Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yüzüme diode lazer yaptırıyorum 5 seansımı yaptırdım oncekı yıllardada baska lazer yaptırıordum 2.5 yıl oldu bıtmesi su yüzsüz tüyler bır kac seans daha gıderım bıtmezse bunlarla barısık yasamanın carelerını ararım artık ...bulent ersoy nasıl bıtırdı acaba :26:
ben light sheer duet midir nedir onunla yüzüme lazer yaptırıyorum.şubat ayından beri düzenli gidiyorum.son iki haftaya kadar her şey mükemmeldi.çok hızla azaldı tüyler.hatta yapan kadın en son gittiğimde boşu boşuna gelmiş olma diye geziyorum yüzünde bile dedi.ama gel gör ki şu anda başladığımdan daha kötü durumdayım.inanamıyorum halime.oraya başladığımki halime geri döndüm.bi de üstelik olmayan yerlere de yayıldığını farkediyorum.istanbul avrupa yakasında çok da lüks bi yere gidiyorum bu arada.cumartesi günü seansım var.gidince hesabını sorucam bakalım.yüzümün haline ne cevap vericekler merak ediyorum.daha da önemlisi ben bu suratla ve bu kıllarla napıcam onu bilmiyorum(((
BEnde onu merak ediyorum cinsiyet değiştirenler nasıl sıfır tüy oluyorda biz doğuştan kadın olanlar bu kadar tüy sorunu çekiyoruz anlamış değilim
cnm yanı seans aralarında tüyler geç çıkıyo belki sen bitti sandın ama çıkmadığı için öle gldi sana. çnkü yüz çabuk bitmiyormuş. çk kötü bi durum ama yapcak bişeyimz yok sabredicez. ama git sor tabıkı hesabını. en iyisini yaparsn.
onlar ayrıca ilaç kulnıyorlar östrojen için sanırım bu sebepten çabuk bitiyor :)
cnm bnde hormonal bir bozukluk olmamasına ragmen tuylnme sorunum vrdı yüzümde diod lazere basladm ve suan memnunum yanı biraz uzun sürcek sanırm ama sonuc aldıgımı yavs yavas görüyorum :) bnce devam etmelisin ama karar snn tbi :)
Forumda yeniyim, yuz icin diode lazer dusunuyorum. Acik tenliyim, dudakustu belirgin tuyler var( kil degil tabii, ama orta kahve gibi) . Alex& NdYag lazeri birarada uygulayan bi yerde yaptirdim 10 seans, ancak olmayan yeri de tetikledi biraz. O nedenle okudugum kadariyla bircok yazi diodun yuz icin daha etkili sonuc verdigini okudum.
Ozellikle avrupa yakasi, nisantasi gibi yerlerde yuze diod yaptirip memnun olanlar beni bilgilendirebilir mi?
Bu arada diod lazerde yuz ve ddakustunu tirasliyorlar mi? Tuyleri sertlestirir cunku, yoksa ince kakasla kisaltilabiliyor mu?
Kontesgidip de memnun oldugun yeri bana mail atabilir misin? Bilgiler icin simdden tesekkurler
BEnde onu merak ediyorum cinsiyet değiştirenler nasıl sıfır tüy oluyorda biz doğuştan kadın olanlar bu kadar tüy sorunu çekiyoruz anlamış değilim