe yaramaz var arttırırsa. Yüzüm kılla kaplansın istemiyorum

merhabalar. ben ilk kez lazer epilasyona gidicem ve diode yöntemini ilk kez duydum. biraz araştırdım uygulayanlar memnun ama ortak sorunlarımızın olduğu birine sormadan da böyle bi işe kalkışmak istemedim. benim alın ve favori bölgelerimde var tüylenme. özellikle alın bölgesinden çok rahatsız oluyorum. buğday tenliyim, cihaz tüylerimi görür mü? ve en önemlisi de tüyler yayılır mı? cevap verirseniz çoook sevinirim. :)

Benimde yüzüm çok tüylüydü bende buğday tenliyim ama ben kesin çözüm aldım çok ama çok memnunum 2. senem artık gitmesem bile olurki gün aşırı yüzümü almak zorunda kalırdım taki burda birinin kıllarıyla ilgili tecrübesini okuyana kadar denemediği cihaz kalmamış kiminden sonuç alamamış kimi tetiklemiş (hatta okuyan olmuşdur belki bir erkekmiş bu kız nicki alarak girmiş siteye çok kıllı ve kıllarından muzdarip biriymiş) neyse sonunda bir markanın bir makinesini denemiş ve çok iyi randıman almış burda paylaşmış bende o cesaretle denemeye karar verdimki önceden hiç cesaretim yokdu nasıl uzatacağım nasıl yapacağım ya diğer kılları tetiklerse gibi korkularım vardı.Neyse internetten araştırdım o makeni nerde var izmirde diye bir hastanede buldum özel br hastanede gittim başladım ve 2. senem şimdi yılarca boşa uğraşmış durmuşum diyorum şimdi.Makinenin markası alma firmasıydı ama makinenin modelini inan unuttum hatırlayayım hemen yazacağım.

Tamam hatırladım alma firmasının soprano xl idi ve gittiğimde özellikle makineye bakmışdım yalan söylemesinler diye

Tamam hatırladım alma firmasının soprano xl idi ve gittiğimde özellikle makineye bakmışdım yalan söylemesinler diye

tekrar rahatsız ediyorum sizi ama bi şey soracaktım :) lazer yaptırdıktan kaç gün sonra tüyler tamamen yok oluyor? yani yaptırdıktan sonraki gün bile pürüzsüz durur mu?

-bende diod lazer le çene bölgemi yaptırıyorum 8 seans gittim... ben güzellik merkezleri yerine tıp merkezine gitmeyi tercih ettim daha önce hiç tüy problemim olmamasına rahmen bir kaç sene önce çenemde tüyler çıkmaya başladı ve ben aldıkçada kalınlaştı siyahlaştı çalışan bir bayanım yaşadığım zorluğu siz düşünün artık berbat bir şey ama ben faydasını görmeye başladım, memnun kaldım tüyler azaldı, çıkış süreleri uzadı ama hamile kalınca doktorum bırakalım riski var dedi ara verdik kaydımı dondurdum yani...nasip olursa doğumdan sonra devam edeceğim. ben sadece yüz paketini 400 tl ye satın aldım ama bitene kadar seanslarım devam edecekmiş böyle anlaştık...ben düşünenlere mutlaka tavsiye ediyorum...

tekrar rahatsız ediyorum sizi ama bi şey soracaktım :) lazer yaptırdıktan kaç gün sonra tüyler tamamen yok oluyor? yani yaptırdıktan sonraki gün bile pürüzsüz durur mu?
Lazer yaptırdıkdan sonra 10 gün sonra dökülmeye başlıyor ama ben 10 gün beklememişdim başlarda açıkcası çünkü hergün evden dışarı çıkmak zorundaydım.Kıl köküyle deri arasında kalan kıl normal çıkma süresinde derinin yüzeyine çıkıp dökülüyor mantık o yanan kıl kökü zayıflıyor kıl dökülüyor zaten lazerden sonra kıllar çıkmaya başladığında özellikle etki etmiş olanlarki geneli etki ediyordu azcık tutup hafifce çekince kendi kendine dökülüyor bende açıkcası çıkmaya başladıklarında cımbızla yada iple aldım zaten kökden bağlı olmadıkları için kolayca döküldü tabi yapdığım bu işlem lazerin etkisini zaltan birşeydir yada sonuç alacağım süreyi uzatan ama dediğim gibi kendi kendilerine uzayıp dökülmelerini bekleyemediğim için yapdım ama bir kaç seans bu şekilde yapdıktan sonra gerek kalmadı zaten çünkü artık rahatlıkla bekleme süresinde dışarı çıkabilirdim

canım merhaba, gruba yeni girdim ve hemen sana soru sorma ihtiyacı duydum ben 2 senedir yüzüme epilasyon yaptıryorum ama alex. olduğu için ince tüylerim dahi kalınlaştı izmirdeyim ve alsancakta iyi bir polikliniğe gidiyorum senin dediğin hastane ve alet tam olarak ne ? diot soprano xl ? mi hangi hastanede yaptırdın ve kesin çözümmü lütfen cevap ver inanılmaz üzülüyorum şu kıl tüy sorunlarına

Canim ne durumdasin? Hormonal bozukluk mu varmis yoksa lazerden miymis? Korktum ben de diode baslicaktim

Canim naptin? Diodela bitti mii??

Başığı görünce içimden şu cevabı verdim artık yaptırmayan kaldımı Yüz bölgesinde zaten uygulanacak lazer türü diode lazerdir. Yada diod, diyot herkes farklı yazıyor :) Diode lazerler arasında da açık ara en ön planda olan soprano cihazlardır. En ince ve sarı tüylerde buz lazeri öneririm. Beyaz tüylü arkadaşlar boşuna gitmesin çünkü şuan dünya üzerinde beyaz kılı tüyü gören hiçbir lazer cihazı yoktur. Lazer cihazları beyaz renk pigmentini göremezler.

ben yüze hibrit diode makşi,,inesiyle başladım.
cilt doktoru kontrolunde sadece çene bölgeme lazere başladım. ince tüyler var yüzümde ama doktor oralara dokunmayalım daha beter olabilir dedi. çenemdekileri cımbızla çektiğim için çok kötü durumdalar. ilk seans oldu bakalım nasıl sonuç alıcam.

canim bidaha cikti mi? nerede yaptirdin bide?

canim 4 yil gecmis nasi oldu durumun? ben de baslamayi dusunuyorum da

canim gecmis olsun noldu durumun? ben de dusunuyorum memnun musun? kac seans gittin nereye gittin?

ben de yüzlerimi türkiyenin en iyi hastanelerinden birinde diod le aldırıyorum ama 8 seans oldu malesef arttılar ayva tüylerim bile sertleşti.bana da istanbulda önerebileceğiniz bir merkez varsa söyler misiniz
canim benim de alexle artti diode daha sonra da artma yapti mi sende devam ettin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…